BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #978158 przez melisamienta
Cześć :)

Lidziun trzymam za Was kciuki. Będzie dobrze bo nie może być inaczej.

U mnie zaczyna się 18 tydzień więc wrzucam zdjęcia porównawcze :P

13tydz 14tydz.

Załącznik nie został znaleziony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #978162 przez basiek149
wow melisamienta śliczny masz ten brzuszek :) naprawdę :)

co do płci to my jeszcze nie mieliśmy okazji usłyszeć chociaż jednej opcji więc ciągle jest to wielka niewiadoma. ale po tym jak wczoraj siostra napisała, że oni spodziewają się synka mój mąż długo nie mógł w to uwierzyć jak to się szwagrowi udało :D
i dzisiaj rano jak sobie leżeliśmy tak mnie głaskał po brzuszku i mówi "jesteś synkiem, prawda?". a że z rana byłam głodna i brzuch wydaje takie śmieszne odgłosy, to zaraz po tym jak zadał to pytanie mój brzuch wydał taki śmieszny dźwięk jakby "nieeeeeee..." :D :D :D ale się śmialiśmy :D ale wiem, że i dla niego i dla mnie najważniejsze jest zdrowie a to co nasz Bąbelek ma między nóżkami jest mniej istotne :)

my już po dentyście - 3 w tym tygodniu... dzisiaj pani potraktowała nas ulgowo i nie zapłaciłam 50zł tylko 30zł. ale i tak jeszcze na piątek jestem znowu umówiona.

9 lata 8 miesiąc temu #978171 przez me.ch
U mnie dziś równo 18 tygodni, zaczynam 19! Nie mogę uwierzyć że to ju prawie połowa :)
Wstawiam brzuch;)

9 lata 8 miesiąc temu #978172 przez jurada
Rośniemy wszystkie jak na drożdżach :)

9 lata 8 miesiąc temu #978176 przez pesq
Wy rośniecie a ja dalej kwadratowa ;) ;) Śmieje się tylko ;) .

Wiecie no oczywiście, zdrowe dziecko najważniejsze, mi obecnie płeć jest OBOJĘTNA, naprawdę, chodzi o to że namieszane mam w głowie niepotrzebnie :) :side: .

9 lata 8 miesiąc temu #978185 przez anisia27
Pesq posciesze Cie! Ja też nie rosne, wrecz mam wrazenie ze maleje :P zalamka doslownie... i czarne mysli :(

9 lata 8 miesiąc temu #978191 przez glooria
witam ale macie tematy myszy szczury i pająki bllee
a sprobuje zmienuc temat i pochwale sie ze zakupilam sobie kilka niezbednikow w tym nowy cyckonosz i jestem happy :woohoo:
...koniec :P

9 lata 8 miesiąc temu #978200 przez melisamienta
Dziękuje Basiek :laugh: Mech twój też jest śliczny. :cheer:

9 lata 8 miesiąc temu #978225 przez asiekasiek
śliczne brzuszki dziewczyny macie!!

mój też wystrzelił:) dzisiaj wieczorem mój mąż w końcu mógł poczuć ruchy bąbelka:)

a tak w ogóle mam nadzieje ze przespie cała noc bo mam zapchany nos :( nakropilam olejami poduszkę ale mało to coś dało :(

glooria ja też mam nowy cyckonosz :p biały bo biały ale w końcu cykli moje mieszczą się :D

9 lata 8 miesiąc temu #978252 przez kasandra9
Alez przyrost brzuszków nastąpił:) ja bylam wczoraj na spotkaniu z koleżankami, szok, ze 2mce różnicy bez 5dni i jeden 2x większy od drugiego:)))) ten młodszy ciągle na rogalu przy mamie i cycku, je, śpi, i tylko go odstawi to mu nie pasuje:) oby mu przeszlo:) a starszy.. Chlopak marzenie, jest tak grzeczny, pogodny, tak wszystko rozumie, nie marudzi nic, w aucie jakby go nie bylo, z ubieraniem i przebieranie. Zero problemu- jeszcze sie cieszy:) spacerowalam z nim troche i jeździłam wózkiem ze skretnymi kolami -bebetto Holland i nawet przyjemnie sie prowadzil- jak byla nierowna kostka to musiałam uważać, żeby na ulice nie zjechal, bo go troche ciagnelo:) obok Kasi jest duże pepco i kupiłam 2 pajacyki (dziewczyny mówiły, ze na początek to najlepszy i najwygodniejszy strój) i leginsy dla mojej damy, rano Wam pokaze:) Mąż wlasnie pojechał do pracy, wiec kontynuuje spanie, choc jakos za bardzo mi sie nie chce:/

9 lata 8 miesiąc temu #978258 przez jurada
Heeej dziewczynki! Kiedy ja się wyspie?
Za każdym razem kiedy chce się przekręcić to się budzę... Ruchy mam jak wieloryb... Aj! A jeszcze drugie tyle przede mną :)

9 lata 8 miesiąc temu #978268 przez Zazanna
Helllo :)

Ja dziś "na wsi" :laugh: Znaczy na przedmieściach u Mamusi :) Las za oknem, cisza mmmmm.... ;) Tylko szkoda, że okna nie mogę otworzyć xD
W pierwszej wersji miałam zabrać malutką ze sobą i połazić z nią po lesie i w ogóle, no ale nawet okna nie otwieram, więc by się psina wymęczyła :) Także ten no.. mam króciutki urlop od mojego zwierzyńca, bo do domu wracam dopiero jutro :)

Kasandra pokaż ciuszki :)

Jurada wyśpisz się na emeryturze ;) O ile Ci młodzi nie podrzucą wnuczków B)

9 lata 8 miesiąc temu #978270 przez jurada
No właśnie... Tez mysle ze tak właśnie będzie.... Wyspie sie - po śmierci :P

9 lata 8 miesiąc temu #978275 przez pesq
Hej - u mnie tez to samo Jurada. Wieczorami zaczełam miec taki ból lewego barku, że nie moge leżeć na lewym boku.. w nocy próbuję spać na prawym to prawy zaczyna boleć, więc przewalam się na plecy - wtedy dziecko bulboni nieznośnie :P W ogóle bulboni mi się właściwie tylko z jednej strony i znowu tak bubububububububu dwie minuty i cisza, oczywiście znowu się martwie :P. Ehhhhhhh!

Zazana zazdroszcze i współczuje (jako alergiczka) wsi :P.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978277 przez kasandra9
Haha, Pesq, dobree:D
Ja tez juz nie mogę tylko na lewym:(((
Właśnie zjadłam śniadanie - płatki z mlekiem...mąż kazał i najpierw się skrzywiłam, ale zjadłam i nawet smakowały, aż sama byłam zdziwiona i mu napisałam smsa:D odp., że córka jego krew;) a dopiero mówił swojej mamie, że to nie jego, haha;)
A oto i zakupy:)

A tak jeszcze na marginesie...wiecie, nie lubię za bardzo tych "różowych, landrynkowych" ubranek:) Koleżanka mówi, że mi przejdzie i będę kupować, ale na razie.....co prawda miałam wziąć "córeczkę tatusia" - biały napis na różowych bodach, ale no kurde ten kolor jakoś mi się nie widzi:))))

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia