BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 tygodni temu #1019310 przez kasandra9
No właśnie Meszku jak mogłaś tego nie zorganizować jeszcze?!:)
Ja też myślę o czymś na święta i pomysłu brak...a jak patrzę na siebie to w ogóle ...ach..szkoda gadać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 tygodni temu #1019314 przez pesq
Misie doczytam bo skoko szaleństwo :( szybko polece tylko

Oball. Smyk albo allegro.
Załączniki:
Podziękowania: basiek149

9 lata 4 tygodni temu #1019317 przez Rita87
Gloria wiem, ze to bardzo wczesnie, ale na tym facebookowym forum juz maluchom niektorym widac, ze zeby ida i maja juz widoczne biale kropki :blink:

Pilka oball jest tez w tesco i carrefourze :) mamy, polecamy, choc Stas sie denerwuje, bo nie moze jej ugryzc :P

9 lata 4 tygodni temu #1019320 przez me.ch
My tez mamy oball:) Kornel ma z nia prawdziwe love and hate:)

znalazlam dwie kiecki i kilka koszul ktore powinny mnie jakos na ten wyjazd ogarnac, uffffffffffff:)

9 lata 4 tygodni temu #1019322 przez pesq
Nadgonilam.

Gloria super ze tu jesteś wiesz. Masz doświadczenia i zawsze pomożesz.

Mech a jak tam dieta? Mojej brak :P

Rita właśnie Agatka super sie bawi tym oballem super lapie jak nic ale jak nie może ugryźć to rzuca i znów lapie i wkurza sie :P

Właśnie jedziemy do siostry Lukasza bo ma dzis urlop wczoraj wróciłam z us i przywiozła nam cala masę amerykańskich słodyczy! Agat dzis maruda i w nocy tez. Skok jak nic. W dodatku jedziemy taxi bo samochód nie chcial odpalić..

9 lata 4 tygodni temu #1019327 przez me.ch
btw, u nas tez chyba skoko szał ale w sumie przynajmniej jest szansa ze sie do wyjazdu w sobote z tym ogarniemy...

9 lata 4 tygodni temu #1019329 przez me.ch
Pesq, michałki z kawa na sniadanie dzis. Ech. A potem sie dziwie ze sie nie mieszcze. ach :D

Czy mamy tez moga miec skok? bo ja chyba tez mam. Panika przedwyjazdowa moze byc ewentualna diagnoza..

Gloria, Pesq ma racje, plus jak dla mnie dodatkowym bonusem jest to ze jestes w UK :D

9 lata 3 tygodni temu #1019365 przez basiek149
hej hej :)
W końcu mam siły żeby troszkę się tutaj odezwać :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mąż jeszcze wczoraj próbował mi poprawić humor i zamówiliśmy wielgaśną pizze ( tak więc dziewczynki - u mnie też nie ma diety hehe) a na wieczór zrobił mi masaż plecków... :) fajnie było. Chyba jeszcze trochę się pozłoszczę :whistle: :cheer:

9 lata 3 tygodni temu #1019370 przez basiek149
Kubuś wzywał na karmienie więc musiałam przerwać ale już mogę kontynuować ;)
Bardzo fajna ta Agatkowa piłka. Muszę też się za czymś takim rozejrzeć :)

Co do zabaw z Kubą to u nas też nie jest jakoś super kreatywnie bo póki co niewiele możemy. Ale tak to lubi siedzieć w bujaczku i podziwiać wiszące maskotki, a to leżeć na kanapie i gadać do misia albo do rodziców, a to leżeć w łóżeczku i oglądać karuzelkę, albo włączam na youtubie piosenki i sobie tańczymy i śpiewamy - każdy po swojemu :D Czytam mu też książeczki, chodzę z nim też po mieszkaniu i pokazuję różne rzeczy, albo tatę i dziadka za oknem jak pracują :)
A wczoraj swoją premierę miała też mata edukacyjna i również bardzo podpasowała Kubusiowi :)
I podobnie jak u Ritki Kuba uwielbia swój przewijak. Może w nim leżeć w nieskończoność - zwłaszcza na golaska :) I wtedy go cmokam i sobie gadamy :)

9 lata 3 tygodni temu #1019373 przez Kasia888
Basiek to masz przeboje z tą teściową haha :laugh:
moja mieszka daleko widuję ją tylko na święta i w wakacje, więc póki co jest ok, teściowa na odległość ;)
Popieram, przewijak to dla maluchów super miejsce ;) a najlepiej na golasa bez pieluchy :laugh:
Mech to Kornelcio będzie miał czas pełen wrażeń: pobyt w Polsce, święta, chcrzciny, poznanie rodzinki :)
trzymam kciuki za pakowanie, osobiście nie znoszę się pakować, ale jak mus to trzeba ;)

A mnie teraz jakiś wirus dopadł no i siedzę w domku, bo nie chce się dorobić i na razie buziaczki i przytulaski odpadają, bo nie chce Jasia zarazić :unsure:
Podziękowania: me.ch

9 lata 3 tygodni temu #1019382 przez Zazanna
Nienawidzę mojego telefonu :angry: Nie piszę więcej na nim :angry:

Chciałam się "pochwalić", że mój Bobasso waży OSIEM kg. Równiutko. Świeżo ważony dziś rano. Brawo Bobas B)

A co do zabaw to ja jestem najgorsza, bo my się jako tako nie bawimy, tylko cały dzień spędzamy sobie razem i wszystko razem robimy i tego chyba nie można uznać za zabawę? Czasem trochę mu pomacham Matyldą ale jego to nudzi szybko.. Woli się gapić co ja robię :blink: A jak pakowaliśmy prezenty to był zachwycony wstążeczkami :lol:

9 lata 3 tygodni temu #1019392 przez glooria
Zazanna moja chyba 5200 wiec masz co dzwigac plus wózek lub fotelik
Lo matko

Ja sie nie bawię wystarczy ze
Dziewczyny ja dopadna to ma dość

Kasandra a zrobilas z tym pierwszym wozkiem hmm?

9 lata 3 tygodni temu #1019394 przez asiekasiek
Rita jak na razie brak zasinienia jutro jedziemy do pediatry

i jeszcze katar ma a po nocy tak siorpie :( wasze tez tak mają ? po nocy ? bo przez dzień ok jest.

dzisiaj wyszłam z pokoju a l. została na łóżku przychodzę a ta ba prawym boku juz leży a nie było mnie chwilkę.

tez chce oball :)

9 lata 3 tygodni temu #1019427 przez Zazanna
No ciężko jest.niestety :)

Bobas dzis podniósł główkę na brzuchu !!! :woohoo: Pierwszy raz !!! Ale jestem dumna ! :woohoo:

A poza tym mam jiz wkładkę, bylismy dzis u gina na rozmowie i sie zdecydowalismy w koncu :) Troche bolało przy zakladaniu ale bez tragedii :)

Asiek moj tak rano ma jesli mu w nocy nie nawilze noska,bo u mas strasznie sucho jest. Wiec recznik mokry wieszam, a do tego dwa razy w nocy woda morska i wtedy jest ok :)

9 lata 3 tygodni temu #1019442 przez Magdalena9t
Hej.
Mam podły humor,więc trochę posmęce Wam..
Tomek coś ostatnio nie chce jeść,zawsze był niejadkiem i musiałam się nieźle nagimnastykować,żeby zjadał. Naawet nie chce jeść swojej owsianki czy jaglanki co zawsze ładnie zjadał,może mu się znudziło?
Z mężem się pokłóciłam co ostatnio często nam się zdarza :angry: :(
i najlepsze na koniec,zamówiłam chustę do wiązania się z Laurą,i dopiero dziś się zamotałyśmy,i okazuje się,że jest za krótka! Brawo inteligentna ja :angry: :(
Kurdę nie popatrzyłam na rozmiar, paragonu też już nie mam,i już chyba po terminie i nie oddam do sklepu. Ale jestem głupia! :(

Katarek już coraz mniejszy,chociaż coś dobrego.

Asiek,martwiłaś się coś o pneumokoki,że żywe wirusy to napisałam,że MMR też ma .

Rita co za luksus pisać w wannie ;) :) ja już parę razy usnęłam leżąc w wannie :whistle: :pinch:
Co do zębów to wszystko możliwe,niektóre dzieci mają już ząbki szybciej,ale to okaże się jak dziad wyjdzie :P .

Laura ciumka palucha,nie chce smoczka.

Asiek co do nawilżacza, też chciałam kupić dla Tomka,ale rozmyśliłam się,czytałam na grupie dla dzieci z alergiami,że lepiej wieszać ręczniki ,bo nawilżacza toa można wychodować grzyba.

Zaz opisz jaka to wkładka, i jaka cena,jestem ciekawa.

Dziewczyny ,a macie jakieś linki czy filmiki na zabawy ćwiczenia z dziećmi? Ja prawie wcale się nie bawię :blush: aż mi wstyd. Przewijam nakarmię,trochę ponoszę jak marudzi i tlyle,Laura lubi bujać się w bujaczku,sama w nim zasypia, nie poświęcam jej dużo czasu,bo nie chcę żeby Tomek był zazdrosny, mu też muszę poświęcać uwagę a jeszcze posprzątać,ugotować obiad..

Spadam bo tylko smęce

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia