- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tylko boję się o długość - doradź mi kochana, bo nie mam pojęcia jaka będzie ok - ja mam prawie 180 cm, od pasa w górę rozmiar M. Ale mój D. stwierdził, że jak da radę to też by się motał i Stasia nosił on wzrostowo tak samo jak ja, ale rozmiar raczej XL. No i nie wiem czy ta 4,2 nie będzie za krótka? z drugiej strony nie chcę, żeby mi zwisała nie wiadomo ile, no i dłuższą też się chyba trudniej wiąże? Daj znać cz ta 4,2 będzie Twoim zdaniem ok i jeśli tak, to tylko czekam na akceptację D. i bym kupiła od Ciebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kas a jak wchodzicie do sklepu to nie ściągasz kocyka? W sensie, bo ja zawsze ściągam i rozpinam śpiworek i często niestety mi się wtedy budzi łobuz i nici z zakupów i tak kombinuję, że może nie trzeba?
Kasia zaprosiłam Cię do znajomych -wtedy będę mogła Cie dodać do gr. bo bez znajomości mi grupa nie przepuszcza Wiedziałam, ze jesteśmy tajne, ale że aż tak
Magda ja się nie dziwię, też bym się zdenerwowała..
A jak już o tym, to i ja się poskarżę na ..T. Dziewczyny nie wiem co mam zrobić. Mówię mu wczoraj, ze Bobas wg poradników powinien niedługo przestać wstawać na nocne jedzonko i że za jakiś czas zacznę mu w nocy podawać herbatę aby go odzwyczaić, a ten mi na to "już nie żałuj dziecku cyca" -No to się poczułam jakbym faktycznie mu żałowała A potem jeszcze jedno. U nas wieczorem T. usypia Bobaska -na sobie. Ciałko do ciałka i Bobas śpi utulony w tatusiowym uścisku. No i potem T. mi go odkłada do łóżka, a sam idzie na kanapę do salonu. No i ostatnio Bobas już ładnie śpi, więc spytałam, że może byśmy powoli zaczęli go kłaść do łóżeczka, bo on się nie budzi, a ja mam łóżeczko koło głowy, więc jak się obudzi w nocy, to i tak zobaczy mnie najpierw. A ten, że nie ma mowy, że znowu mu żałuje, że jeszcze zdąży się naspać sam A wiecie co jest główną przyczyną ?? T. nie może znieść płaczu Malutka, bo mu to serce rozdziera I z tego powodu wychodzi jak mu odciągam gluty itd. Już mam dość. Chcę się czasem przytulić do własnego faceta ! I nie chcę wychować maminsynka A jak próbuję T. tłumaczyć to mnie zbywa jakimś żartem, albo właśnie mówi, że młodemu żałuję Nie wiem skąd on czerpie fachową wiedzę, ale poradnika żadnego nie tknie, nawet tego dla facetów, mimo, że jest świetnie napisany, zabawny i prosty. No zła jestem. On już zapomniał, że poza mamą jestem jeszcze kobietą
Kurcze, u nas wczoraj nie było kupy A dziś tylko kleksik. No ale może pójdzie. Dziś Malutek w lepszym humorze na szczęście
Asiek podziwiam Cię, że to znosisz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My wrocilysmy ze spacerku mała zasnęła a ja idę myć podłogi. Koleżanka mnie dzisiaj odwiedza
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze, czyli oni po prostu tak mają.. U mnie już ciut lepiej, bo napisałam elaborat o moich odczuciach i emocjach i wysłałam T. na maila No i mi odpisał i tak ładnie napisał jak to wygląda z jego strony i że Maluszek jest tylko taki duży, a przecież ma zaledwie 100 dni i że to dlatego i że będziemy próbować z łóżeczkiem i że pamięta, że jestem kobietą i w ogóle I że mi nie kupi ciastek heh -czyli mi kupi Od razu lepiej jak się oczyści atmosferę, ja lubię w sobie wszystko dusić i zawsze to robiła, a od kiedy się pokłóciliśmy poważnie i prawie rozstaliśmy (daaawnooo temuu) postanowiłam, że nie będę tego robic, bo mi na nim za bardzo zależy.
O rany, Dziewczyny kocham tych moich mężczyzn jak nie wiem co Obydwu tak samo ! I znowu się poryczałam ranyyy ale mam dziś dzień emocji
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia pokaz sie przodem. Zapnij wyżej pas biodrowy żeby maluch głębiej wpadł dupka. Jasiek ma miec pupę na wysokości kolan. Jak pokażesz przodem powiem Ci czy reczniczka nie trzeba podłożyć. Nie miałaś problemu z zapięciem klamerki miedzy łopatkami? Jak cos to luzujesz pasy ramienne, zakładasz tulke z bobasem w środku, zapinasz te klamerke bo jak sa luźne ramienne to ona podjeżdża do góry i wtedy podciągasz ramiennie.
Zaz rozumiem Cie. Ja to dzis się nie wypowiem nawet co do facetow. To co malut powoli do łóżeczka? Ja przyznam ze mimo lozla 180*200 o wiele lepiej ni sie spi bez Agatula. Spokojniej i nie czuwam.
W ogóle ostatnio doszlam do wniosku ze dobrze ze kupiłam angelcare bo jak mala śpi gdziekolwiek poza lozeczkiem non stop sprawdzam czy oddycha. Dlatego balabym sie ja na brzuszek do spania kłaść ale ja panikara
Dziewczyny ustalmy termin spotkania. Najchętniej sobota co...
Niedługo gwiazdor wraca. Szykuje pięści.... Ciekawe jaka ma propozycje rozwiązania problemu.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz.jestes ładna. :D
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a dzisiaj rano jadłam z M śniadanie. L. była w wózku i przez wózek takie kurczatka przewieszone i tym się bawi. a dzisiaj ona co robi przy śniadaniu... chycila je i podciagala się aż usiadła!! i położyła się!! no ja z m. patrzylismy się i w szoku byliśmy gapilismy się i zaniemowilismy... nie wiem czy dobrze ze ona tak już podciaga się... no ale jakby nie mogła to by nie siadala... a nie bierzemy jej na sile.
pojechaliśmy na zakupy i troszkę udaliśmy kasy :/ no ale mama też chcę mieć się w czymś ubrać
Pesq mam nadzieje ze dojdzie cie do porozumienia. co nie zmienia z faktu ze mógł ci to przed ślubem powiedzieć i np doszlibyscie do wniosku ze co weźmie cię z wesela to splacacie i tyle żeby jak najmniejsze odsetki były.
Pesq ja ciągle latam i sprawdzam czy oddycha i podziwiam Kas ze pozwala Agu spać na brzuszku. ... i Agata te oczy heh
Magda no mam nadzieje ze jej się nie zachce kupy jak ksiądz zacznie ja chrzcic bo zacznie pierdziec i smierdziec hehe:)
Basia odezwij się jak tam po lekarzach.
kurde jeszcze coś miałam pisać a teraz mam pustke w głowie :/
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq I już sobie mi wyobrażam bez nosidlo, tak to go pakuje i schodzimy z rudą na 10 minut jak mam gorszy dzień czy bardzo zimno. A jak z wózkiem to cała wyprawa.. a to tylko jedno piętro.. a jak ludzie mieszkają na 4 bez windy
Asiek mu się zawsze 'parzydelkowalismy' W sensie mamy oddzielne kołdry, ale zawsze mówiłam wieczorem 'dawaj parzydelko" i np. Noga się szukaliśmy, albo za rękę, albo plecami Jej. No wg niego ja za gorącą w nocy jestem żeby się mocno wygląd .z resztą ja też lubię nie dużo miejsca
Pesq Agat jest piękny
Asiek ja to bym była dumna a nie marudzila
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam zdjęcie B. na dzień Babci -Ramka też już jest, pokażę Wam zdjęcie, bo jestem mega dumna
Jutro T. mi wywoła i potem Wam jeszcze pokażę efekt finalny już z ramką