- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Załącznik nie został znaleziony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
w mojej książce "W oczekiwaniu na dziecko" piszą, że 6 miesiąc zaczyna się od 23tyg i trwa do 27
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
6 miesiąc od 23 tyg
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Więc tak:
WSZYSTKO DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mały ma wszystko jak trzeba i gdzie trzeba, na 100% chłopak -przystojniak Lekarz super -całe badanie wszystko mi mówił co sprawdza, mały się nie chciał pokazać jak leżałam na plecach, więc mnie doktor położył na boku i wtedy było widać buźkę -a na bank nie było doktorowi wygodnie, bo musiał wyciągać rękę nade mną, więc to miłe i widziałam jak Bartuś macha rączką Mam wydrukowane czarno-białe zdjęcia, jedną płytę ze zdjęciami wszystkimi i kolorowymi i czarno-białymi i drugą z filmem z CAŁEGO badania -łącznie z moim głosem nagranym (m.in. jak mówię, że przystojny po mnie, a nie po tatusiu heh). Doktor odpowiedział na wszystkie miliard moich pytań i się nie niecierpliwił I popłakałam się po badaniu w łazience jak mi stres odpuścił
Acha i ma ciepły żel na brzuch -hahah -tak mnie to zdziwiło, że aż się na głos spytałam jakim cudem, bo gdzie nie pójdę to zimny
Mały waży 271 g <3
Aaaa i głowę trzyma tam, gdzie mnie zawsze łaskocze <3
A oto i Bartuś:
Lidziun super brzusio i ciuszki !
Juradka ja mam skurcze w łydkach często
Basiek proszę mi się oszczędzać !!! A swoją drogą uwielbiam lalki.. No nic, będę się bawić dinozaurami
Scarlet ale masz brzuuuuuuuszek I jakie ciuszki... <3
Mój T. skomentował film tak: "Zgłoś reklamację do lekarza, bo nie powiedział Ci jaki rozmiar stóp i jak ja mam teraz buty kupić ??" -z udawanym oburzeniem <3
Dziewczyny przepraszam, że dopiero teraz, ale nie mogłam się z netem połączyć, bo co wchodziłam żeby Wam napisać, że wszystko ok i napiszę dokładnie później, to mi wywalało internet "aplikacja internet została zatrzymana", no i odpuściłam i stwierdziłam, ze już napiszę na spokój z domu
I póki co zdj. tylko czarno białe, bo nie mam w laptopie wejścia na płyty i mi chłopaki muszą przegrać zdjęcia z płyty
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak przez brzuch I ten żel co kładą na brzuch miał podgrzewany właśnie Juradka jak coś chcesz jeszcze wiedzieć dokładnie to pytaj, bo ja z tych emocji połowy nie pamiętam co miałam napisać
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
są tetrowe i flanelowe i tańsze niż w sklepach ja placilam za flanele w sklepie 6 zł na allegro są ok 4 zł i te białe tez tańsze i różne rozmiary i wzory, jest w czym wybieracasiekasiek napisał: Asiulek faktycznie jak mi teraz wspominałaś o tym synku swoim to mi przypomniało się. kurcze tyle osób pisze że już zapomniałam
Lidziun pieluszki śliczne takie tetrowe są?? Tanio wyszło jak na allegro zamówiłaś ??
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na zdjęciach też wyglądają super, więc na żywo muszą być mega
Ja się też zaczynam w tej sytuacji rozglądać za ubrankami dla mojego przystojniaka
A no i zapomniałam powiedzieć, że oczywiście doktor posprawdzał wszystko, brzuszek, karczek, układ moczowy etc. Stópki pokazał abym się nie martwiła gdzie są i paluszki policzył na rączkach Mózg zmierzył, serducho pod każdym kątem, każdą komorę mi pokazał, mam nagrany dźwięk serduszka łaaaa
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
asiulek_dolls napisał: AgusiaKRK gratuluje synka i trzymam kciuki!!! Wierze ze będzie dobrze bo znam ten oddział i naprawdę opieka jest najlepsza jaka tylko mogła się Twojemu synkowi trafić, super lekarze i położne no i ciocie do pomocy takie kochane, ciężko tak wychodzić do domu i zostawiać maluszka samego ale jak przygladnelam się z jaka troska i czułością opiekują się maluszkami i jak do nich mówią jak takie prawdziwe kochające ciocie to było mi trochę łatwiej bo wiedziałam ze nie leży tam taki sam samiusienki ze zawsze znajdzie się ktoś kto się nim zajmie z czułością, widać ze pracują tam ludzie z powołania, nawet przechodząc przez sale i mijając malucha przy którym akurat nie ma nikogo przystają na chwilke albo przynajmniej się do niego usmiechaja... nie dość ze kompetentni to jeszcze wspaniali ciepli ludzie!!
Dziękuję! Właśnie takie same mam odczucia i jestem szczęśliwa, że tak dobrze trafiliśmy Nasz Junior na pewno więcej czasu spędzi na oddziale, ale codziennie go odwiedzamy i mamy nadzieję, że jak wyjdzie do domu to szybko zapomni szpital.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawalas skierowanie tam czy nie???