- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
jejku Kasia to nameczylas się tylko ale na pewno będą chcieli wywołać za nie długo drugi raz. i jest bliżej niż dalej. trzymamy kciuki
co do dobrych rad ludzi mnie też wnerwiaja... śpij póki możesz odpoczywaj, a i jak ktoś się pyta czy chłopak, no to ja ze : dziewczynka , a oni : aha no to niech będzie zdrowa
Kas właśnie daj znać co tam Twoja córa wymyśliła dzisiaj na ktg:)
Scarlett trzymaj się i Ty !!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też z nikim nie rozmawiam... mam dość.
ostatnio koleżanka dzwoni żebyśmy się spotkały w futurze tj 20km samochodem ode mnie. ta jasne juz lecę wie ze mam termin. za niedługo i ona tez była w ciąży to powinna wiedzieć że trzy tygodnie przed terminem nie będę jeździć po sklepach sama... powiedziałam jej żeby ona przyjechała (mamy do siebie ponad 50km) bo ja u niej byłam to ta ze za daleko no to ok trudno...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my zaraz jedziemy do kościoła. tak dawno nie byłam, że od wczoraj męczę męża że ma mnie tam zawieźć
później na jakieś zakupy się skoczy. tylko dobija mnie, że znowu się ciepło robi myślałam, że fala upałów już za nami a tu na nowo się rozkręca jeden plus, że noce już są chłodniejsze...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Scarlett będzie dobrze!! Mam nadzieję że już mało Ci zostało męczarni i szybko urodzisz!!
W sumie z jednej strony fajnie jest tam w Anglii, że jedzie się do szpitala jak są skurcze takie co 5 minut, że nie trzeba tyle leżeć w szpitalu.. ale ja jako nie doświadczona jakbym krwawiła, czy też takie coś mi się działo to schizowałabym, że szok...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Mój Gagatek grzeczny od piątkowej akcji, chyba odsypia ta wściekliznę ( a propos szczepień u mnie by się przydało haha:)), rano to nawet mi tu migalo, ze znów sie naklada z moim, bo ciągle 125-127...ewidentnie spala snem najtwardszym:) dzis tez wybieram się do kaplicy na Msze, liczę, ze historia się nie powtórzy z poprzedniej niedzieli:) ciekawe ci jutro ordynator powie na obchodzie.
PS. Bo któras pytala, to tu dzien w dzień4-5 pobudka:)
A co do gadania...powiem Wam, ze mnie jakoś mega nie irytują...heh dziwna jestem;) jakos moze 100osob mnie nie pytalo no ale teraz jak jestem w szpitalu to szczególnie na fb sporo wiadomości jak tam co tam czy cis sie zmienilo...i tel od bliskich i pisz im smsy kilka rszy dziennie co tam i pusz ze bez zmian w kolo:) wkurza mnie odp tego samego bardziej niz sam fakt pytania;) i czy się rusza jak ktg - ciągle to słyszę bo tym bardziej czekają na rozkręcenie akcji skoro jednak jestem w szpitalu:)
Troche mi brakuje (ale po ogarnieciu sie juz lepiej), żeby jakiś sie ubrać i wyjść chociaz do sklepu czy na spacer (szczęściary i jeszcze marudzą)...w dodatku snia mi sie seksy albo ze mąż mnie zdradza (wlasnie Zaz zapomnialam Ci wczoraj napisać ze z Toba)
A w ogóle musze znow mojego Męża pochwalić ze tak wszystko ogarnia, juz nawet sam wstawia pranie i mówi ze dobrze idzie sortowanie. Hihi:) wczoraj stwierdził ze musi zacząć prasować choc ma jeszcze zapas koszulek ale ze juz się sporo nazbierało do prasowania:)))))
No i myślimy zeswatać moja koleżankę która mnie tak ciągnęła na re spotkania i trochę Wam marudziłam swego czasu z Piotrka kolega z pracy;) kiedyś się śmialiśmy ze taki byłby idealny co nie za dużo w domu jest bo ona juz takie uporządkowane życie wiedzie lubi podróżować i system randkowo-weekendowy;) chłopak kupil wlasnie mieszkanie a ons z rodzicami mieszka i wiec nie byloby problemu no kandydat idealny;) jemu Piotrek wspomniał ostatnio bo on dłuższy czas mial dziewczynę ale sie rozstali bo ona nie pracuje itp a on chce pracująca hehe i myślimy jak Beci powiedzuec;) wiadomo ze nic na sile itp ale mój mąż sue śmieje juz w przyszłym roku będzie jeden ślub u znajomych troche za jego zasluga wiec moze faktycznie ma jakiś dar swatania;) dziewczyny poradźcie jak ewentualnie zadziałać?