- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
pisalyscie wczesniej o pampersach, ja jednorazowe oczywiscie bede uzywala i powiem wam ze firmy pampers i dada sa prawie identyczne a dada tansze (z biedronki), wiem ze w szpitalu na pewno jednorazowe a potem jak kto woli, ale wiadomo latem jak jest balkon szybko schna ale zima to juz gorsza sprawa a wiadomo jak to maluchy tu sie obsikaja tu zwymiotuja i prania ciagle pelno, ja musze prac codziennie, bo tyle sie zbiera a niestety balkonu nie mam
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
Agusia no na pewno trochę dłużej go potrzymaja póki nie będą mieć pewności ze wszystko ok, wiem ze pewnie chcialabys mieć synusia juz w domku ale to w końcu dla jego zdrowia wiec przywykniesz do tych odwiedzin w szpitalu i wytrzymasz dzielnie ten czas szkoda tylko ze to jedyne 3godziny dziennie, pamiętam jak czekalam każdego dnia punkt 12 i będę wogla wejść na oddział, zawsze zjawialam się dużo wczesniej i ociagalam z wyjściem bo chciałam się na cieszyć każda minutą... i to mi zostało do dziś hahahaha niechętnie zostawiam z kims Kacperka a jeśli juz to uwijam się szybko i wracam do niego w pośpiechu... taka toze mnie matka-kwoka hahahaha
Kochane moje dziecko jeszcze nie śpi wiecide go ululac i pora się pakować bo jutro rano wyjazd na majowke do rodzinki, miłego weekendu Wam życzę
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zazanna super wieści i rzeczywiście przystojniak. Chyba też się skuszę na usg w 3d. W przyszlym tygoniu lecę na tydzień do Polski, mam nadzieje, że będą mieli jeszcze gdzieś wolne terminy. Taki film i zdjęcia to super pamiątka!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jurada tak jak napisała Lidziun -na prywatne nie dajemy skierowania (dzięki temu będę miała drugie połówkowe u siebie 21.05 )
Zdjęć dostałam ponad 30, z tego 3 są kolorowe -2 buzi i jedno dolnych partii bobasowych -w sensie pupa Film trwa około 20 minut -cały czas jak było robione USG to był nagrywany film Powiedz tylko doktorowi aby głośniej mówił, bo np. nie słyszysz -bo na filmie doktor jest cichutko nagrany, bo on bardzo cicho mówi Na następnym u niego poproszę o to
W formie papierowej dostałam 3 zdjęcia ale tylko czarno-białe i oczywiście pełen opis badania wraz z tymi wszystkimi parametrami itd.
Kasandra, Asiulek miłych wyjazdów !
My siedzimy w domku, będziemy oglądać filmy i jeść Dziś na obiad pstrąg... T. zrobi, bo mi ryby nie wychodzą, a jemu pyyyychaaaaa
Jakoś tak po tym badaniu cały czas szczęśliwa jestem
Accchhhh i właśnie skończyliśmy 19 tygodni !!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
dziewczyny miłych wyjazdów na majowke
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak skończę moje sówki, to wezmę się za przeglądanie "okazji" -może na coś się załapię
Najgorsze, że nie umiem licytować- też to pisałyście, nigdy nie licytowałam i mnie to denerwuje, wolę kupić od razu, a tak to tracę czas, a i tak ktoś sobie ustawia program i wygrywa wggrrr
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Zazanna no to Ci przystojniak gratulacje,.ze zdrowy przede wszystkim ciesze sie razem z Toba
Ktora nastepna ma prenatalne, bo nie wiem za kogo trzymac kciuki??
Mnie tez bobas kopal najpierw tylko na dole, zaraz nad wzgorkiem, teraz kopie juz wyzej w brzuchu pod pepkiem to chyba zalezy jak sie tam powygina maluszek
Brzuszki rosna dalej widze, za niedlugo dogonimy Lidziun
Wczoraj mialam ostatni dzien w biurze, teraz tylko paca w domu, troszke smutno mi sie zrobilo, ciekawe jak to bedzie miec tyle czasu
No i wklejam swojego brzuszka 19 tydzien
Aaa i witam nowe mamusie serdecznie !!!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale brzydki dzień... majóweczka, nie ma co...
jeszcze w nocy miałam taki okropny sen... śniło mi się, że byłam w szpitalu i podłączyli mi ktg i po chwili nie było sygnału. i zadzwoniłam po pielęgniarkę ta szukała tego dzidziusia w brzuszku, też nie mogła złapać. poszła po lekarza też szukał, szukał. i nagle mówi, że dziecko ma chore serduszko. i ja tak zaczęłam płakać, że aż ze łzami w oczach się obudziłam... i jak na złość dzisiaj Bąbelek mnie dzisiaj nie kopie i już w ogóle mam zły humor. wiem, że ruchy są jeszcze nie regularne ale mimo wszystko akurat w tej sytuacji mógłby dać mi znać, że jest ok. i chociaż jednego kopniaczka mamie dać.
i w ogóle jakiś fatalny humor dzisiaj mam, głowa mnie strasznie boli yh...;/ chyba zaraz wrócę do łóżka,może i ból głowy i zły humor jakoś przejdą.
a dla was dziewczynki życzę udanej majóweczki :* odpoczywajcie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cisza
Agatka ja się nie mogę napatrzeć jakś Ty chudzinka, zawsze marzyłam aby właśnie tak wygladać w ciąży -że szczuplutka i tylko brzusio -bosko
Basiek kładź się i odpocznij kochana, nie ma co się męczyć
Chciałam się pochwalić sówkami -skończyłam Teraz już tylko czekam na ramki: allegro.pl/show_item.php?item=5245552704
i każda sówka będzie w ramce w swoim kolorze i będą wisiały nad łóżeczkiem -jeszcze nie wiem czy w równej linii, czy jakoś pokombinuję -ale to się dowiem jak już będę urządzać kącik dziecięcy
Tu w trakcie:
Załącznik nie został znaleziony
A tu skończone:
Załącznik nie został znaleziony
Co myślicie? Wiem, że trochę "nieidealne" ale przynajmniej prosto z serca dla mojego Maluszka