- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Kasandra super wozek! Podoba mi sie:))
Agatagama mnie niestety tez stoi w miejscu, nawet panikuje ze sie zmniejszy. ale male kopniaczki czuje juz na szczescie raz na dzien, bo wczesniej zdazalo sie raz na pare dni
Wczoraj nie potrzebnie dorwalam sie do termometru bo mam teraz zle mysli.....jak na poczatku bylo ponad 37 tak teraz ledwo 36 mam :O
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
pesq, wspolczuje, ze takie przygody:( kiedy idziesz do swojego lekarza?
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mój brzuszek też jakiś taki malutki eh.
Kurcze z tymi alergiai masakra. Podobno w ciązy albo się nasilają albo osłabiają, coś czuje że mi się nasilą, bo oczy mam całe załzawione :/
No nic. Dziś nie wstaję z łóżka. Niech się dzieje co chce.
Najgorsze, że jutro o 9 rano mam dentystę, więc muszę wyjść najpóźniej o 8 z domu, a co za tym idzie muszę wcześnie wstać i jak znam życie, to akurat jutro będzie mi się chciało spać
Mam nadzieję, że nic mi się z ząbkami nie dzieje i że skończy się na przeglądzie Trochę się martwię, bo ostatni raz byłam ze dwa lata temu.. Niby nigdy nie miałam nawet najmniejszej dziurki, ale moja Mama też tak miała, a jak zaszła w ciążę, to jej się właśnie zęby posypały..
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kasandra fajny wózek
Peaq ja tez miałam zle wyniki moczu bralam antybiotyk zrobilam posiew ale żadnej bakterii nie było i jak okazało się to bolal mnie jajnik.
Mnie moj babelek bombardowal mnie fajnie w piatek wieczorem a od tej pory to nie wiem...
Wspolczuje wam alergii
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zjadłam śniadanko, jeden naleśnik z szynką, serem żółtym, ogórkiem małosolnym i ketchupem i drugi pół na pół z nutellą i powidłami śliwkowymi Mniam
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
przecztatalam wasze komentarze wszystkie i teraz juz mogę się wam przedstawić i przywitac
moj nick glooria a tak naprawdę mam na imię beata
jestem mama dwóch córeczek to moja czwarta ciaza
mieszkam w uk od ok 6 lat
pierwsza ciążę poronilam ok 11 tyg
druga zakonczyla sie w 35 tyg przez cc
w ostatni dzień urlopu w pl odeszly mi wody ok 3 rano a o 19.55 urodzila sie milenka 2300 i 48cm
trzecia ciaza tez w 35 tyg cc
ale tym razem nigdzie nie jezdzilam i urodzilam w uk Emilke 2850g 50 cm
jednak bylo duzo problemow i i dosc dlugo dochodzilam do siebie ale o tym później w każdym razie spędziłam w szpitalu 16 dni po porodzie i miałam szystkie możliwe komplikacje
teraz jestem w czwartej ciazy i ciągle nie wiem kto mieszka pod moim sercem termin mam na 11 pazdziernik jednak z miomi expresowymi porodami mysle ze powinnam wyrobic sie do konca września najwyzej będziecie dlugo czekac na mój porod
mam nadzieje ze jednak mnie przyjmiecie do wrześniowek
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
a od 13 tyg czuje smyrki ktore z każdym dniem sa czestsze i wyraźniejsze to samo było z Emilka
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratuluję dzieciaczków W jakim wieku są dziewczynki? Rodziłaś w pl? A gdzie dokładnie? Może nam doradzisz w sprawie szpitali
Właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której siostra rodziła 3 m-ce temu na Karowej i powiedziała abym w życiu tam nie szła. Przenosiła ciążę o 2 tygodnie, mimo, że wcześniej miała ustalone cc, bo mały był bardzo duży. Ale mimo ustalenia lekarz stwierdził, że poczekają i jeszcze rozmawiał z innym lekarzem,a on to slyszała i ten drugi lekarz mówił, że mały jest duży i może się udusić, a ten prowadzący, że "ale może się też nie udusić, czekamy". I koniec końców urodziła 2 tyg. po terminie, mały miał ponad 4,5 kg, i 64 cm -cm nie jestem pewna, bo nie wiem, czy dobrze zapamiętałam.. No w każdym razie już za tą "rozmowę" gdzie wiedzieli, że ona to słyszy, to powinno się ich zwolnić. Jak można coś takiego mówić :/ Biedna się stresu najadła jak głupia i tylko wymęczyła i ona i maluszek.. Na szczęście zdrowi oboje
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ile już przytyłaś? Wstaw zdjęcie brzuszka
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
dokladnie to mam 15 t i 2 dzien ale zaczelam 16 tak zawsze tlumaczono mi
moje coreczki maja 4 lata i 10 m i druga ma 17 mcy i urodze trzecie prawdopodobnie na jej drugie ur bo tak zadzkam w ciaze rowno dwa lata jak z emilka na początku lutego ujrzalam kreseczki
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
glooria witaj. wg czego liczysz ?? bo wyszło skarbie....
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
nigdy wiecej w pl nigdy tak zle sie niw czułam
bylam przeazona a ciagle słyszałam szepty poloznych i pielegniarek to ta co nie ma lekarza albo do gina nie chodzila albo ta co nie ma kart ciazy
przeciez to nie byla moja wina ze wody zaczely sie saczyc a do lekarza chodzilam zadnej wizyty nie ominęłam ani usg
a karte mialam tylko po angielsku
dopiero jak pani doktor przyszla to nawrzeszczala na nie ale co sie nasluchalam to moje zreszta nawet jaj na drugi dzień byłam juz po cc to ciągle bylo cos sluchac w komentarzach
moja kuztnka rodzila rok po mnie w tym szpitalu i sobie zachwalala ale ja prowadzil ordynator wiec byla traktowana hak jajko zreszta sana jej mowilam żeby kilka razy do niefi poszla prywatnie to pewnie będzie inaczej
no coz .... jednak trzeba płacić żeby czuc sie ze jest sie w odpowiednich rekach