- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam 3 malutkie "próchniczki" -znaczy teraz już tylko dwie I każda w szóstce heh Jedną id razu mi pani dentysta zrobiła, bo powiedziała abyśmy zrobili jedną i zobaczymy czy mnie boli itd. bo nigdy nie miałam dziurek, więc nie wiadomo No i to takie malutkie, że bez znieczulenia I nic nie bolało i jakbym wiedziała to bym zrobiła wszystkie 3 od razu heh Za tydzień mam wizytę i zrobię dwie pozostałe i potem się umówię na jeszcze jedną wizytę i zrobię zdjęcie kamienia, piaskowanie i lakierowanie -dentystka powiedziała, że lakierowanie ochrania zęby, więc wolę trochę wydać, a mieć spokój na dłuższy czas
Oczywiście poszłam na nfz, ale za plombkę i 10 minut dłubania zapłaciłam 120 zł ehh. Na następnej wizycie będzie 240 i na kolejnej 270. Dużo. No ale będę miała wszystko zrobione jak należy. A wolę teraz, bo jak urodzę, to będę miała milion innych wydatków, no i nie chce aby Dziubek miał w przyszłości bezzębną matkę
Aha i tradycyjnie (nie wiem jakim cudem) trafiłam na przemiłe babeczki Wszystko mi tłumaczyły i pytała, czy nie boli i mnie wytarła jak się zaśliniłam heh
A T. ju w PL !!!!!! I CZEKAAAAMMMM na niegoo już !!! Ale się cieszęęęę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ostatnio coraz rzadziej wymiotuje i zaczynam ponownie przebywać w kuchni i tez zrobilam drozdzowki wiec chyba to ciazowe zachcianki
co do kolejnego chlopca to gratki
ps chyba wojna bedzie bo same chlopy sie rodzą
oj zeby mi sie i jeden trafil
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
lepiej żeby erotyki nam sie śniły
co do zębów i nfz szkoda ze i tak trzeba doplacac
w uk przez okres ciąży i rok po dentysta i leki sa darmowe
a tak to sa wyznaczone stawki za leczenie
a i dużym plusem jest to ze dzieci do 16 roku zycia maja leki darmowe a jednak w pl duzo idzie na leki
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I poproszę namiar jeśli to nie będzie problemem
T. wróciłłłł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
ja wczoraj czulam jak Kornelito mnie laskotal - a przynajmniej tak mysle ze to bylo to bo juz kilka razy sie zdarzylo i zawsze czuc podobnie:) i dzis rano tez tak smieszne to uczucie, jakby mi jakis maly pajaczek chodzil po brzuchu ;p zdarza mi sie tez czuc takie a'la kopniecia, ale nie wiem czy to dzidzia bo nie sa jeszcze zbyt rownoznaczne wiec ciezko okreslic, zwlaszcza ze to moj debiut jest, ale zakladam ze jak podrosnie jeszcze troszke to juz bedzie wszystko jasne
ja do dentysty dopiero w polsce sie wybiore, wiec mam nadzieje ze moje zeby nie postanowia zwariowac do lata
Jurada a Ty juz wybralas imie dla córeczki? bo nie pamietam czy mowilas a w tabeli nie ma
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zuzanna "Tata to ekspert od przewijania, tył na przód pieluchy zakładania."
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Jejku jak chciałabym juz czuć takie ruchy wyraźne ! Nie mogę się doczekać, zazdroszczę tym które juz czują
Musze się zapisać na usg połówkowe. Wiecie może jaki jest koszt mniej więcej? I w jakim tygodniu Wy jesteście zapisane?
Miłego popołudnia
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
wróciłam
miałam mieć zabieg dopiero w tym tygodniu ale w środę w dniu przyjęcia do szpitala zrobili mi posiew i wynik był na tyle dobry, że zabieg miałam robiony już w piątek. ogólnie było strasznie dlatego tak bardzo cieszę się, że mam już to za sobą na bloku operacyjnym tak zanosiłam się płaczem ze stresu ale jak poczułam kopniaczki w brzuszku to dodało mi to siły. bo od środy kochane dziewczynki czuję już wspaniałe ruchy Bąbelka
mieli mnie wypuścić jutro ale od niedzieli męczyła mnie moja ósemka, do tego strasznie spuchłam, gorączkowałam i poprosiłam żeby wpuścili mnie już dziś. od razu po wypisie pojechaliśmy do dentysty, niestety za wiele nie mogła mi pomóc. ale coś mi tam przebijała żeby mogła ropa wylecieć.
póki co tyle bo muszę trochę odsapnąć po tym wszystkim i nadrobić zaległości na naszym forum, bo widzę że trochę czytania przede mną jest
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
A to nie miałaś narkozy przy zabiegu ? Biedna... na pewno stres straszny był, ale najważniejsze że już masz to za sobą a ogólnie jak się czujesz ? Nie masz problemu z chodzeniem?
Super ze czujesz malucha ! gratuluję
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak dlugo musisz lezec?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174