BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 1 miesiąc temu #1018751 przez asiekasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kas śliczne zdjęcia :) jak to do śmietnika?? wyjmowalas butelkę ??? ;)

Pesq dasz rade. kurcze to może jakiś rytm na wieczór jej włącz... ze o 20 posiłek i noc do spania...???

Mech jak tam potowki u Kornela puder pomógł?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1018754 przez glooria
My tez co drugi dzien w centrum ... niestety zakupy
Jezdze ogladac i macac a zamawiam online zeby nie dzwigac he he
Ale to jest dobry sposob na chandre i baby blusa

Najważniejsze to nie poganiac siebie i nie stresowac sie bo dzidcko wyczuwa i wtedy zaczyna sie ryk

Co do ubierania do sklepow to u nas w foteliku jest spiworek wiec go po prostu otwieram
Nie mamy zadnej kurtki czy ko binezonu bo bylby ryk
Jak zimno to extra kocyk lub folia do fotelika

Basiek super ze po klopocie

Pesq swinstwo ...
Ja dwa razy wracalam do pracy ale teraz jest jeden wielki znak ? Alecwrocic moge tylko to bardziej czy chcę....hmmm
Zastanwie sie w wakacje

Ps no powstaja wrzesniowe dzieciaczi
A tak na marginesie to rok temu na wigilie nawet nie marzylismy o takiej Lilli a teraz kolejny cud do całowania
Podziękowania: basiek149

9 lata 1 miesiąc temu #1018757 przez kropka 889
Basiek świetna wiadomość :)
Asiek haha "do małpy nie mam sil" nie mogę ze śmiechu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: basiek149

9 lata 1 miesiąc temu #1018758 przez kropka 889
My z Zuzanka tez byłyśmy dzisiaj na zakupach. Praktycznie cały czas przespala. Chciałam coś sobie kupić i co? Kupiłam 2 bluzki i sukienkę ale córce hehe. Będę musiała wybrać się raz jeszcze

9 lata 1 miesiąc temu #1018764 przez basiek149
Kas jakie piękne zdjęcia małej Mikołajki! Me.ch jest wielka B) :)

Asia wiem, że jesteś wkurzona ale im bardziej się denerwujesz tym bardziej lubię Cię czytać na forum bo tak śmiesznie wtedy wszystko opisujesz :laugh: Ale mam nadzieję, że szybciutko pogodzicie się z mężem :)

Ja niedawno odkleiłam opatrunek z cycka bo poszłam się kąpać i blee jak to zobaczyłam... konkretnie mnie tam pokroił, ale i konkretnego miałam guzka... tylko trochę mnie dziwi, że już jutro chce mi te szwy ściągnąć bo tak jak dla mnie to troszkę wcześnie zwłaszcza po tym co zobaczyłam. ale nie pozostaje mi nic innego jak mu ufać. zresztą zobaczę jeszcze co jutro na to powie. póki co wzięłam prysznic i na nowo sobie założyłam opatrunek i mocno ścisnęłam bo tak kazał żeby krwiak się nie zrobił. wrzucę wam foteczkę ale to nie jest super widok więc kto nie chce to niech nie patrzy.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

9 lata 1 miesiąc temu #1018766 przez basiek149
Kropka wcale się nie dziwię, że tak się u Ciebie zakupy skończyły. Ja odkąd urodziłam świata nie widzę poza Kubą i non stop tylko stronki z rzeczami dla dzieci przeglądam :whistle: :) Tak samo jak przed chrztem pojechałam na zakupy głównie po sukienkę dla siebie, a wróciłam z rzeczami wyłącznie dla Kubusia... :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1018767 przez basiek149
Kurczę chciałam jedną rzecz edytować i nie mogę bo nie wyświetlają się jeszcze ostatnie posty na nowej stronie... :angry: :pinch:

ooo już.... udało się B) :)

9 lata 1 miesiąc temu #1018774 przez Zazanna
Rita ja poki co jeszcze jem jajka, na razie stuprocentowa eliminacja mleka. I zaczynam widzieć poprawe juz :) U nas jest tylko katar -taki gluciasty lepiacy, ktory ciagle jest. Troche odpuścił i myslalam, ze moze jednak nie alergiczny i sie najadlam sernika i znow uderzył ze zdwojona sila -.-' A suplementuje wapń. Powiedziałam w aptece o co chodzi i ze dla karmiacych i mi pani dala :)

Basiek super, ze juz po wszystkim :)

Ja spie z mlodym, uwielbiam to i jest mi wygodnie i on też lubi ;) Jakoś ja sie czuje bezpieczniej jak go mam przy sobie :)
Natomiast nie ma problemu aby usnal u Tomka czy sam. Ale najczęściej przy cycu jednak ;)
A smoka je tylko w wozki.. w domu wypluwa i patrzy jak na wariatke, ze co ja mu daje B)
Podziękowania: Rita87

9 lata 1 miesiąc temu #1018775 przez kasandra9
Robiłam mleko nad tym koszem bo na lawce zaraz przy kasach myslalam karmić ponieważ nie bylo czasu myśleć o lepszym rozwiązaniu ze względu na ryk no i rurka od butelki (ta antykolkowa) wpadla do kosza i jeszcze grzebać musialam haha.,...brawo ja:))))

9 lata 1 miesiąc temu #1018783 przez asiekasiek
Basia pisząc poprzedni wpis tak też myślałam że u Ciebie wywolam uśmiech ;)

Kas no to nieźle musiało to wyglądać :) nie zdziwię się jak mu coś takiego przytrafi się...

Pesq jak tam noc ? żyjesz??

9 lata 1 miesiąc temu #1018786 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Kas to musiało być komiczne :laugh:

Dziewczyny zamówiłam sobie monopol :evil: Jak tylko ktoś do mnie przyjdzie to będę zmuszała żeby ze mną grał heh :evil: Kiedyś uwielbiałam tą grę B)

My już po śniadanku, oporządzeni, gary pomyte, podłogi przeleciane -możemy leniuchować B)
A obiadu dziś nie robię, bo jest sałatka z wczoraj ;)

A jak Wam ranek mija? :) Basiek na którą jedziesz ?

9 lata 1 miesiąc temu #1018794 przez Kasia888
Basiek super że już po zabiegu :-) fajnie że forum odżyło :-) trzymajcie kciuki u dermo o takie ma plamy na buzi :-(
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1018796 przez mysia5
hej :)

Kas, a jak robisz mleko w galerii? masz ciepłą wodę w termosie jakimś czy jak? :)

Zazanka my też ostatnio kupiliśmy sobie monopol, bo zawsze brata gnębiłam żeby zabierał jak przyjeżdżali :whistle:
więc jak się wszystkie spotkamy to możemy grać haha :evil: :laugh:

Kasiu trzymam mocno ! :)

Asia " :angry: " haha , Twoje posty potrafią wywołać uśmiech :) ale też mam nadzieję, że szybko się pogodzicie :)

9 lata 1 miesiąc temu #1018797 przez asiekasiek
Mysia juz pogodzilismy się. kurde nie umiem długo gniewac się na niego bo szkoda czasu na fochy ;)

Kasia trzymam kciuki faktycznie jakie plamy bidulek ma :(

9 lata 1 miesiąc temu #1018800 przez kasandra9
Tak, mam taki termosik /kubek termiczny i chlodna przegotowana wode w butelce lovi wlasnie i oddzielnie pusta butelkę z której Agat je:) no i to ta mi wpadla:)
Kasiu, ojej ale to rumień rzeczywiście niepokojące. 3mamy kciuki i daj znac po wizycie!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia