BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979695 przez agatagama
basiek te sny bywają straszne ;/ potem psują humor na dobrych kilka godzin...
ale na szczęście to tylko sny !! a rzeczywistość jest dużo piękniejsza, prawda?:)
pogoda kiepska to i samopoczucie nienajlepsze, gdzie ten piękny maj...?
Zazanna no piękne te sówki !!!! Ja jestem antytalentem manualnym ;P cudnie wyszły ! będą pilnie strzec Twojego kawalera :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #979699 przez asiekasiek
Zazanna sówki śliczne są!! Ja nie umiem rysować więc niestety nie mam co rysować maluszkowi swojemu :( Ale dzieisjeszy dzien dla mnie jest męczący pomimo że cały dzień leżę ;)

U mnie żona kuzyna jest w ciązy ma termin na 10 maja a jest tak szczupła jedynie brzuszek ma taka piłeczkę, że jakbym nie wiedziała że za tydzien ma rodzić to dałabym 6 m-c. Agatagama ma chyba taki sam typ urody, bo nogi chude jedynie brzuszek malutki :)

9 lata 8 miesiąc temu #979706 przez agatagama
asiek ja też właśnie wstałam po 2 h drzemce, tak padłam przez tą pogodę;) teraz budzą mnie lody ;)
dziewczyny moja mama też tak wyglądała na początku, a potem przytyła 20 kg, także nie chwalmy dnia przed porodem hehe;P
teściowa już mnie straszy jak to będzie strasznie w lato... w sumie może mieć rację...pierwszy raz chciałabym żeby było chłodne lato ;P chyba spędzimy je przed wiatrakiem w mieszkaniu głównie ;P

9 lata 8 miesiąc temu #979711 przez basiek149
agatagama oj żebyś wiedziała...prawie cały dzień miałam zepsuty humor...na szczęście Bąbelek dał o sobie znać kopniaczkami więc od razu humor wrócił i stres mnie opuścił. piękny początek majówki mi mój Bąbel załatwił heh...ale było minęło. ważne, że to tylko sen i wszystko jest ok.

zaraz biorę się jeszcze za prasowanie bo prawie cały dzień nic nie robiłam oprócz leżenia...;p później ubiorę pościel dla gości na jutro, mąż ma odkurzyć, trochę podłogę umyć i git :)

9 lata 8 miesiąc temu #979712 przez pesq
Zazanka ja jestem ZACHWYcONA Twoimi sówkami - jak bym chciala mieć taki talent! Coś pięknego :)))))))))))))))))

9 lata 8 miesiąc temu #979713 przez jurada
Zazanka piękne te sówki :woohoo: :woohoo: masz talent :)

Dziewczyny a co z mech??? Wie ktos cos???

9 lata 8 miesiąc temu #979714 przez agatagama
jurada widziałam jak me.ch była dzisiaj zalogowana i tylko tyle wiem...

9 lata 8 miesiąc temu #979715 przez jurada
Kurczę mogłaby napisać ze ok u niej...

9 lata 8 miesiąc temu #979717 przez pesq
ja już od paru dni myśle co tam u Me ch :/ nie lubie jak któraś z Was znika na długo bez wieści :kiss: :kiss:

9 lata 8 miesiąc temu #979718 przez jurada
Ostatnie posty me.ch byly o tym ze wraca do pracy...i o fotelach do karmienia... Oby wszystko bylo ok.

9 lata 8 miesiąc temu #979720 przez asiekasiek
może Mech jest zmęczona całymi dniami w pracy bo chyba pracuje do 19. musi być dobrze :)

a jeszcze gatta kiedyś pisała teraz już nie.

9 lata 8 miesiąc temu #979721 przez me.ch
Hej hej kochane,

Przepraszam że tak Wam zniknęłam!

Ja po prostu padam na twarz w tym tygodniu, ta praca mnie męczy jak sto pięćdziesiąt.....
Czytam, loguje się ale nie mam siły odpisywać, normalnie od poniedziałku tylko idę do pracy wracam i idę spać i tak w kółko.... W ogóle nie jestem już przyzwyczajona a tym bardziej że teraz mam beznadziejne godziny i dopiero o 19 mojego Czasu jestem w domu, czy na PL czas o 20, czasem się nawet zdarzy że później a jeszcze póki co wszystko mi zajmuje dłużej bo w biurze jestem "nowa, wcześniej byłam w ssobie w naszym cafe więc sporo nowości.... mam nadzieje ze od następnego tygodnia będzie łatwiej już!

Maluszek chyba już mnie podkoszulek czasem, jeszcze nie za często i czasem mało wyraźnie, ale to już się wydaje że to coś więcej niż tylko laskotki:)

5.05 mamy polowkowe!!! :)

No o witam nowe mamy, bo widziałam że nas przybyło w miedzy czasie :)

Obiecuję poprawę w aktywności od przyszłego tygodnia :)

9 lata 8 miesiąc temu #979722 przez pesq
OOo super kochana że wszystko dobrze! Ja mam połówkowe jednak dzień po Tobie (miałyśmy mieć tego samego dnia, ale lekarz mój przełożył). Daj znac po jak tam!

9 lata 8 miesiąc temu #979725 przez me.ch
Dam napewno! Tylko nie wiem o której godzinie, bo na polowkowe też tylko "wyskakuje" z pracy na chwile (bo akurat szpital mam dwa przystanki od pracy), w ogóle ten tydzień to jest takie przysposobienie obronne, nie dość że powrót po dwóch miesiącach w domu to jeszcze nowe miejsce i tak się tego nnaskladalo że jak już mówiłam, padam na twarz, ale z dnia na dzień coraz lepiej, więc przyszły tydz powinien być już dużo lepszy :)

Miłego majowkowania Wam zycze!

9 lata 8 miesiąc temu #979726 przez Magdalena9t
Hej to ja córka marnotrawna,tak dawno nie pisałam,że już nie pamiętacie mnie pewnie :blush: Ja nadal pracuję,tak jak Mech. Najczęsciej popołdudniami,a tak to w dzień szykuję obiad ogarniam chatę i w ogródku działamy z moim synkiem,także czas leci jak szalony.
Też mam 6 maja usg już nie mogę się doczekać, mam nadzieję cały czas ,że to będzie dziewczynka :unsure: się okaże, najważniejsze żeby zdrowe było ;)

Na razie tyle, zmęczona jestem i wkurzona na męża,bo oczywiście ja nic w domu nie robię,przykro mi strasznie bo cały dzień sprzątam,jak nie w domu to przed, szykowałam obiad na jutro,pasztet piekłam, zmywałam masę garów bo nie dorobiliśmy się zmywarki :blush: :angry:
Te chłopy :angry:

Idę zrobić małe spa,może w końcu pomaluję sobie paznokcie to humor mi się poprawi :)

Dobranoc

Ps. przepraszam,że tylko tyle i nie odpiszę na Wasze posty ale nie ogarniam.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia