- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wtedy będę miała też zrobione usg. Czyli za tydzień, chciałabym już był 26
No właśnie Jurada już na początku ciąży nawet jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem to zeszczuplałam, zwłaszcza po twarzy było widać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Kasia: Małym brzuszkiem się nie martw - wrzucę Ci mój w 16 tc i w 24 tc. W 15 tc właściwie nic a nic nie było widać, tyle że nie dopinałam swobodnie spodni, a teraz sobie powolutku rośnie. Z początku też się bardzo martwiłam, ale jeśli nie masz plamień/krwawień to prawdopodobnie wszystko jest dobrze. Dla pewności poszłabym do lekarza, bo stres nie służy przyszłym mamom. A jak zaczniesz codziennie czuć ruchy maleństwa to niepokoje pewnie Ci miną - to już niedługo. Trzymam kciuki!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Witam nowe mamusie
Ale stron do czytania miałam
Zazanka śliczny maluch i boskie kanapki poproszę !
Brzuszki piękne
Kasiu, ja mam identycznie jak Ty.. też jestem szczupła i nic nie widać, czasami panikuje... ale mam nadzieje ze jest dobrze. Idę dzień po Tobie do lekarza
Pesq jeśli chodzi o ból głowy, łącze się kochana z
Tobą w 100%.
Ostatnio pisałyscie o witaminach i cenach, ja też kupiłam i zapłaciłam ponad 40 zł.
No ale tak jak pisałyscie na maluszki nie ma co oszczędzać
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Agusia faktycznie miałaś ledwo widoczny brzuszek jak ja a już na następnym zdjęciu widać ciążowy brzuszek-super
Mam nadzieję, że i ja takiego doczekam.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
a ja dziś pozytywnie się zaskoczyłam ponieważ w końcu weszłam na wagę. i jak się okazało obecnie ważę 57kg a w poprzedniej ciąży w tym samym tygodniu ciąży ważyłam 62kg i z tej okazji postanowiłam zjeść chipsy i jak się okazało, znalazłam w nich kupon w których wygrywam kolejną małą paczkę więc zaraz lecę do sklepu wymienić kupon na paczuszkę
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A miesiące lipiec sierpień czyli upały wspominam najgorzej z okresu ciszy. Nie dość ze juz miałam brzuchol ogromny to jeszcze spuchnięte nogi i ten gorąc... Masakra!!! Na nic sily... Najlepiej leżeć w chodzie i czekać na rozwiązanie...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Witam nowe mamusie:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
w ogole zazanna ja Cie udusze ......jak ja bym zjadla takie kanapki a tutaj nie ma takiego chleba buuuuuu
juranda dokladnie ja tez lato tak wspominam .....nogi jak peklowane szynki
wszystkie brzuszki sliczne j anie mam weny jakos zeby sie fotografowac ....wygladam strasznie ostatnio wiec nie bd sobie robic zbyt czestych pamiatek
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Próbowałam sobie zrobić zdjęcie samowyzwalaczem aby Wam pokazać ale mi się tel przewracał, a jak się udało to się rozmazałam, albo zrobiły się tylko nogi, bo źle ustawiłam i po czwartej próbie się poddałam. Trudno, ale gruba jestem
Mama mnie wkurza, bo mi mówi przez telefon, ze oo za wcześnie jeszcze na brzuszek i w ogóle, no to co niby poduszkę noszę?
Ja nie wiem, a może mi subtelnie sugeruje, że za dużo jem heh
A przedwczoraj sobie wieczorem spałam, a mój T. jeszcze siedział i coś przy kompie dłubał, no i się przebudziłam i taki totalny rozczochraniec polazłam do niego zahaczając barkiem o framugę i tak stanęłam nad nim i pytam "A Ty mi mówisz, że jestem gruba, bo jestem gruba i Ci się już nie podobam, czy dlatego, ze jestem gruba ? " On na to: "Dlatego, ze jesteś gruba" ja na to "acha" -i poszłam spać dalej
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Zazanna ja się czyta Twoje posty to można płakać ze śmiechu ale oczywiście w pozytywnym sensie
Dziewczyny a Wy ostatnio pisałyscie ze pieniążki na zwolnieniu liczą jakoś z całego roku czy coś a mi po prostu powiedzieli ze to jest 100% płatne i juz, ze nie będę strata bez zmian po prostu. To jak to jest?
Od dłuższego czasu meczy mnie dość mocno kaszel, wiecie może czy mogę kupić sobie jakiś syrop? Może coś mi pomożecie