- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
25malinka napisał: Ja mam raczej wzmożony apetyt, wczesniej wieczorem staralam sie nie jest a teraz nie pojde spac jak czegos nie zjem.....az sie boje bo waga juz przed swietami poszla do góry, potem swieta a teraz ciąza, omg!!!!!
U mnie w tamtej ciazy temat zwolnienia ja poruszylam, poniewaz pracowalam na nocki i mialam prace nie lekka raczej,
Ja poki co wczoraj kupiłam sobie femibion natal 1 no i czekam teraz na wizyte, a propo wczoraj tez jakos dziwnie zimno mnie trzepalo, wogole to ziewam cały dzien, a w nocy spac nie moge, czesto latam do lazienki i piersi mnie bola jeszcze, Was tez?????/
Ja śpię wiecej niż wczesniej, do łazienki tez raczej często biegam a jesli chodzi o piersi, to przestały mnie boleć. Są tylko lekko wrażliwe jak dotykam. Troszkę mnie to zmartwilo, ale przecież kazda kobieta inaczej przechodzi ciążę, poza tym przeczytałam na jakims forum, ze dziewczyny tez tak miały i dopiero pozniej pojawil sie bol. Niektóre wcale nie mają bólu piersi na poczatku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja jestem glodna i tez nie wiem co zjesc mdłości są okropne.. dopiero kolo15 mi przechodzi. Wieczorem jedynie moge cos konkretnego zjesc. Brzuch mnie juz nie boli a piersi jedynie przy dotykaniu
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Macie takie uczucie ciągnięcia tam na dole???
- Marika3
- Wylogowany
- gaworzenie
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Marika3
- Wylogowany
- gaworzenie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Co tam u Was więcej, jak dzień dziewczynki? Ja wczoraj po tej wizycie u lekarza pochwalilam sie rodzicom, radość była przeogromna chociaż wiedzą dobrze, że to bardzo wcześnie. Ale jestem dobrej myśli jakoś! Poza tym tak bardzo mi się nie chce chodzić do pracy, ale jeszcze troszke poczekam chociaż do nastepnej wizyty u lekarza za 2 tygodnie...
Ja w ogóle mam w pracy dziwnie, bo w listopadzie dostałam 2 umowe, myślałam że będzie na nieokreśłony, okazało się, że moja szefowa ma do mnie jakieś zastrzeżenia (heh.) i dała do końca grudnia 2015. Myślę, że się wścieknie, a na pewno zdziwi jak się dowiem. Cóż. Nie będę układała zycia pod jej dyktando. Dzidziusia chciałam już dawno... Co myslicie dziewczynki? Pozdrawiam, dajcie znać jak u Was.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Szefową się nie przejmuj, najważniejsze jest teraz to maleństwo, a jej rzucisz zwolnienie i nie będziesz musiala przejmować sie jej zdaniem. Ja mam umowę na czas nieokreślony i tez troszke się stresowałam. Niepotrzebnie, bo bardzo pozytywnie moja wiadomość została odebranapesq napisał: Jurada mnie cały czas ciągnie, ciśnie i kłuje brzuch. Rano mdłości przede wszystkim, wieczorem te bóle. Dziś nawet wymiotowałam.
Co tam u Was więcej, jak dzień dziewczynki? Ja wczoraj po tej wizycie u lekarza pochwalilam sie rodzicom, radość była przeogromna chociaż wiedzą dobrze, że to bardzo wcześnie. Ale jestem dobrej myśli jakoś! Poza tym tak bardzo mi się nie chce chodzić do pracy, ale jeszcze troszke poczekam chociaż do nastepnej wizyty u lekarza za 2 tygodnie...
Ja w ogóle mam w pracy dziwnie, bo w listopadzie dostałam 2 umowe, myślałam że będzie na nieokreśłony, okazało się, że moja szefowa ma do mnie jakieś zastrzeżenia (heh.) i dała do końca grudnia 2015. Myślę, że się wścieknie, a na pewno zdziwi jak się dowiem. Cóż. Nie będę układała zycia pod jej dyktando. Dzidziusia chciałam już dawno... Co myslicie dziewczynki? Pozdrawiam, dajcie znać jak u Was.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
25malinka napisał: Ja poki co wczoraj kupiłam sobie femibion natal 1 no i czekam teraz na wizyte, a propo wczoraj tez jakos dziwnie zimno mnie trzepalo, wogole to ziewam cały dzien, a w nocy spac nie moge, czesto latam do lazienki i piersi mnie bola jeszcze, Was tez?????/
Ja w tamtym tygodniu spałam kilka razy w ciągu dnia, teraz tak mi się nie chce, niby się kładę, ale zasnąć nie mogę, wieczorem w sumie też tak nie zasypiam od razu. Jeść jem chyba podobnie, tak mi się wydaje:) choć sama nie wiem, co bym jadła:) I też często odwiedzam toaletę)) Piersi mnie nie bolały, choć od 2 dni nieco je czuję, ale w sumie tylko jak dotknę, więc aż tak mi to nie przeszkadza.
My rodzicom jeszcze nie mówiliśmy, za tydzień pojedziemy na weekend, to przekażemy info, akurat będzie już po lekarzu. Kupiliśmy dziś nawet takie fajowe kartki - jest wielki wózek i napis BABY:) także im wręczymy;)
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
mnie tez ciagnie w podbrzuszu troche pobolewa mdli ale tylko troche nie mozna narzekac dzis kupie jeszcze jeden test chyba
mamie mam zamiar dzis powiedziec przez skypa.......
Synek mi kaszle i smarka wiec nocka dzis byla ciezka w dzien nie ma mowy i pojsciu do lozka.......ehhhh
wiec te ktora moga i poki moga niech odpoczywaja
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa