BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979580 przez asiekasiek
asiulek to mam rozumieć ze ty tez tam rodziłas? ? kurcze właśnie każdy zachwala ujastek żona sąsiada tez tam rodziła i była zadowolona i to bardzo.

zazanna daj znak że żyjesz !! :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #979582 przez Scarlett86
Czesc dziewczyny :) Lidziun super masz brzuszek. Swietne te pieluchy! Ja po takie kolorowe skocze do Primarka. Maz mi dzisiaj zrobil mega niespodzianke, pojechalpo tort dla synka i kupil kilka pajacykow dla najmlodszego kilka bodow i pieluchy tetrowe ale sie ucieszylam :) ciekawe jak Zazanna i czy juz zna plec.

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #979583 przez ana23
Czasami czuje takie jakby musniecie ale to jest raz na jakiś czas czasami to cały dzień nic nie czuje a to juz 20 tydzień

9 lata 8 miesiąc temu #979584 przez asiulek_dolls
Tak rodzilam w ujastku. Pisalam juz kiedyś o tym, mój Kacperek urodził się w 36t.c. i cieszę się ze właśnie tam trafilismy bo miał wrodzone zapalenie płuc i leżał właśnie na patologii noworodka (9dni). Wspominalam tez juz kiedyś ze ujastek ma III stopień referencyjnosci czyli najwyższy (tak jak szpital na Kopernika) wiec pod względem bezpieczeństwa maluszkow to są najlepsze miejsca w malopolsce. W razie potrzeby nie ma konieczności przewozu dziecka do innego szpitala bo najlepszy sprzęt jest pod ręka a tak jak napisała Agusia każda minuta jest ważna, dla mnie wybór jest wiec prosty, zwłaszcza ze bliźniaki pewnie urodza się wczesniej

9 lata 8 miesiąc temu #979585 przez asiulek_dolls
Zuzanno no odezwij się w końcu i nie trzymaj nas w niepewności bo z wrażenia polowa dziewczyn zniesie jajko albo urodzi :P

9 lata 8 miesiąc temu #979586 przez jurada
Zazanka pewnie poszla świętować ze swoim mężczyzna:) Albo szaleje w sklepie z dziecięcymi ubrankami...

9 lata 8 miesiąc temu #979589 przez jurada
Scarlet jaki ładny brzuszek :) aaa a mój nadal taki maly sie wydaje:)

9 lata 8 miesiąc temu #979590 przez jurada
Dziewczyny ja czuje swojego maluszka tylko na dole brzuszka tuz nad wzgórkiem lonowym. A wy???

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979591 przez asiulek_dolls
jurada pewnie masz rację z tymi zakupami, sama bym tak zrobiła haha... a co do ruchów to u mnie nadal cisza, jakies leniwe te moje Bąbelki

9 lata 8 miesiąc temu #979593 przez jurada
Asiulek bo masz dwójkę i pewnie są mniejsze od naszych bąbelków... Ale pomyśl ze jak zaczniesz czuć to podwójnie ...

9 lata 8 miesiąc temu #979594 przez asiekasiek
Asiulek faktycznie jak mi teraz wspominałaś o tym synku swoim to mi przypomniało się. kurcze tyle osób pisze że już zapomniałam :(

Lidziun pieluszki śliczne takie tetrowe są?? Tanio wyszło jak na allegro zamówiłaś ??

9 lata 8 miesiąc temu #979595 przez basiek149
hehe ja tez obstawiam, że Zazanna szaleje na zakupach :) sama w końcu mówiła, że jak się upewni jaka płeć to będzie kupować :)

jurada a ja różnie czuje Bąbelka. raz tak jak ty na dole a bywa, że i z prawej strony poczuję kopniaczka albo z lewej :) przeróżnie. ale cieszę się, że Bąbelek coraz częściej daje o sobie znać bo to jest takie cudowne :)

9 lata 8 miesiąc temu #979596 przez Scarlett86
Dziekuje :) ale boje sie co to bedzie pod koniec :) Jurada ja tez czuje go tak nisko wczoraj jak sie polozylam to mnie tam na dole tak kopal ze az podskakiwalam bo az bolalo.

9 lata 8 miesiąc temu #979597 przez pesq
Haha Zazanka nasza gwiazda!

Scarlet suuuuuuuuuper brzunio :)

Me.ch co się dzieje, czemu się nie odzywasz? Tak jakos o Tobie pomyslalam, gdzie Ty ?

9 lata 8 miesiąc temu #979598 przez jurada
Ufff!!! Odetchnęłam, bo myślałam ze aż tak nisko to dziwne...
Ja jyz czuje codziennie. A najlepsze jest to ze jak tylko pomyśle ze ooo dzis malec nie dal znac to zaraz bombarduje:) uwielbiam te uczucie <3

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia