- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
AgusiaKRK trzymajcie się dzielnie. lekarze na pewno podjęli słuszną decyzję i twój synek będzie się dzielnie rozwijał.
mysia5 podczas zabiegu miałam znieczulenie w kręgosłup i nie czułam od pasa w dół. ale sam fakt, że wjeżdżało się na blok operacyjny, widziało ten cały sprzęt, podłączanie do aparatury wywoływało ogromny stres. sam zabieg nie trwał chyb nawet 20minut, dłużej zajęło to przygotowanie mnie, podłączanie. po zabiegu musiałam 3godziny leżeć i czekać aż znieczulenie zacznie schodzić. fakt, że przez cały ten dzień nie mogłam wstawać z łóżka, najpierw miałam założony cewnik a po kilku godzinach mi go wyjęli i musiałam dzwonić jeśli miałam potrzebę.
na drugi dzień mogłam już wstawać do toalety ale czułam wtedy, że mam tam coś założone bo przy każdym ruchu strasznie mnie tam w środku ciągnęło.
na trzeci dzień mogłam jeszcze wstawać do posiłków i już było całkiem znośnie.
a wczoraj już normalnie sama funkcjonowałam. fakt, że nie mogę się przemęczać, mam jak najwięcej odpoczywać ale cieszę się, że mogę sama chodzić, korzystać z toalety. kolejną wizytę mam już u swojego ginekologa za 2tygodnie.
wczoraj jeszcze przed wyjściem miałam robione usg ale moje maleństwo miało idealnie między nóżkami włożoną pępowinę i nie chciało nic więcej pokazać
za to siostra dzisiaj pisała, że zna płeć i będą mieli synka...
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
lekarze wiedza co robią
my musimy tylko wierzyc i byc dobrej mysli
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
w domu cisza wiec może dam rade zdrzemnac sie bo później juz nie będzie kiedy
basiek to teraz jak najwięcej odpoczywaj i nogi raxem do porodu
kiedy planuja scignac szew mowili cos i jak zęby?
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Agusia gratuluję synka, bądź dobrej myśli.
Kasandra może to faktycznie od witamin.
Basiek fajnie, ze jesteś znowu z nami dzielna z Ciebie dziewczyna
U mnie po staremu, bardzo słabo wyczuwam ruchy, czasami w ogóle . Wczoraj znowu się popłakałam, jakoś ciężko to wszystko znosze, nie wiem hormony czy co. Wizyta już w czwartek, więc muszę się uspokoić...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq tez tak źle się czuła po witaminach o ile dobrze pamiętam
Kasiu nie martw się, na pewno wszystko jest z maluszkiem w porządku! Może masz akurat jakieś słabsze dni. Zrób coś miłego dla siebie i może pozytywny nastrój wróci
Dla mnie z jedzenia jakoś wszystko jest dziwnie za słone..choć wszyscy mówią ze jest normalne ah te ciążowe nastroje...
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zadzwoniłam dziś i umówiłam się na to połówkowe 16 maja w sobotę, bo tam na Ochocie pani w recepcji nie wiedziała, czy mają 3d, powiedziała, że w cenniku jest, ale ona nie jest pewna:) Zatem stwierdziłam, że chcę mieć pewność, że jest i ostatni wolny termin sobie zaklepałam na Ursynowie:) Także na Ochocie będę musiała odwołać
Zarezerwowałam dziś nocleg we Władysławowie, 1 maja jedziemy do 3.05:) Zatem majówka nad morzem, w końcu pojadę, bo już za mną jakiś czas chodzi ))))) Tydzień później mamy wesele męża siostry, a w 1 weekend czerwca planujemy jechać do Niemiec do Primarku na wieeeeeelkie zakupy, chyba tak na Boże Ciało na weekend skoczymy, śmieję się, że skoro jest majówka, to ten weekend powinien się nazywać "czerwcówka" Mieliśmy do Berlina jechać, ale wczoraj obczailiśmy, że darmozjazdy chcą 80zł. w jedną stronę za autostradę z Wawy do granicy!!!! 160zł. to ile rzeczy można kupić Zatem chyba skoczymy przez Wrocław do Drezna tak, jak byliśmy w nasz piękny tydzień sylwestrowo-noworoczny, fajnie będzie sobie powspominać i w ogóle:)))))))
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mam taki problem z jedzeniem! Wczoraj poszliśmy do supermarketu na zakupy, niby uzupełnić lodowke tymczasem ja NIC nie wybrałam, mąż na sile jakies serki wedliny na ktore nie moge patrzec.. na sniadanie zjadłam kromke chleba z masłem, teraz skoczyłam do pobliskiego baru wzielam jakiś obiad - niby nie jest zły ale skubnęłam doslownie troszeczke i odstawiłam.. po prostu nic mi nie smakuje! W sumie nie jest to takie złe bo nie tyję (i tak mam nadwagę) , ale męczy :/