BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 tygodni temu #1019652 przez asiekasiek
Asiulek ja tak samo robie z praniem :) pranie wyschniete złoże wyciągnę dzień wcześniej deskę i czeka na drugi dzień ;)

Mech u nas zaczęło się przewracanie na boki jak miała zdjeta pieluszki wtedy kuperek dzwigala do góry nozkami i bec na bok. no a teraz już z leginsami jej to wychodzi.

Pesq idziemy na mammografie właśnie. ww czwartej może uda się bo do Krakowa musze juz jechać żeby było z palca :/ jejku Pesq no dramat co przezylas! no koszmar :( to jak to będziecie leczyć teraz? ja w ogóle schizuje na temat swojej małej :/ kurde śmiałam się z takich nadgorliwych matek a chyba ja taka jestem :whistle:

tez słyszałam o tej żyrafie ze jest uwielbiana przez dzieci.

dobra idę czytać Laurze na dobranoc bo wierci się.
Podziękowania: me.ch

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1019653 przez pesq
Asia nie bedziemy leczyć bo tego sie nie leczy, dzieci po prostu miewaja węzły a bo to skóra podrażniona, a bo to katar a bo to po szczepieniu a bo to kupka nie taka i niektóre tak reagują. Będziemy obserwować jaki jest powód. Skoro odczynowy to znaczy że nie onkologiczny. Tyle :)

9 lata 3 tygodni temu #1019655 przez pesq
Ja nie prasuje :D Ktos jeszcze ? :p B) B)

9 lata 3 tygodni temu #1019656 przez asiekasiek
usunęła zlosnica zaczęła patrzeć się na mnie i trzy wierszyki i kimono :)

Pesq bo ją się nie znam i dlatego pytam. no to dobrze.
co do ubranka to miałam o koleżanki sukieneczki pudrowy i biała myślałam że w któraś z nich ubiore do chrztu no ale rozm 68 :/ wiec teraz dupka juz wystaje a co dopiero za miesiąc :/

9 lata 3 tygodni temu #1019657 przez jurada
Pesq ja nie prasuje i uwaga! NIE PIORĘ W PROSZKU DLA DZIECI!

9 lata 3 tygodni temu #1019658 przez jurada
A co do lekarki to ja bym do niej wróciła ja opier@#lic!!!

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1019660 przez me.ch
Pesq , ja tak jak Jurada, bym poszła normalnie jej nagadac :/

Ja nie prasuje generalnie w życiu, poza tym jak byłam w ciąży i wiadomo, wszystko dzieciowe ;) a w dziecięcym proszku właśnie przestałam bo mi się skończył i już więcej nie kupuje ;)

Agatka moja synowa wiadomo, piękność więc we wszystkim jej pięknie, ale sukienusia jak widzicie idealna na randeczke z Ko, obydwa dzieciorki wystrojone elegancko hihi:)

Pesq ja właśnie w sobotę też zamówiłam Sophie dla Kornela bo byli znajomi i dostaliśmy od nich Bon prezentowy :) dodatkowo starczyło na autka-grzechotki też z oball do kompletu (żeby miał czym żonę wozić hehe) :)

9 lata 3 tygodni temu #1019661 przez me.ch
W ogóle jeszcze miałam wam powiedzieć, daje ostatnio kornelowi ta taka zakładana na palec silikonowa szczoteczkę do dziąsełek i bardzo lubi ja gryźć:) polecam!

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1019662 przez kropka 889
Pesq co za babsko! !!
Ale dobrze ze wszystko ok

9 lata 3 tygodni temu #1019663 przez asiekasiek
Mech przypomnialas mi o tej sztotce!! masz jej jutro dać :)

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1019665 przez pesq
Kropka gratulacje i piekna Zuzia!

Oho to ja jutro nabędę te nakladke. A ja piwo wypilam :blush: Bylo pyszne :P z tego stresu... Agat pierwszy raz pil butle w sliniaku. Hehh B) uwieczniłam to.
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1019666 przez jurada
Te oczy sa hipnotajzing!

U nas chyba skok! Lena marudna. Poszłam się kąpać to szybciej wyszłam z łazienki niż weszłam taki płacz. Wzięłam ją od R i spokój. Teraz ssie cyca :)
Zauwazylam dzis ze zaczęła robic dziwne miny. Tak usteczka układa w jedną stronę. A i robi tak ze dolna wargę wywija.

Jak płacze to sztywnieje, wygina sie do tyłu. No masakra. Łzy jak grochy, aż żal patrzeć :'(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu #1019669 przez kropka 889
Piękna Lenka i Agatka.
Jurada u nas tez maruda. Wszystko na nie. Teraz ja trochę bujam to się uspokoiła ale wcześniej łzy i wyginanie sie

9 lata 3 tygodni temu #1019671 przez asiekasiek
Kropka jak pięknie trzyma główkę Zuzia!

Pesq brak słów te oczy!!! będzie uwodzić chłopaków nimi :D

Jurada jakie slicznotki dwie :)

Kurde szkoda ze ja nie mogę z tel dodawać zdjęć :/ a z laptopa nie pisze na forum bo jakoś nie wygodnie jak karmi się dziecko:/

heh mojej jeszcze nie poleciały łezki :( ale w sumie nie płacze ona tylko krzyczy...

ciekawe jaka noc dzisiaj przed nami będzie bo poprzedniej obudziła się o 12 z wielkim rykiem chyba coś się jej śniło bo jak ja wzięłam i uspokoilam to dalej miała zamknięte oczy. noi dałam jeść i tak spal mój kroliczek z nami... :whistle: bo nie miałam serca jej odkładać bo tak wtulila się we mnie.. . ale rano jak wstałam hmmm obudziłam się bo prawie spadałam juz z łóżku bo Laura pchala się na mnie a ja do tylu widocznie przez sen automatycznie żeby jej nie zgniesc... mój mąż prawie wstał do pracy i ogladal tv i śmiał się ze mnie ze dobrze mi tak bo podobno ja zawsze go spychalam... i cala obolała obudziłam się... :/

9 lata 3 tygodni temu #1019676 przez me.ch
Asiek, jak to chłopakow;) przecież Agatka już zajęta;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia