BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979296 przez basiek149
jurada ja może nie będę wariować z ubrankami bo mam sporo ale w takich neutralnych kolorach. no chyba, że dowiem się, że dziewczynka to tam coś różowego dokupię...:) ale tak bez szaleństw. może jakiegoś pajacyka bo mam tylko 2 w rozmiarze 56.
ale tą pościel już bym chciała kupić... :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #979299 przez Zazanna
Aj ja sobie też nie wyobrażam bez tej mojej gromadki... wkurzają mnie bałaganem, ale dają w zamian tak bardzo dużo, że nie da się na nie gniewać :) Potworki moje :)

Ja coś kupię dopiero po następnej wypłacie :) Już będę po połówkowym i już będę mogła (w sensie sama sobie pozwolę) :]
Może jakieś ciuszki..? Zaczęłabym tak pomalutku kompletować... :)

Chcę się już przeprowadzić i wszystko urządzać ! :)

9 lata 8 miesiąc temu #979300 przez anisia27
Asiulek moze do factory jedz, w koncu masz blisko:D

Tak po za tym nie daleko mieszkasz ode mnie, ja mieszkam kolo Bronowic :cheer:

9 lata 8 miesiąc temu #979302 przez Kasia888
Cześć dziewczynki :cheer:
Niestetety się czymś strułam i od rana mam mdłości i biegunkę :unsure: a było tak pięknie po połówkowym. Swoją drogą przypomniały mi się pierwsze miesiące ciąży kiedy czułam się tak praktycznie cały czas... :sick:

Zazanka, Lidziun, Jurada super, że zapisałaś się na wypasione usg :)
Co do gadania do brzuszka to zdarza mi się, ale tylko przy ruchach. Za to tylko jak mam chwilę odpoczynku, czy siedzę czy leżę to głaszczę się po brzuszku ;) Wczoraj mój mąż też mnie głaskał po brzuchu :P Rozmawiałam z nim, że brzuch "nie gryzie" i powinien już teraz zacząć nawiązyć więź z synem. Czasem mam wrażenie, że on się boi tego mojego brzuszka ;)

9 lata 8 miesiąc temu #979313 przez pesq
Co do jedzenia ja wczoraj pojechałam do TexMexa i zjadlam tortille z fasolą, bez papryczek ale całą noc bolal mnie brzuch i dziś nabralam ochoty na szpitalne jedzenie :P :P ... zrobilam marchewke z groszkiem, nieco rozgotowany ryż i pulpeciki w rosolku .. Mąż bedzie zachwycony obiadem nie ma co :D :D :D

9 lata 8 miesiąc temu #979314 przez Zazanna
Czy Wy też jesteście takie głodne ? Od kilku dni mogłabym nie przestawać jeść... bez przerwy i wszystko..

9 lata 8 miesiąc temu #979320 przez pesq
Zazanka ja też jeem! Nie wszystko bo ciezko mi wpaść na cos na co mam ochote ale jak juz nabiore... Na śniadanie zjadlam CALE OPAKOWANIE pumpernikla ze świeżym masłem i pomidorem... godzine pozniej loda, godzine pozniej jogurt a teraz obiad... Boje sie :P

9 lata 8 miesiąc temu #979322 przez Agata28
Dziękuję za bardzo ciepłe powitanie :-) aktualnie jestem w 20 t 0 dni, mój brzuszek w załączniku :) powolutku coś się pokazuje. Miałam troszkę stresu, że jest za mały, ale dziecko dobrze się rozwija i pewnie jeszcze przyjdzie czas jak będę narzekać, że jest za duży :P
Zaraz spróbuję wgrać suwaczek :woohoo:
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979324 przez Agata28
Dla porównania zdjęcie brzucha z czwartku ;) ;)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #979341 przez Zazanna
Agata ślicznie wyglądasz ! :)))

9 lata 8 miesiąc temu #979342 przez jurada
Agata witaj! Przypominasz mi jedna z córek z reality show "dziewiętnaścioro - odliczanie trwa "

9 lata 8 miesiąc temu #979343 przez jurada
Zazanka masz jeszcze krosty?

9 lata 8 miesiąc temu #979350 przez asiekasiek
Agata śliczna z Ciebie dziewczyna :D

Ale jestem padnięta byłam na targu gdzie można kupić takie tanie rzeczy jak podkoszulek za 6zł kupiłam sobie 3. ale jaka męczarnia, ci turcy czy skąd oni są drą się ludzie przepychają się nie ma jak przymierzyć... ,koszmar teraz odpoczywam :D

Jeżeli chodzi o jedzenie to też jadłabym i jadłabym... koszmar... a najlepiej mc donald pizza kfc itp... zaraz sobie idę zrobić zapiekankę :D
mniam mniam

9 lata 8 miesiąc temu #979352 przez asiekasiek
fuck nie zrobie sobie zapiekanki bo ser plesniowy sie z nie zrobił :blush:
a do sklepu mi sie nie chce ;)

9 lata 8 miesiąc temu #979353 przez Agata28
Dziękuję bardzo :kiss: mi apetyt w końcu wrócił. Na początku ciąży straciłam prawie 3 kg, wiadomo: mdlosci i te sprawy :sick: ale juz nadrobiłam, nawet z nadwyzka 2 kg. Dzisiaj miałam wizytę u położnej, waga ok. Ciśnienie niziutkie, tez tak macie?
Jesli chodzi o krosty/pryszcze mam na plecach i ramionach... jestem tez bardzo blada i ogólnie nie wyglądam najlepiej. Teraz już wiem dlaczego :P dziewczynka zabiera mi urodę (ktoś mi coś takiego powiedział), ale nic nie szkodzi, obiecuję, ze nie będę zazdrosna :blush: :woohoo:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia