BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1001792 przez asiekasiek
Kas ja dałam za świadków swoich na ślubie :P imprezy wcześniej były zeby zapoznali się itp... i są już razem 3 lata ;) ale nie naciskałam ani nic samo tak wyszło...
Może po urodzeniu zaproś jedno i drugie do siebie, o taki pretekst zobaczenia Agatki, niech wypiją za zdrowie jej itp... i może coś wydarzy się, a jak nie to znowu takie spotkanie to może skumają ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1001793 przez sabina
A powiedzcie mi ktore mamusie wresniowe?:)jakie macie zdjecie głowne?:)
Powiem Wam ze i ja mam juz tez dosc z Antosiem czulam sie rewelka teraz....wszystko boli szczególnie krocze ....chodzę jak kulawa.... :unsure:
Spac tez sie nie da choc umieram ze zmęczenia....
Jeszcze jak czytam o Scarlet to....kolejne porody ponoc szybciej sie dzieja ....a jednak nie wszytskie i jestem przerazona
Scarlet i Kasiu trzymajcie sie dzielnie dacie radę
Kas dobrze ze mąż daje radę taki trening przed narodzinami dobrze mu zrobi :cheer:
Ja mam dzis i jutro dzień pełen roboty jutro moj synek konczy 4 latka i musze dzis cos upiec i jakies salatki porobic musze robite rozdzielic na dwa dni ....bo w jeden dzien nie dam rady :unsure:
Podziękowania: Scarlett86

9 lata 4 miesiąc temu #1001795 przez kasandra9
Hah, wlasnie to bedzie dziwne, bo imprez nie robimy u siebie ... A zaprosić jego i ja tak dziwnie hehe...myslalam żeby jej prawdę napisać ze Piotrek ma fajnego kolegę i moze miałaby ochotę sie spotkać i jemu powiedziec.. Tylko boje się ze zle to odbierze bo wiadomo ze nikt nie lubi jak ktos za nich cos...z drugiej strony mysle ze raczej nie obrazilaby się:) nawet ost na fb wkleiła takie zdjęcie kościotrupów przy stole i tam taki tekst ze rodzina czeka aż wyjde za mąż czy jakos tak..;) ale nie wiem haha moze rzeczywiście Agatke jako pretekst wykorzystać ale boje się ze bede sztuczna tym bardziej ze tego Przemka nie znam ze 2x go widzialam tylko...bo oni w kolko pracują kurde...a on to w ogóle jeszcze więcej jeździ niz mój Piotrek i sporo dluzej;)

9 lata 4 miesiąc temu #1001796 przez pesq
Kas ja myślę że możesz wspomnieć że Piotrek ma fajnego kolegę i może by chciała się spotkać i tyle.. Mojego Ł. siostra też wrzuca takie rzeczy na fb - wszyscy myślą że ona chce już spełnić te oczekiwania rodziny czy coś a ona to robi bo ją wkurza właśnie swatanie :P Ale delikatna sugestia może nie zaszkodzić, tylko nic na siłę, zreszta wiesz.

Sabina - mamusie wrzesień 2015 zdjęcie to brzuch z naklejkami w serduszka :) Napisz może do Sylwii ona jakos tam dodaje do grupy :)

9 lata 4 miesiąc temu #1001799 przez kasandra9
Tu nie dla żartów na pewno, bo ona juz by chciala i ma wręcz focha ze ost. Koleżanka kogoś znalazła a tak razem szalaly;) no i nie raz tak rzucala ze gdzie ona ma poznać itp. Z tego co wiem to na randki nie chodziła i nie wspominała ze ktoś ja swatal i ja to wkurzalo:) obgadam dzis z Piotrkiem i moze do niej napiszę...wolałabym tak prosto z mostu bez żadnych klamstwwk i dziwnych przypadków bo wtedy to można poczuć sie zle i miec pretensje...a tak chyba będzie ok?:)

9 lata 4 miesiąc temu #1001800 przez pesq
Tak Kas najlepiej prosto z mostu :)

9 lata 4 miesiąc temu #1001801 przez asiulek_dolls
Kas a może najpierw niech mąż koledze powie o tej dziewczynie, może niech pokaże jej profil na FB cos tam poopowiada jaka jest itd. i jak będzie zainteresowany to wtedy Ty jej powiedz cos w stylu ze kolega widział jej fotke i ze się mu spodobała i wypytywal o nią i czy możesz u dac jej numer.... albo czy miałaby ochotę wpaść do was na takie kameralne spotkanie i ze jego tez zaprosilibyscie

9 lata 4 miesiąc temu #1001802 przez asiulek_dolls
a u mnie dalej nudy.... niby cos zaczynam czuć lekko w podbrzuszu ale nawet bólem bym tego nie nazwała wiec o skurczach nie mam co marzyć, o i brzuch mi się stawia/napina tylko ze dziwnie bo tylko tak wysoko, jak się cos będzie zmieniać to mam zgłaszać, ale to podczas leżenia czuje najbardziej, zwlaszcza jak pod ktg jestem i ruchy mam ograniczone i nie nasila się póki co wiec.... czekany, czekamy..... byle do jutrzejszej konsultacji.... a i pytalam dr na obchodzie jak mniej więcej te terminy wyznaczają i powiedział ze w moim przypadku to pewnie nie później niż dzień dwa, ale to szef zadecyduje jutro.....

9 lata 4 miesiąc temu #1001803 przez asiekasiek
Kas no to jeżeli aż tak jest zdesperowana to raczej nie będzie mieć problemu, ja miałam łatwiej poprosiłam koleżankę za świadka mąż kolegę i już. A że na imprezy, grille itp jeździło się to zawsze się jakoś razem bawiło :D ale w sumie Asiulek też ma rację, niech on też przyswoi się z myślą :)

Asiulek pewnie chcą zrobić cc i dlatego nie chcą na weekend sobie robić dodatkowej pracy... ale bliżej niż dalej jesteś:D a i masz czas na odpisywanie nam :D

9 lata 4 miesiąc temu #1001804 przez kasandra9
On byl zainteresowany ogólnie, ale fakt, zanim jej napisze to niech on ja obczai, bo ona ma mnóstwo fotek a on tylko jedna na fb;)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1001805 przez asiulek_dolls
Asiek z ta cesarka to racja bo z tego co widzę to zaden z lekarzy z którymi rozmawialam nawet nie pomyślał o porodzie SN wszyscy tylko o terminie cięcia mówią, wiec chyba tu rzeczywiście przy blizniakach nawet nie próbują sn, no może jak ktoś nagle przychodzi to tak ale jak się leży tu u nich to od razu plan na ciecie... juz mi wszystko jedno, skoro z ich doświadczenia wynika ze tak lepiej i bezpieczniej to niech robią jak uważają... byle juz było po :laugh: bo chce do Kacperka!!!!! :pinch: :pinch: :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1001807 przez pesq
Asiulek zaraz będzie po :) :) lada chwila będziesz nie tylko z Kacprem ale i cala swoja ekipa :silly:

9 lata 4 miesiąc temu #1001808 przez asiulek_dolls
a propos Kacperka.... wczoraj wieczorem wywrócił babci komode (taki wysoki dość słupek na 6szuflad) :woohoo: lepiej żeby bracia się pospieszyli zanim zdemoluje dziadkom całe mieszkanie :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #1001809 przez asiulek_dolls
Pesq no mam nadzieje ze juz nie będą mnie przetrzymywać bo ogólnie tez mam juz dość i odczucia takie jak i Wy, na szczęście możemy sobie tu ponarzekac bo pewnie jakbysmy do kogoś innego powiedzialy ze ciężko nam to te pytania/telefony byly by jeszcze częściej, bo mieli by pretekst żeby zadać kolejne zajebiste pytanie "i co dziś lepiej" - no tak na pewno.... bo im bliżej porodu tym bardziej przypominamy motyla :P

9 lata 4 miesiąc temu #1001811 przez pesq
Hahahah taaak czy dziś juz lepiej to kolejne mistrzostwo :P

Kasia Scarlet cos nowego?

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia