- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria a jaki zasilek moge miec? Stwierdzenie azs na papierze będzie wiosna-lato po testach w szpitalu bez tego nikt nie da papieru na razie w dokumentach 'podejrzenie bez potwierdzenia na podstawie badan klinicznych'.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem tak mega wyspana ze szok!
Ps. Dziewczyny mm co do odbicia. Ma odbici raz glosno czy kilka razy czy takie małe pyk to tez odbicie?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
U nas Lena 3,5miesiaca 6500 a Daniel dla porównania chłopiec i na mm jak miał 3 mc ważył 6,960
Jezu tak patrzę to on tak skokowo przybieral.
5mc - 7,960
6,5mc - 9,040 i 71cm
1rok i 1mc - 10,720 i 81,5 cm tu juz chodził od 4miesiecy.
Rok i 5mc - 11,820 i 84cm
2lata - 13,700 i 91cm
4lata - 18,300 i 106cm
6lat i 6mc - 24 kg i 123cm
A teraz 7 lat i 4mc i 26kg i 134cm
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jak tak to faktycznie klocek z niej.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ona nadal spi i nie mam jak wstac bo obudze bo leży kolo mnie zaraz cyc a później w nocy i game over.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w ogole skóra Agatki lepiej wyglada. Jeszcze z dzień i skoncze kuracje maściami zostanie sama cholesterolowa. W ogóle wiecie ja ją 4 razy dziennie do naga rozbieram i smaruje, nawet to lubi ale czasem widać że jest tym zmęczona. No ale efekty są serio. Gdzieniegdzie zostały placki suche ale blade a nie bordowe jak były.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
napisze tylko 20 ok !!!!!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
wdech , wydech
Pesq z odbiciem różnie zależy też ile zje. U nas czasami raz odbije porządnie a czasami dwa, trzy razy słabo. Ale ogólnie widzę ze jak bardzo mocno wyrzuca języczek to wiem ze jeszcze go meczy i jak nie odbije to później mu się ulewa.
Przed chwila właśnie ttak odbił ze aż się sam wystraszył
Jak ładnie śpi
Ciekawe kiedy u nas w nocy przestanie się budzić ...
dziewczyny a nie macie siatek centylowych w książeczce zdrowia ? Sprawdźcie sobie , bo u nas jest w książeczce
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
My dzis pospaliśmy Za niedługo idziemy do lekarza :/ Gluty ANI TROCHĘ nie przeszły. Nie wiem co powie, ale ja już dziś tego mleka nie jem i zobaczymy. Tak czy siak zapiszę nas do alergologa jakoś po szczepieniu już.
Pesq wg mnie takie małe odbicia też się liczą -Bobas czasem tak odbija i jest potem ok
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Pesqś została drugim adminem w grupie na fb, bo jest z Wami na bieżąco Ja niestety nie zawsze mogę poczytać forum, bo mnie z telefonu wyrzuca, a przed komputerem jestem bardzo rzadko ostatnio.
U nas jakoś leci pomału. Natalka przybiera dosyć konkretnie W ciągu 3 tygodni ostatnio przybrała 850g Niezły klocuś z niej. Teraz waży już ok. 7100g. Ogólnie bardzo dobrze się rozwija, jest uśmiechnięta, gaworzy, dużo się rusza i w ogóle Mamy tylko problem taki jak Pesq, zmieniliśmy mleko na Bebilon Pepti, bo małej zaczęły wychodzić czerwone, szorstkie plamy na ciele. No i to co najbardziej mnie martwi, to wynik morfologii. Robiliśmy w grudniu i okazało się, że ma zaniżony poziom neutrofili % i lekką anemię. Lekarka mnie nastraszyła i kazała powtórzyć badanie. Zrobiliśmy ostatnio i wszystkie parametry poszły do przodu, ale mimo to kazała nam wybrać się do poradni hematologicznej. Wizytę mamy 23 lutego dopiero, bo podobno nie jest to aż tak bardzo pilne. Najbardziej zastanawia mnie to, że dwie inne lekarki aż tak się nie przejęły tym wynikiem (jedna pracuje w szpitalu właśnie na hematologii i powiedziała, że z takimi wynikami to oni ze szpitala wypisują). To mnie pociesza, jednak cały czas gdzieś w głowie to siedzi.
Ja aktualnie leczę zapalenie pęcherza. Nie wiem jak i gdzie się przeziębiłam
Co do odbijania po mm, to Natalka bardzo dużo razy musi odbić, bo inaczej jej się ulewa albo ma czkawkę, przez to, że nałyka się powietrza. Czasami nawet po godzinie jej się zdarzy odbić.
Piękne te Wasze maluszki mamusie oczywiście też
Basiu, cieszę się, że z Twoim zdrowiem wszystko ok
Kurczę, ale ciężko nadrobić to wszystko No i brak czasu, bo moja panienka już się wyspała dała mamie pół godzinki
Pozdrawiam Was kochanie i Wasze piękne bobaski. Postaram się częściej pisać
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Z odbiciem bywa różnie jak mu daję mm na śnie to potrafi mu się w ogóle nie odbić,a tak to noszę klepię po pleckach i po paru minutach mu się odbija a jeśli nie to trudno, następnym razem
Mysiu fajnie, że idziecie potańczyć, mama też musi czasem się rozerwać
mam pytanie podrzuciłabyś mi tą stronkę zaproszeniami na chrzest?, bo nie zapisałam sobie, a miałaś takie śliczne
Zaz może jakiś lekarz coś w końcu doradzi na katarek u Bartusia.
My dziś jedziemy szukać lokalu na chrziny, bo to już za dwa miesiące
Które DZIEWCZYNY mają jeszcze chrzest dzieciątka przed sobą? Wiem, że Zaz i Asiek ma jakoś pod koniec stycznia a reszta już miała uroczystość?
Sylwia super, że się odezwałaś, a mam pytanie poprosiłaś o badanie krwi dla Natalki, czy sami zrobili, bo Jasiek to od szpitala nawet nie miał pobieranej krwi do badań tak się nim interesują w przychodni
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=40357672
my mieliśmy te: allegro.pl/tloczone-wytlaczane-zaproszen...ety-i5904661205.html
też się strasznie cieszę na tą zabawę, tym bardziej że idziemy z bardzo fajną ekipą więc myślę , że będzie super
tylko w co tu się ubrać... ale to chyba standardowy problem każdej kobiety
my też robiliśmy badania krwi Kasiu, ale to już jakiś czas temu, bo lekarka mówiła że mały był blady i podejrzewała anemię, ale na szczęście nic nie wyszło.
wróciliśmy ze spacerku, a mały coś mi dzisiaj słabo je, zostawia przy każdym jedzonku, może ma gorszy dzień....
ale u nas jest pięknie biało na dworze tylko pewnie tak i tak zaraz wszystko się stopi.. ale fajnie chociaż chwilę oko nacieszyć i wyjść na świeże powietrze