- Otrzymane podziękowania: 100
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja właśnie wróciłam od endokrynologa. Wszystko w porzadku. Hormony ustabilizowane powolutku tsh maleje. Jak na razie, mogę zostać na tej samej dawce. Od kiedy jestem w ciąży tylko raz ją podnosiłam. ( Jeszcze wam nie pisałam, że jestem po tyroidektomii czyli operacji usunięcia tarczycy).
Ślub mieliśmy zaplanowany na 25-07, ale ze względu na ciąże przełożyliśmy imprezę weselną na przyszły rok mimo tego, że wszystko już było załatwione: restauracja, fotograf, kamerzysta, tort a nawet suknia weselna zamówiona. Stwierdziłam, że skoro ma być to jedna z najważniejszych uroczystości w naszym życiu, to chcę byc w dobrej formie (przez pierwsze 3-mce nie czułam sie najlepiej). Bedę miała dobrą motywację po porodzie, żeby w 10 m-cy wrócic do wagi sprzed ciązy i wcisnąć sie w moją wymarzoną suknię ślubną, która czeka już na mnie w salonie . Na szczęscię bez problemów udało się wszystko przełożyć na przyszły rok.
Ślub cywilny mamy zaplanowany na koniec maja w Holandii, bradziej chodzi tutaj o formalności przed pojawieniem się dziecka na świecie impreza będzie w przyszłym roku w Polsce mam już super pomysły na sesję zdjęciową z malutką
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
na pewno na Polnej wszystko nie jest idealne, panie kucharki są średnio miłe jak mają ci przynieść jedzenie bo ty nie możesz się ruszać. jedzenie takie sobie ale to jest szpital a nie hotel więc nie można mieć za wiele do życzenia. większość pielęgniarek bardzo fajnych, teraz bardzo cieszyły mnie studentki, które wiele pomagały. mam nadzieję, że z porodu również będę zadowolona ale to się okaże za kilka miesięcy
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Agata28 napisał: Sylwia-89 oj wiem ile załatwiania. Przerabiałam to wszystko w grudniu masz już sukienkę? Poproszę o zdjęcie!
Jeszcze nie mam sukienki, bo boję się, że się nie wcisnę przed ślubem Na razie się rozglądam i myślę, że tak 2 tygodnie przed kupię z "zapasem", bo to już 7 miesiąc będzie, więc nie wiadomo jak wielki będę miała brzuch, no i... tyłek... Jak kupię, to wstawię zdjęcie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Usiadłam teraz i brzucho łaskocze od środka <3 Mam nadzieję, że to Mały dodaje mi otuchy
A w ogóle to zabolał mnie brzuch z lewej strony na wysokości pępka, tak ze 3 razy, czy to możliwe, że mały mi coś tam ucisnął i zabolało? Czy raczej powinnam się martwić?
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
jurada napisał: Agusia a tak w ogóle to jak tam ma się twój synek? Jak Ty się trzymasz z partnerem?
Dobrze! Rośnie jak na drożdżach, waży "już" 1290 g, jest postęp Tydzień temu był taki szczuplutki, teraz powoli nabiera ciałka. I patrzył dzis, otworzył oczka na dłużej, śliczne jak jagodki! Już się nie martwię tak bardzo jak na początku, myślę że wszystko idzie w dobrym kierunku. Dumny tatuś Frania spisał się wzorowo, był i jest dla mnie ogromnym wsparciem i źródłem optymizmu. Teraz szaleje z zakupami - zamówił już wózek i łóżeczko. Może dziś podjedziemy po resztę wyprawki. Musi być dobrze!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
AgusiaKRK napisał:
jurada napisał: Agusia a tak w ogóle to jak tam ma się twój synek? Jak Ty się trzymasz z partnerem?
Dobrze! Rośnie jak na drożdżach, waży "już" 1290 g, jest postęp Tydzień temu był taki szczuplutki, teraz powoli nabiera ciałka. I patrzył dzis, otworzył oczka na dłużej, śliczne jak jagodki! Już się nie martwię tak bardzo jak na początku, myślę że wszystko idzie w dobrym kierunku. Dumny tatuś Frania spisał się wzorowo, był i jest dla mnie ogromnym wsparciem i źródłem optymizmu. Teraz szaleje z zakupami - zamówił już wózek i łóżeczko. Może dziś podjedziemy po resztę wyprawki. Musi być dobrze!
no to suuuper!! na pewno będzie dobrze
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa