BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979732 przez pesq
Hej Magdalena, pamiętam Cię ale najbardziej zauważalna jest nieobecność kogoś kto codziennie albo prawie codziennie się z nami produkuje dlatego właśnie szukalysmy me.ch :) :). Z facetami tak to jest... Mój nie narzeka ze mało robie w domu chociaż mało robie, ale czasem jest ytaki nieobecny ze oszalec idzie.

Zazanka czym kolorowalas sowki, mazakami czy cienkopisami? Może ja jak poznam płeć to imię sobie tak napisze..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #979734 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Mech super, że wszystko :)
Jak tam pogoda u Was? :) U mnie póki co słoneczko za oknem :)

Pesq sówki kolorowałam farbami (temperą) ale tak mega rozwodnionymi prawie na akwarelę i używałam pędzelka do malowania oczu -bo wtedy jest taki równomierny bardzo delikatny efekt i cienkopis się leciutko rozmazuje i jak się po nim pociągnie, to można zrobić fajny cień :)
Aaaa i najlepszy efekt jest na papierze szkicowym ale z lekkim pobłyskiem, ja teraz miałam matowy i nie wyszło tak super jakbym chciała, ale i tak jestem zadowolona :)

9 lata 8 miesiąc temu #979736 przez Zazanna
Dziewczyny porobiłabym coś fajnego, macie jakiś pomysł co może porobić ktoś kto "nie może nic robić" ? :laugh:

Jakąś mam wenę, a nie wiem na coooo :) Najchętniej bym poszyła, ale nie mam maszyny :( le fajnych rzeczy.Zrobiłabym kołderkę dla Maluszka i ochraniacze na łóżeczko i w ogóle tyle fajnych rzeczy........................................................ :)

9 lata 8 miesiąc temu #979737 przez pesq
Oj Zazanka to dla mnie za ambitnie, ja najwyżej moge coś tam mazakiem namazać :P , ehh ale chyba z nudow tez coś porobie, zainspirowałaś mnie chociaż nie wiem jeszcze do czego.. :P też mi sie nudzi :/

9 lata 8 miesiąc temu #979738 przez pesq
Zazanka zobacz jakie fajne!
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #979739 przez kasandra9
Czesc Wam:) jejku musialam wstac i zrobić śniadanie bo Gagat spac nie daje :))) w dodatku Malo i Malo:P poranny apetyt mnie zdumiewa:) wczoraj pól dnia padalo, ale i tak spacerowaliśmy po Sopocie, byliśmy tez w Gdyni zobaczyć torpedownie :) dzis raczej na miejscu:) troche rybek sie najadlam, ale dzis poprawka na pewno:) pozdrawiamy!

9 lata 8 miesiąc temu #979740 przez Zazanna
Pesq jakie super ! Z czego to? Z tej takiej pianki jakby? Nie wiem jak to się fachowo nazywa :)

Będę miała maszynę DZIŚŚŚŚŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Mama pojedzie ze mną kupić :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #979744 przez pesq
Zazanka nie wiem z czego, ale znalazłam na dawanda.com - popatrz tam dekoracje do pokoju dziecięcego, tez pewnie sporo da się uszyć na maszynie!

9 lata 8 miesiąc temu #979752 przez asiekasiek
wow Zazanna szalejesz!!! maszyna do szycia :) no no

ja dzisiaj byłam na Targu i kupiłam sobie sadzonki kwiatów na balkon i miałam listę które nadają się na balkon polnocny... no ale madra Asia zobaczyla jedne kwiatki delikatne i jej spodobaly się i okazało się ze to na balkon południowy bo lubią słońce :p może nie zdziczeja:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979757 przez Kasia888
Zazanka sówki super. Mech za dużo pracujesz bidulko odpocznij troszkę. Mam strasznego lenia na działce mama mnie rozpieszcza porobiłabym coś ale sama nie wiem co

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979758 przez Kasia888
Pesq wzorki super. No i jeszcze ten wzór akurat z imieniem Jaś :cheer: kurczę jak ja nie lubię pisać z komórki ale dla Was się poświęce ;)
Podziękowania: pesq

9 lata 8 miesiąc temu #979772 przez ana23
Witam wszystkie mamusie u mnie maj zaczoł się nie bardzo na polu pada ciągle na dodatek złapało mnie jakieś przeziębienie od wczoraj jak się obudzilam gardło boli głowa a dziś rano to nawet krew z nosa się pojawiła. A co tam u was?

9 lata 8 miesiąc temu #979785 przez me.ch
Hej dziewczynki,

U nas dziś ponuro...

Zazanna mi to wygląda na taki gruby filc :)

Tez bym coś stworzyła ale najbliższe 9 tyg nie ma szans, potem już będzie wolne to jak pojadę już do polski to z mamą będziemy kreować slicznosci :) już się nie mogę doczekać!!

9 lata 8 miesiąc temu #979786 przez pesq
Dziewczyny alergiczki, żyjecie? Ja nie moge nawet okna otworzyć nie mówiąc o wyjściu... :( :( :(

9 lata 8 miesiąc temu #979792 przez Zazanna
Pesq mi póki co odpuka odpuściła alergia..

Co do pogody, to u nas była śliczna :)

Mam już moją nowiutką piękną maszynę <3 Uszyłam dwie poszewki na jaśki w ramach ćwiczeń i powiem Wam szczerze, że to nie jest tak łatwe jak myślałam :P Będę musiała spoooorooo poćwiczyć :) Ale zabawa super :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia