BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979356 przez Agata28
Jurada nie znam tego reality show, ale zaraz obadam ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #979357 przez asiekasiek
A to krosty to też mam na plecach i ramionach i zbladłam podobno :unsure: i też okazało się że dziewczynka będzie :D

9 lata 8 miesiąc temu #979358 przez asiekasiek
Anisia a Ty gdzie chodzisz do ginekologa w Krk gdzie będziesz chciała rodzić ??

Bo Asiulek to jak pamiętam na Olszańską chodzi

9 lata 8 miesiąc temu #979360 przez Izqa
Hej dziewczyny mam zaj.... problem okazało się ze l4 miałam do 20 kwietnia u lekarza prowadzącego byłam 23 nie wystawił mi l4 24 byłam w szpitalu...... A dzisiaj rozpacz ja osobiście byłam przekonana ze mam do 30 jak co miesiąc wiec nie martwilam się a dzisiaj wszyscy na mnie krzyczą bo teraz nie mam ubezpieczenia a lekarz powiedział ze mi juz nie pomoże

9 lata 8 miesiąc temu #979362 przez Scarlett86
Witaj Agata :) Slicznie wygladasz i jaki brzusio ladniutki, malutki. Pozniej wkleje swoje zdjecie wczoraj porownywalam i jest jeszcze wiekszy niz tydzien temu. Rosne jak na drozdzach :) Pepek juz mi wychodzi na wierzch. Zazdroszcze badania polowkowego ja mialam 10 kwietnia pamietam jaka bylam szczesliwa i jeszcze jak sie dowiedzialam kto mi siedzi w brzuchu :laugh: Izqa faktycznie problem ale czasem lekarz wystawia do tylu juz tez tak kiedys mialam, moze sprawdz u innego lekarza. Ja juz tez skonczylam chorobowe w ogole to wyczerpalam limit chorobowego od listopada jestem na chorobowym ze wzgledu na nerki teraz sie zwolnilam.

9 lata 8 miesiąc temu #979371 przez anisia27
Asiek ja chodze do medicover z pracy, a na genetyczne chodze do procreative :)

A rodzic hmm narazie przemawia do mnie ujastek, ale kurde caly Krakow trzeba przejechac :D

9 lata 8 miesiąc temu #979373 przez asiekasiek
Anisia faktycznie przypomniało mi się, że pisałaś o tym. A ile płacisz za połówkowe robisz czy robiłaś ??

9 lata 8 miesiąc temu #979381 przez anisia27
Mam termin na 12 maja i bede placic 250 do tego mam plytke ze zdjeciami i filmik, oczywiscie pan doktoe wlcza na 4d :)

9 lata 8 miesiąc temu #979408 przez Zazanna
Jurada ma krostki wszedzie :P Blada też jestem :P I ciągle słodycze.. Więc moze się jutro czegoś nowego dowiem :D

Izka spytaj o "wstecz" oni tylko do przodu nie mogą wystawiać, ale wstecz mogą..
W najgorszym razie idź do psychiatry -on może wystawić bodajże 2 tygodnie wstecz nawet :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979410 przez jurada
zuzanka a Chcialabys córeczkę???

9 lata 8 miesiąc temu #979411 przez jurada
Ja krosty mam, blada tez jestem ale na słodycze mnie nie ciągnie bardziej w stronę takich bulek czosnkowych, cebularzy itp.

9 lata 8 miesiąc temu #979417 przez Zazanna
Jurada no na początku bardzo chciałam.. a teraz to już mi obojętne, byle zdrowe :) Tylko sukieneczki mnie korcą.... :evil:

Dziewczyny wymyśliłam, że nie będę kupować ozdób nad łóżeczko, tylko sobie zrobię sama :) No i padło na sówki :laugh: Będzie 5 obrazków w pięciu kolorach, pod kolor sówki będzie ramka, wrzucam Wam pierwszą sówkę :) Ramki dopiero zamówiłam, więc jak przyjdą to pokażę Wam efekt końcowy :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #979419 przez Agata28
A ja bym mogła codziennie lody jeść :lol: :side:

9 lata 8 miesiąc temu #979423 przez Agata28
Zuzanna- kreatywna mama :-) jestem ciekawa efektu końcowego!
Mój narzeczony planuje namalować wielkie drzewo na ścianie, na gałęziach będą ramki z naszymi zdjęciami(najprawdopodobniej sesja z brzuchem, może skan z usg) i tez modne sówki :-)

9 lata 8 miesiąc temu #979424 przez asiekasiek
Zuzanna tys to sama zrobiła tak namalowala!???!!! świetne! ! ja to nie mam talentu takiego !!

ja przed ciążą nie jadłam słodyczy nie przepadalam. raz na miesiąc uzupelnilam cukier batonikiem to było tyle a teraz pożeram garściami ciastka !! żeby jeszcze słodka masa była karmel itp... mniam mniam! przed ciążą jadłam dużo śledzi bo lubię kupować a teraz ... nie mam ochoty :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia