- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja nawet sie nie moge wykapac, bo nam ciepla wode wylaczyli oby tylko nie zaczelo sie nic dzis dziac bo jak ja pojade do szpitala
Basia, kacik przepiekny <3
Kasia, jak tam??
Scarlett, podziwiam, bo ja to bym sie juz chyba poplakala dobrze, ze jednak u nas majs inne podejscie do ciezarnych...ale moze sie zaraz rozkreci na dobre, trzymam kciuki
Tyle ostatnio pisalyscie o tych fast foodach przed porodem, ze i ja dzis u znajomych skusilam sie na pizze byla pyszna i nic mi po niej nie jest a po ostatnich sensacjach po pizzy to nie tykalam jej od kilku dobrych miesiecy...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Asiu to teraz czekamy na Twój kącik dla królewny
Agata ale super niespodziankę Ci przygotowali i też jestem ciekawa prezencików...
ciekawe czy coś u Kasi ruszyło może już tyli swojego Jasia
kurcze Scarlett współczuję... mam jednak nadzieję, że coś się ruszy i w końcu was przyjmą do szpitala :*
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ja właśnie też nie wiem kto to urodził i dodał to zdjęcie maluszka na fb...
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
jejku chyba ze mną jest coś nie tak? ale nic nie rozumiem !!
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja nie jestem z Wami od poczatku, wiec tak sie nie lapie do konca, ale na fb to tez sie pogubilam czy to Ty Sabina, bo wlasnie terminy sie nie zgadzaja i plec malenstwa bo na zdjeciu jest chlopczyk a do tabelki jakis czas temu wpisala sie Angelika i tez nie kojarze jakis czas temu dolaczyly dwie nowe dziewczyny, ale ucichly cos i inne nicki mialy z tego co pamietam...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Rety jak się najadlam, pizza byla super, sałatka grecka się niw zmiescila, mam nadzieje, ze di jutra nic nie stanie sie jej w lodowce i mam tez sledziki:P takze nie umrę no i fajnie z Mężem pól dnia spędzić!
Ciekawe jak Kasiaaaa!!!
U mnie sąsiadka z niego pokoju nockę miala na porodówce, skurcze byly, ale szyjka nic i wrocila wykończona:( w ogóle tak jej się laktacja zaczęła wczoraj...
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Scarlett moze jechac i 10 razy ale jak nie bedzie rozwarcia to odesla ja i tak do domu
Moja siostra 3 dni jezdzila i codziennue myslsla zd to juz i ze juz tego bolu nie zniesie a ns drugi dzien okazywalo sie ze jeszxze wiecej i mocniej moze bolec i wczorajszy dzien to byl pikuś
Czasami bole po rozwarciu na 5 cm sie wyciszaja lub słaba i jeszcze 12 godzin lub wiecej trwa porod ale to juz jestes przyjeta na porodowke
No i inne maja podejscie do przedterminowych tutaj lezysz na patologii i tam decyduja
A po porodzie mozesz szybciutko wyjsc do domku
i wiele z was jak urodzi sn bedzie o tym marzyc a w pl chyba trzymaja jeszcze 2 doby a 4 po cc
Oczywiscie sa wyjatki ale to tak ogolem o tym systemie
Fakt pewnie Scarlett cierpisz ale jako matka dwoch urwisow pewnie cieszysz sie ze ten czs spedzasz w domu a nie prsykuta do łóżka
I jak sama piszesz korzystasz z powera jaki daja hormony przed porodem
Alicji pokoik piekny zwłaszcza to drzewko juz dawno mi ono wpadlo w oko ns ebayu i chcialam kupic dziewczynom do pokoju ale ono z rozem i by zginelo na tle landrynkowego różu
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Agata no śliczny pokoik i zazdroszczę szafy!! ja mam kilka wieszaczkow dla małej ale ledwo ja mieszcze się w szafie a tu jeszcze miałabym dla kogoś robić miejsce co do miękkiej szyjki itp. to ja dwa tygodnie temu byłam u lekarza i powiedział mi ze właśnie mam miękka i skrócona o połowę noi mala na samym dole juz i ze mogę właśnie w każdej chwili urodzić i pytał się ile mam do szpitala jak coś... noi czekam i czekam i sfrustrowana jestem dzisiaj jak pojechałam na działkę to połowę żywopłotu wyplewilam mąż powiedział ze mam zakaz a ja mu powiedzialam ze siedzieć bezczynnie nie mogę bo nigdy nie urodze ... a i tez mam te bóle jak na miesiączkę i nic...
na pewno pochwałę się kącikiem dla córci może w końcu się coś ruszy!!
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Ale powiedzcie mi na fb macie grupe czy jak?
I tak gloria tez tak mysle ja po porodzie nie moglam sie doczekac kiedy do domu mnie wypuszcza hehe tutaj nir mam doswiadczen pozyjemy zobaczymy
Sliczny pokoik
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to na tym naszym fb to może ktoś nie od nas? bo już nic innego mi do głowy nie przychodzi
bo ja pierwsze co to też w naszą tabelką patrzyłam i na 9.09 miała termin tylko Rita. znaczy ma nadal więc coś tu jest nie tak
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
tak Sabinka, mamy grupę na fb też, także jak coś to zapraszamy
Agata pokoik cuuuuudny )