BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1023782 przez asiekasiek
Zaz odpisuje jej dzisiaj na złość że ona źle robi i tak co sms to jedna mądrzejsza od drugiej, właśnie już nie odp :P

Mysia kurde ja nie lubię w kiecach chodzić więc dla mnie to koszmar jak mam kupić na jakieś wesele... :pinch: :pinch: :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1023783 przez Zazanna
Aaaaaaaaaa i zapomniałam. Ale się dziś wściekła :angry:
Szliśmy do lekarza i po drodze jest postój taksowek. No i ja idę z wózkiem, a jedna taksówka stoi po skosie blokując calutki chodnik, bo facet ma reklamę na tylnej szybie "sprzedaję miód" . No i widać w śniegu ścieżkę na trawniku jak go ludzie omijali, ale kur&#^%# z wózkiem ciężko na trawę po krawężniku, zwłaszcza jak mega szeroki do ch&%#(%& chodnik jest :angry: Widział, że szłam, bo widziałałm w jego lusterku w środku, ze w nie patrzył. No ale wyminęłam go i pukam w szybę. Łaskawca opuścił i mówię grzecznym tonem "przepraszam, czy mógłby się pan troszkę przeparkować, bo jednak z wózkiem jest bardzo ciężko przejść", a ten spojrzał przed siebie i kur*@^$*#^@($ kretyn je*@&$^@(@ zaczął trąbić żeby się przesunęli :blink: Dzieciaka mi przestraszył, młody zaczął płakać jezuuuuu skąd tacyy DEBILE ???????????? Następnym razem robię od razu zdjęcie i wysyłam na policję. Nie ma litości.

8 lata 11 miesiąc temu #1023785 przez Zazanna
Asiek dzięki :)
Kurcze czasem nie ma co gadać z mądrzejszym i się sprowadzać do jego poziomu, bo zwyczajnie nie zrozumie heh B)

8 lata 11 miesiąc temu #1023791 przez pesq
Asiek olej ją albo spławiaj jednym zdaniem w stylu u nas ok. Ja tak robie. Szkoda gadać, serio.

Zaz ależ się wkurwilam. Aż przeczytałam Ł i jego siostrze bo jest u nas na głos. Masakra jakaś.

Mała zjadła 110 bawiła sie i idzie na drzemke. A ja nie moge sie doczekać naszego spotkaniaaaaaaaaaaaa! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

8 lata 11 miesiąc temu #1023795 przez agatagama
hej, żyję, żyję, dziękuję za troskę Pesq :*
więc piszę się na spotkanie :D na razie mam plan taki, ze albo z Jasiem i mężem, bo jednak jechać sama z Johnym z tyłu w samochodzie samej się nie odważę, albo sama :) zobaczymy jeszcze :) jak coś to oczywiście męża wywalę na zwiedzanie wawy, a z Jasiem przyjadę do was ;d no a jak sama, to chyba pociągiem :)
Pesq Agatka się rozkręci, zaaaazdroszczę nocy :D i to rzeczywiście chyba jest plus mm... a męża kopnij w tyłek ode mnie !
Zaz co do Twojego wcześniejszego posta...ja mieszkam na 4 piętrze bez windy :P dlatego wózek w samochodzie, i rozkładanie, składanie, wkładanie, noszenie, znoszenie....aaaa :P
Basia cieszę się, że tak ładnie się to wchłonęło :)
Asiek nie lubię tego typu ludzi, bleeee, co za laska :)
Zaz ten taksówkarz chyba nie ma dzieci...albo jest debilem ....
na dzień babci zamówiłam magnesy na lodówkę 10x15 cm, zaraz wam pokażę :)
www.miasto-prezentow.pl/?a=magnesy#p_2ce...f849b6da8cb92d31e094

8 lata 11 miesiąc temu #1023810 przez Kasia888
Dziewczynki jestem już od Was uzależniona tak to pisałam na forum a teraz jeszcze na fb tyle tam się dzieje :woohoo:
wiadomo tu jest bardziej kameralnie, ale tam z kolei można popisać na bieżąco to tak jak wysyłac smsa :laugh:
Asiek to toksyczna koleżanka najlepiej mieć z takimi znikomy kontakt, albo całkowicie go zerwać znajomość szkoda Twoich nerwów.
Pesq jest dobrze zobaczysz Agacia na mm będzie spokojniejsza i pamiętaj, że przez prawie cztery miechy dawałaś Agaci to co najważniejsze ;)
Zaz masakra co za idiota :huh: myślałam, że ludzie mają szacunek do matek z dziećmi, ale widać się pomyliłam :unsure:
Agata bidulko to się nagimnastykujesz z tym wózkiem, też mieszkam na 4 piętrze ale na szczęście mamy windę wprawdzie jest strasznie mała ledwo się tam mieszczę z wózkiem, ale nie ma co narzekać dobrze, że jest ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1023811 przez Kasia888
Dzięki dziewczyny na info odnośnie zaproszeń jeszcze się zastanowie, które wybrać.
Kacperek będzie łamał serca dziewczynom :cheer:

p.s Wawę zasypało porządnie śniegiem, mamy prawdziwą zimę :woohoo:

Dziewczyny od lutego zaczniemy odliczać dni do spotkania, to na pewno :silly:
Podziękowania: mysia5

8 lata 11 miesiąc temu #1023813 przez jurada
No fb ruszyło dzisiaj wieczorem. Tam mam pewność ze nikt nie czyta tego co piszemy. Bo tu to każdy moze sobie wejść i czytać.

8 lata 11 miesiąc temu #1023816 przez Kasia888
Oj tak grupa jest tak tajna, że szok :blink: :woohoo: .
Nie widać jej było wcale w wyszukiwarce i dopiero jak Zaz mnie dodała do znajomych to mogłam się stać częścią tajnego stowarzyszenia ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1023818 przez pesq
Ależ sie rozszalałyśmy na fb.. Mysia zakladaj fb ;) ;) Tylko sie tam na stałe kochane nie przenośmy bo szkoda naszej historii tu :) :) Ale proponuje zdjecia i jakies bardziej intmne sprawy moze tam bo jak Ju mówi tajnie, dlatego wlasnie namawiam żeby Mysia założyła konto :P

Agatka dobrze że jesteś. Ja nadzoruje hahaha czy każda norme swoja osobista wyrabia ;) zeby nie spadła we wpisowych centylach ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1023821 przez mysia5

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

8 lata 11 miesiąc temu #1023823 przez Zazanna
Wpisowe centyle hahaj Pesq rzadzisz !!! :laugh:

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023824 przez Zazanna
Mysia oszalalas ??? :blink: Przecież na fb to dziś dopiero zawrzało, poza tym ja wolę forum niż fb :) No i zawsze mozesz założyć konto fikcyjne tylko na potrzeby grupy - ja mam takie. Nic tam nie wrzucam i nie pisze na swojej tablicy :)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023827 przez pesq
Mysia nie żartuj tak nawet nigdzie nie idziesz. Tam to tylko pierdółki (wybaczcie) jakieś filmiki śmiechowe czy coś, tu się dzieje życie!!!

Kurcze chyba źle odebrałaś mój wpis. :( :(

8 lata 11 miesiąc temu #1023828 przez kropka 889
Kuzwa pierwszy chyba raz zjadła mi posta.
My cały dzień spędzilysmy u rodzicow jak wracałam to nie dość ze śnieg to slizgawica
Nasza perła tęz jeszcze nie chrzczona. Planujemy dopiero kwiecień /maj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia