- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kupowałam zawsze przez allegro rzeczy z tego sklepu i opłacało się w sumie. To może pojadę też.
Kasandra a wy autokarem jedziecie do drezna i ile płacicie??? jaki koszt pobytu tam ??
Mnie boli gradło i tak osłabiona jestem:( wczorj płukałam czosnkiem gardło i mnie suszy cały dzień
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Agusia będzi dobrze, jesteśmy z Tobą!
Basiek super, że wróciłaś i super, że wszystko świetnie poszło
Ja mam dziś kolejny dzień zgonu. Wczoraj T. mi kupił wapno w syropie dla dzieci i ciut mniej boli mnie głowa, ale ogólnie czuję się jak wypluta. No po prostu tragicznie. Z nosa leci, oczy łzawią bez przerwy i tak łoo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
-przepraszam za wyrażenie
Wracam do leżenia, miłego dnia Kochane
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Pesq czasem wstręt do jedzenia pozostaje, ja nadal nie mogę patrzeć na surowe mięso, jak przygotowuję posiłek to proszę męża o jego pokrojenie. Sam widok wywołuje odruch wymiotny
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, zazdroszczę, że nie musicie "urlopować" tylko jedziecie do rodziców i już urlop macie;) Oby tylko pogoda w miarę dopisała, żeby nie lało;)
Ostatnio byliśmy nad morzem w sierpniu, mąż miał druty w stopie i gips (taką szynę z gipsu) i o kulach (miał w lipcu wypadek), więc ciekawie było:) Teraz jedziemy "we trójkę" Także zawsze "coś" i trzeba uważać Już nie mogę się doczekać rybki świeżo smażonej w smażalni niedaleko portu we Władku, mmm:) A po drodze do Władysławowa zatrzymamy się w piątek w Sopocie i tam spędzimy kilka godzin:)
asiekasiek napisał: Dziewczyny aż tak taniej jest w Primarku?? ehhh to może i ja się z mężem wybiorę
Kupowałam zawsze przez allegro rzeczy z tego sklepu i opłacało się w sumie. To może pojadę też.
Kasandra a wy autokarem jedziecie do drezna i ile płacicie??? jaki koszt pobytu tam ??
Mnie boli gradło i tak osłabiona jestem:( wczorj płukałam czosnkiem gardło i mnie suszy cały dzień
Bardzo się opłaca, nawet bez wyprzedaży. Zaczną się dopiero pod koniec czerwca, ale boję się troszkę, bo jednak już zaawansowana będę, że sama podróż będzie wielkim wyzwaniem. Na allegro też sporo rzeczy widziałam, ceny wiadomo - ciut droższe, ale wybór mniejszy:) Jest dużo takich wielopaków, 7-paki bodów po 10E, pajacyki, skarpetki, itp. Koleżanka kupowała siostrze w grudniu to chyba za 200 zł. obkupiła nieźle jej Maluszka (który właśnie w tym tyg. się urodził. Pisałam Wam o tym, że ma problem z nerką).
My jedziemy samochodem:) Najprawdopodobniej pojedzie z nami siostra męża, może ze swoim mężem albo moja koleżanka. A jeśli sami, to pojedziemy czerwoną strzałą na gaz;) No i żeby się za bardzo nie zmęczyć, to chyba jakiś nocleg we Wrocławiu ogarniemy, dlatego o tym dłuższym weekendzie pomyślałam:) zobaczymy:) Czasem to wiecie..można planować itp., a życie figle płata, dlatego niby się nastawiam, ale gdzieś w głowie mi siedzi, że różnie może być. Jednak jeśli by się udało, byłoby super:)
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Dziewczyny jak tam u Was mija dzień? tez taki słoneczny jak u mnie? Pojutrze mam wizyte, może w końcu dowiem się o płci Po tym, że same chłopaki się szykują, miałam sen, że u mnie też będzie haha zobaczymy !
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Położyłam się po nich na lewym boku, żeby sprawdzić, czy coś faktycznie działa...no i bulgotanie było:) Także to muszą być te ruchy tak odczuwalne:)
Odwołałam dziś korki, jedne przełożyłam na czwartek...jakaś taka jestem nadal rozmemłana a może się podświadomie stresuję tym USG? Już tylko 3h i będę spokojna:) mąż zapewne zdąży wrócić i pojedziemy razem, super! A w ogóle zastanawiałam się czy widać, że jestem w ciąży, czy ludzie wiedzą...no i wychodzi na to, że tak, bo jak odwoływałam te korki (akurat tej mamie jeszcze nie mówiłam, że jestem w ciąży) to napisałam, że mam usg itp., to odpisała, że podejrzewała;) Czyli musiała zauważyć. Mam nadzieję, że to tylko brzuszek, a nie, że straszę, hahahaha:D A dziś zauważyłam, że mam na twarzy jakieś syfy...taką drobną kaszkę jakby na czole i policzkach, szczególnie blisko nosa....a nigdy nie miałam problemu z krostkami, trądzikami...zatem............ It's a girl.... It must be a girl
Jutro jadę z koleżanką do koleżanki na Bemowo i w końcu zobaczę i poznam Adasia ur. 5 marca:))))
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
jeden plus, że ten lek jakoś pomaga bo mnie nie boli i nie muszę się faszerować tabletkami. niech jeszcze t opuchlizna zejdzie i może jakoś zapomnę o tej wydanej kasie na dentystę...;/