- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Meldujemy sie juz tak jak trzeba i tam gdzie trzeba rozpakowani - teraz juz for real bo i we wlasnych lozkach
udalo nam sie wydostac ze szpitalnych bram, wszyscy bardzo czule Kornelka zegnali tam, wyglada na to ze byl bardziej slawny niz myslalam ;p haha no ale w koncu nam oddali nasze slodkosci
Jest cudownie - spanie, karmienie, kupki i inne takie zgodnie z planem, wiadomo, nie ma lekko, ale jest BOSKO
a tu z serii "kacik kornelka - ewolucja":
Załącznik nie został znaleziony
Nasze cudo poszlo do domu w - uwaga - tym samym pajacu i z tym samym kocykiem co jego mama 28 lat wczesniej (a chyba nawet DOKLADNIE 28 lat wczesniej, bo urodzilam sie 27 sierpnia, wiec pewnie 29go poszlismy do domu, musze sie mamy zapytac
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Scarlett w Holandii jest tak samo jak w Anglii, trzeba czekać do ostatniego momentu. Przyjmują, gdy skurcze są już regularne i rozwarcie minimum z 5 cm. Weź ciepłą kąpiel, potańcz, poskacz trochę może akcja przyspieszy
Wczoraj popołudniu ucielam sobie drzemkę, w tym samym czasie mama dzwoniła dwa razy. Oczywiście panika... juz wiadomości do mojego M. Wysyłala czy wszystko ok obudzil mnie zebym do niej oddzwonila. A ja wkurzona troszkę na mamę nakrzyczalam i teraz mi glupio wiem, ze się martwi... tyle km od nas, ale tez juz zaczęły mnie denerwować te wieczne pytania czy już rodzę. Jeszcze mam czas do terminu- spokojnie ludziska! Niektórzy to bardziej panikują od nas. Przez to, my tez non stop o tym myslimy, wsluchujemy sie w nasz organizm i nakrecamy niepotrzebnie. Stresujące te ostatnie tygodnie ciąży
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Meszku, cudownie!!! Zazdroszczeee ze juz we 3:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!!
Kas, narobilas mi takiego smaka na ser feta ze chyba Pawla na zakupy posle....
Pesq:) Ty powinnas zaczac bloga prowadzic bo Twe teksty i przemyslenia so PRZE-MEGA no i moze by to przy okazji nie dalo Ci sie az tyle martwic :*
Asiulek! Juz tuz tuz! Trzymam kciuki zebys jak najszybciej miala wszystkie swoje szkraby przy sobie, wlacznie z Kacperkiem i zeby dom babci pozostal w calosci
Jurada - mozesz rodzic z tych emocji, tylko nie zapomnij nam dac znac!! Jakies dziewcze by juz bylo mile widziane, poki co same chlopce sie pchaja na swiat
Pokoik Alicji jest SUPER! Agata, gratuluje inwencji tworczej - extra!
Dziekujemy wsyzsrkim BAAARDZO MOCNO za kciuki, dobre mysli i gratulacje
Chcialam cos jeszcze dopisac, ale Pesq mnie zagadala i zapomnialam co
Calujemy :*
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Meszku, grecka byla obledna i tyle fety! Jeszcze do obiadu bede miec to Was pokuszę bardziej focia:P
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Wyobrażam sobie jacy szczęśliwi teraz jesteście, pamiętam jak sama czekalam aż będę mogła Kacperka zabrać do domu, tylko ze Kacperek wyszedł w 9dobie życia (ja tydzen wczesniej) a i tak zdawało się ze to wieczność... a wy tak dzielnie długo czekaliscie!!!!! No ale na taki Skarb warto czekać
Kas dobrze ze jestem po obiadku bo bym ci ta salatke zezarla!!!!!!!! hahaha
a swoja droga muszę wam powiedzieć ze dobre jedzonko tutaj mamy i porcje normalne a nie jak dla wróbelka
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Meszku ale pieknie jejku jak Kornelek słodko spi w swoim łóżeczku nie mogę się napatrzeć. Aż się wzruszylam, jakis czas temu zdjęcia łóżeczka wrzuciłaś, a teraz już taki maluszek w nim mieszka
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przypomnialo mi sie ze ktoras pytala o te pudelka z ikei, w razei gdyby nikt jeszcze nie zapodal linkiem, to to sa te: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
Ja sobie BARDZO chwale : ) mamy kosz pod reka na pieluszki i waciki (narazie jeszcze kupy malo smierdza wiec mozna sobie pozwolic... ) no a w pozostalych trzymamy wode, waciki i myjki, krem i kapturki przeciwsikaczki - cena jest dobra a i funkcjonalnosc na 100%
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kas hahahahhahahahahahahaha Nawet mój mnie nie chce, a co dopiero inny hahahah
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja swatać nie umiem niestety, ale pomysł fajny Tylko delikatni bądźcie żeby ich nie urazić
Meszek jakie to takie ładne sentymentalnie <3 Rozpłynęłam się <3
Meszku a Kornelek na tym zdjęciu to jest pod kołderką? W sensie przykryty? Piękne łapeczki <3
Asiek link: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/
Mi już lepiej Poleżałam sobie przytulona do T., w międzyczasie jak odlewałam psie jedzonko to się polałam po ręku, więc miałam okazję do wypłakania (i powód prawdziwy), potem T. wstał i poszliśmy na spacer i do chińczyka w ramach "dbania o mój nastrój" I jadłam kurczaka w cieście mniam Już kilka lat nie jadłam, a jakoś mnie naszło dziś.. I jak wróciliśmy to uszyłam kwiatka z filcu dla Grażki -ma już kilka kokard, a teraz T. zażyczył sobie kwiat -przypinamy jej do szelek na spacery Ludzie bardzo fajnie reagują, jak ma kokardę to nikt się nie czepia, że jej nie prowadzamy na smyczce tylko spuszczamy i nikt się jej nie boi, bo jest przesłodka A jej koledze takiemu wielkiemu białemu wilkowi uszyłam muszkę Robi furorę od kilku dni w parku
No i teraz sobie zjadłam chałwę na deser i nie wiem, czy się nie zdrzemnę
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jak dla mnie też są super te pojemniczki -niby jeszcze nie używałam, ale już zapełnione i widzę, że będą przydatne bardzo
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Kornelek jest przeslodki meszku
ciekawe jak tam dziewczyny....
wy tam upaly macie a u nas non stop leje
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to w szare groszki to wlasnie jest rozek, ale go rozpielam i uzylam jako dodatkowego przykrycia, bo jakos chlodno mi sie wydawalo, ale ogolnie na noc to go w takiej bardziej bezpiecznej konfiguracji wole, zeby sie nie nakryl sam, bo to jest niezly wiercipietek
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Asia... powiem Ci, że ruszyliśmy do kościoła i sobie dokładnie o tym samym pomyślałam - czy dam radę wytrzymaćBasia ja byłam w poniedziałek w kościele bo była msza za teściów i zdecydowałam się iść bo msza trwa pół godziny nie całe. Tak to na godzinną nie wybrałabym się bo na pewno siusiu zachciałoby mi się... trzymam kciuki, żebyś wytrzymała !!!
bo jak jestem w domu to mam wrażenie (a może to nawet nie jest wrażenie ),że co chwilę latam do kibelka na siusiu.
ale na szczęście dałam radę, cała mszę siedziałam sobie na samym końcu kościoła, przy otwartych drzwiach więc było ok a jeszcze akurat na mojej mszy był chrzest takie malutkiego chłopczyka Igorka i aż się wzruszyłam, że nie długo i my będziemy mieli takiego okruszka
teraz była u mnie teściowa ale przed chwilą sobie już poszła, a na wieczór wpada szwagierka z chłopakiem i robimy u nas grilla chcę kiełbaskę!
me.ch zazdroszczę naczekałaś się, naczekałaś ale w końcu spełniłaś swoje marzenie i masz Kornelka w domu aż po tym jak zobaczyłam zdjęcie Twojego Bąbla w łóżeczku to poszłam do sypialni i popatrzyłam na łóżeczko Kubunia i tylko ach ech... przesyłamy buziaczki dla synka
a ostatnio jak byliśmy w Ikei to patrzyłam właśnie na te pojemniczki, które tak zachwalacie i wydawały mi się tak strasznie duże, że sobie odpuściłam... ale chyba jednak je zakupię skoro Meszku piszesz, że są aż tak przydatne