BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #978280 przez glooria
dziewczyny nie narzekacie tak bo to dopiero początek i brzuszki nie sa duże
będziesz gorzej obiecuję :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #978281 przez glooria
moje ulubione ciuszki przy dziewczynkach to bylo body na ramiaczkach top i legginsy
nienawidzilam sukienek bo zawsze sie podwijaly na dupce co innego jak juz byla imprezka i coreczka chodzila to wtedy sukienka musowo
stroilam w małe księżniczki

9 lata 8 miesiąc temu #978282 przez jurada
Krowie śpiochy genialne! Ja tez chce juz powoli kompletować ubranka! :'(
Chyba zacznę kupować neutralne dla chłopca i dziewczynki ... O!

9 lata 8 miesiąc temu #978286 przez Lidziun
hejka, ja tez spie jak zabita, ale jak mam zmienic pozycje to sie budze, doszlam do wniosku z mezem ze jak na razie czuje ruchy to nie bedziemy panikowac, umowilam sobie na poniedzialek wizyte u lekarza u ktorego bylam na polowkowym z dzieciakami, bedzie to 3d ale nawet nie o to chodzi tylko o to, ze on sprawdza wszystko, wszystkie narzady oglada, mierzy sprawdza jak przeplywa krew przez pepowine i serce, wiecie jestem tak przerazona, ze nie mam juz ochoty na szykowanie wyprawki, bo boje sie najgorszego, ale czuje ze jest dobrze i ze dobrze bedzie

9 lata 8 miesiąc temu #978288 przez jurada
Lidziun bo bedzie dobrze...
Nie denerwuj się bo i twój synek to odczuwa :)

9 lata 8 miesiąc temu #978292 przez pesq
Lidziun ja też wierzę, że będzie dobrze!

Kasandra cudne ubranka - krówka <3 . A moja Gagatka, jeśli okaże się Agatką będzie chodziła w chłopięcych ubrankach, których mama i siostra nakupiły już cały worek :P. Oj tam :P

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978294 przez kasandra9
Moja też pierwsze ubranka ma takie...ni chłopięce, ni dziewczęce;) ale niech Gagatki się cieszą, że mają za to tyyyyyyyle ubranek;)))
A krówka też mi się mega spodobała, były jeszcze body, ale stwierdziłam, że pajacyk lepszy;) Wszystko na 68cm kupiłam;) Choć moim ulubionym motywem i tak jest zebra, mam dużo w domku i jeszcze jak zacznę dla małej szaleć...:P

Lidziun, jeśli czujesz, że jest ok, to najważniejsze! Oby tak było, 3mam kciuki!

9 lata 8 miesiąc temu #978304 przez pesq
Dziewczynki - szczególnie doświadczone mamusie albo takie, które mają pojęcie :P Jak wyprać noworodkowe ubranka? W sensie jaki polecacie płyn, jaki tryb w pralce itd? Czy używać płynu do płukania jeśli tak to jakiego?

9 lata 8 miesiąc temu #978306 przez jurada
Ja uzywalam proszku dla dzieci. Potem oczywiście prasowałam ciuszki.

9 lata 8 miesiąc temu #978310 przez basiek149
hej hej :)

kasandra9 super ciuszki :) a mnie w sklepach z ubrankami dla niemowlaków najbardziej rozczulają takie malusie skarpeteczki....:) mua mua :*:) są cudne i takie mini mini....:)
jak teraz byłam w szpitalu i poszłam do pielęgniarek skoro świt po tabletkę przeciwbólową na zęba to akurat położna mierzyła takie maleństwo i kurcze aż nie mogłam od niego oderwać oczu... też już bym chciała mieć takiego małego człowieczka przy sobie...:) ale spokojnie...do września trzeba czekać :)

ja mam dzisiaj pierwszy dzień od początku tygodnia wolne od dentysty i tak się cieszę, że nie będę miała tego paskudnego lekarstwa bo potem cały dzień psuje mi smak i cokolwiek bym nie zjadła to i tak czułam smak tylko tego świństwa... :sick:

9 lata 8 miesiąc temu #978313 przez anisia27
Jestem po wizycie...i mojej pani sie chyba nie chcialo...sprawdzila serduszko i ruchy...powiedziala, ze na polowkowym mi powie a nawet ona nir sprawdzi bo dziecko na pupie usiadlo...

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978341 przez pesq
Uh udało mi się zrobić zdjęcie na którym nie wyglądam kwadratowo! Oto i 19 tydzień ciąży pod dobrym kontem ;) ;)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #978349 przez asiekasiek
Pesq masz śliczny brzuszek !!
ja padam byłam na działce zawieść śniadanie mężówi i pomocnikom i z mama oplewilan parę grzane truskawek uff padam :( teraz chwile odpoczne i znowu obiad zawieść i reszta truskawek.

współczuję ci Zazanna ze musisz siedzieć w domu jaram katar z przeziębienia i mam dosc:(

9 lata 8 miesiąc temu #978350 przez anisia27
Jak myslicie jak pojde na nfz to mi powie o plci?? Chcialabym juz wiedziec i zrobic niespodzianke na slubie... a tu dupa:/

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #978356 przez pesq
Anisia ja to samo wczoraj przechodzila - myslalam co zrobic zeby mi ktos powiedzial na sto procent. Ale pomyslalam ze dwa tygodnie do polowkowego mnie nie zbawią. Jesli bardzo Ci zalezy to idz, ale wiesz ze to różnie moze byc. Ja bym poszła i powiedziała że przyszłam w konkretnym celu.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia