- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
super, że nic Cię nie boli
Pesq, Agaci chyba się podoba fajna huśtaweczka
Mech, ale Kornelcio duży słodziak
Kasiu, ja też zdjęcia wywoływałam w empiku, Baśka polecała i byłam bardzo zadowolona, ale wszystkie brałam premium, naprawdę dobry papier
a z kalendarzy jesteś zadowolona? fajnie wyglądają? bo też się zastanawiam czy nie zamówić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
hehe zamawiajcie dziewczynki jak wam się podoba ja nie mam przecież nic przeciwkoBasiu, ja też zamawiam ten album jest śliczny
Kasia fajnie, że o tym piszesz. A tak na przyszłość będziesz się decydować na te standard czy premium jeśli miałyby być do albumu? Bo nie wiem czy w przyszłości właśnie tych standard na próbę nie wziąć?A i Basiek powiem Ci, że zamówiłam kilka zdjęć w wersji standard i resztę w premium i jakość zdjęć taka sama, ale jednak te zdjęcia premium są na lepszym papierze drukowane, po prostu takie sztywniejsze jak się weźmie do ręki.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Dziewczyny mam jeszcze dwa głupie pytania: ile pieluszek mniej więcej zużywacie na dobę? Bo u nas kiedyś niemal co przewijanie była kupa, potem 1-2 kupy dziennie a teraz 1 kupa na 2-3 dni... Ale za to sika Staś jak szalony. Bardzo często to pielucha aż jest ciężka tak jest zesikana, a niedawno co zmieniona i dodatkowo oprócz pieluch to sikanie przed kąpielą, w kąpieli albo na przewijaku się zdarzy
A drugie pytnie o paznokietki. Co ile obcinacie? Bo my tak co 3 dni, ale tylko u rączek. U nóżek to dopiero może z 3-4 razy obcinalam paznokietki przy dużych paluszkach a przy małych wcale, bo nie rosną
Tylko proszę się nie śmiać z moich głupich pytań
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Chciałam jeszcze, żeby sprawdził czy Staś nie ma wzmożonego napięcia mięśniowego, ale on stwierdził, że już tyle u nas jest, mały się nie pręży ani nic, więc na pewno jest ok... A dotknął go tylko przy badaniu stetoskopem, tak to nawet jak go pytałam o wodniaka jąderka to też z oddali stwierdził, że no tak jest. A jak dziewczyny na tym forum facebookowym piszą o tych asymetriach, kręczach szyjnych i innych to oczywiście się zastanawiam czy Staś przypadkiem tego nie ma... Cześć Pesq nas to normalnie powinni chyba odciąć od internetu albo na święta kupić tą torbę co ostatnio Meszka wrzucała
Nie wiem jak trafić na lekarza, któremu zaufam...
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Co za lekarz ... naprawdę w dzisiejszych czasach tak ciężko trafić na kogoś dobrego i zaufanego...
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
pieluszki , w dzień praktycznie przed każdym karmieniem czyli co trzy, cztery godziny mniej więcej a w nocy przeważnie raz, lub nad ranem dopiero bo często ma sucha i lekka pieluszke wiec nie rozbudzam Go na sile a kupka przeważnie jedna dziennie.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ritka ja tez uważam ze powinno nas odciąć. Pamiętasz jak w ciąży mowilysmy ze po porodzie przestaniemy aż tak soe martwic bo wspolna odpowiedzialność itd? Otóż pierwsze półtora miesiąca balam się bezobjawowego zapalenia płuc a od dwóch tygodni kiedy wyczulam węzły chłonne na szyi u malej... Wyczytuje na kafeterii najgorsze rzeczy itd. Szkoda gadac. Bylam u lekarzy i nic dalej panikuje. Eh. Lukasz juz ma mnie dość. Co z nami jest?
Wczoraj bylysmy w galerii dwie godziny! Kupiłam część prezentów a Agatka albo spala albo oglądała swiat i poszlysmy do pokoju matki z dzieckiem przewinelysmh sie i nakarmilysmy. Świetny ten pokój mają nawet podgrzewacz do butelek jak ktoś potrzebuje i przewijak i fotel do karmienia! Brakuje mi w domu fotela ale cóż.. A później byli znajomi zrobiliśmy pstrąga na obiad i graliśmy w gry. Wkurzylam się trochę bo ok mala grzeczna w gondolce albo lezaczku ale i tak kolo 19 mówimy ze godzina i będziemy kończyć hehh a oni i tak siedzieli do 21..... Az Agat przysnal. Tak to jest z ludźmi którzy nie maja dzieci. Ale nic wykapalismy nakarmilismy i... SPALA DO 3!!!! Moze i dużej by spala ale juz się zaczynala rzucać wiec ja wzięłam a później SPALA DO 7!!!!! Odpukać łóżeczko jej sluzy
Kurde tak mi się podobało w tej galerii ze jeszcze bym do innych pojezdzila ale najgorzej z tym sie zabierać stelarz itd..poza tym jakos stresuje mnie ze mala siedzi z tylu sama a z przodu nie może bo nie da się wyłączy poduszki.. A u Was jak jeżdżą maluchy?
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Pesq też wczoraj wybraliśmy się do galerii...i .... porysowałam samochód !! ;/
najpierw stałam w korku 20 minut i Jaś zaczął popłakiwać...sięgałam co chwilę do tyłu i podawałam mu smoczka i głaskalam po główce, ale oczywiście już cała zestresowana, że zaraz się całkiem rozpłacze...w końcu wjechałam na parking...na poziomie -2 zero miejsc, więc przebijam się na -3 (w galerii katowickiej są takie serpentyny ósemki - wjazdy na parking, mega wąskie i ostre zakręty) no i jadę z tą ręką z tyłu, aby szybciej wjechać i nagle słyszę duuup....moja reakcja teraz nie pamiętam ale na cały głos krzyknęłam o k...a albo ja pie...le..., biedny Jaś nasłuchał się przekleństw no i przy takim ostrym zakręcie nie wiem jak dupnęłam prawym tylnym nadkolem w barierkę.....ehhhh nie umiem sobie tego wybaczyć ! pokażę wam moje dzieło....
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Co do termosu - tali a'la kubek termiczny KingHoff z allegro;) super trzyma wrzątek.
Meszku...Kornelio super wygląda! my tez musimy odpalić za jakiś czas, bo pisałam, ze nasze gondole prawie nie sa używane:) jedna śluzy za pojemnik na Agarkowe klamoty i ubranko na dwor kocyk itp a druga stoi i zbiera kurz;)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq właśnie super są takie pokoje dla matek. i u nas w galerii mikrofala a bardziej podgrzewacz byłby lepszy. i super ze Agatka tak ładnie Ci śpi. i chyba ty tez jesteś wypoczeta bardziej chociaż musisz wstać i nakarmić.u mnie właśnie też siedzi z tyłu. też mnie to wkurza :/ a jakbym chciała wyłączyć to musze jechać do salonu vw. no bez sensu :/
Agata no pięknie przerysowany... no cóż bywa ja wjeżdżając na podwórko przecielam oponę o bramkę bo nie chciało mi się drugiej połówki otwierać ( opona używana kosztowała 400zl jedna i trzy miesiące wcześniej kupowalismy ) a w dniu porodu mąż wjechał w słup na parkingu szpitala. bo był w sumie od rana do 21! heh dobrze jeździ itp. jeszcze na parkingu nie było żadnych aut ani nic więc mógł manewrowac. ale z wrażenia chyba to wszystko było no śmieje się z tego ale nie do śmiechu by mi było jakby to nowe auto było
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174