- Otrzymane podziękowania: 135
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
jurada napisał: Hej! Mam pytanie czy opłaca sie kupic pieluszki pampers activ baby rozm 3, 174szt za 119zl?
Juradka, na allegro to widziałaś? ja też chcę je zamówić, wydaje mi się że się opłaca bo wczoraj sprawdzaliśmy ceny i wyszło korzystnie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja dzis wróciłam do poczatku forum. Fajnie bylo czytać jak chwaliłyśmy i zachwycałyśmy sie brzusiami których tak zbytnio nie było widać jak Ty pokazywałaś kwadratowy brzusio zaz pisala o fasolce jak o dziewczynce "malutka" albo jak siedziala na zajęciach i zasypiała i tym który tydzien sie konczy a który zaczyna. Brzuś Lidziun który zawsze był największy. O malince której się nie udalo:(
A tak w ogóle to dużo dziewczyn zamilkło a szkoda.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/90cm-polar-spiworek-spiwor-do...nki-i5682171806.html
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Dziewczyny co się dawno nie odzywały: Meliska, Asiulek dolls, sabina, sylwia i inne odezwijcie się co u Was
Juradka mam taki śpiwór identyczny wzór w te kółka, niebieski tyle, że na wełnie owczej. Jestem z niego zadowolona, dostałam go w prezencie. Jak temp. była 1,2 stopnie to już pakowałam go w ten śpiwór
Basiek co do zdjęć sama nie wiem, w sumie w albumie nie widać czy one są cienkie czy nie, ale jednak jakbym miała zamawiać jakieś z ważnej uroczystosci typu chrzciny itp to chyba jednak mimo wszystko wybrałabym te premium.
Agacia słodziaczek fajnie, że udało Wam się wybrać razem, choć ja mimo wszystko cenie sobie wyjścia w pojedynkę i w centrum handlowym bałabym się, że jakiegoś choróbska złapie maluszek, ale z drugiej strony też trzeba zacząć dziecko uodparniać, to są właśnie dwie strony medalu.
Asiek nie zauważyłam, skonsultuj się z pediatrą.
Mnie cały czas te rumienie na buzi martwią
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Albo mamusie innych dzieciaczków Wasze maluszki się już przekręcają?
Jak często kładziecie je na brzuszek?
Czy Kornelcio już umie się sam przekręcać a jeśli tak to kiedy mu się udało to po raz pierwszy?
Bo Jaś jeszcze nie umie i się martwie, może coś robie nie tak. Raz mu się udało z plecków na bok A jeszcze moja mama raz przyszła i stwierdziła, że Jasiek już powinien to umieć w sensie przewracać się na brzuch.
W ogóle nie raz mnie takie myśli nachodzą czy jestem dobrą mamą, staram się je odganiać, ale jak coś idzie nie tak, to te myśli znowu się pojawiają
Też tak macie?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Jurada ja mam kombinezon zimowy taki zwykły w sensie nie ze do wózka tylko generalnie i myślę w na święta w pl napewno go zabieram, u nas dziś 11st i Kornel jest w bluzie, kurtce cienkiej i body kr rękaw plus rajstopy i spodnie dresowe do tego cienki kocyk z polaru i czapka:)
Kasiu, Kornel jeszcze się nie obraca (wiek korygowany to na równi że swoją żoną Agatka a jego wiek rzeczywiśty to 4 mce i tydzień). Coś tam kombinuje czasem choć nie wiem czy to nie są przypadki połączone z grawitacja i wielka głową chyba dwa razy niby się obrócił ale ja myślę że raczej spadł HAH;) więc jeszcze nie zaliczam
Nic się nie martw, wszystko w swoim czasie:) pamiętaj że każde dziecko ma swój indywidualny plan - jedne chodzą jak mają 10 mcy inne jak 14 i to wszystko jest w normie:) tak samo z reszta rzeczy.
Swoją drogą, jak to czytam powyżej to myślę że że mnie się zrobiła tak wyluzowana mama że szok. Może to ta torba na rzeczy z głowy;) polecam!
Moja metoda na spokój duszy - obserwuje moje dziecię i jak widzę że ono się cieszy to ja też. Chyba tak sir nastresowalam w ciąży i jak Ko był w szpitalu że wykorzystalam limit na czas jakiś...
Ok lecę bo ko nie lubi przystanków zbyt długich a ja stoję i pisze zamiast spacerować będę po o ile się nie zabiorę za Kornelowe przeprowadzki, a mam taka Wene póki co
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia oj codziennie mam takie rozkminy...
Meszka aż się uśmiechnęłam jak napisalas o zonie. Zona właśnie tak pierdnela ze się sama wystraszyla a ze leży z gola dupka na pampersie to ja tez
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W poniedziałek jadę prywatnie do pediatry. szwagierka dala mi namiar. zobaczymy co mi powie na sinienie i kupy...
kurde zawsze coś i tak Kasia tez mam czarne myśli
Mech powodzenia z przeprowadzka
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: Asiek lec do lekarza i nie czytaj tych gowien w necie. Hehh.
Haha. Pesq dobra rada powinni nam mężowi dostęp do internetu zakazać