BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #979556 przez Zazanna
Agusia super! Zdrowka dla maluszka ! :)

Te bole to takie uklucia właśnie ale lekkie -jak zmywalam, może zle stanelam po prostu albo za długo :)
Siedzą w poczekalni juz i odliczam minuty...
Juz go zaraz zobaczę !!! :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979559 przez Lidziun
Dziewczyny mam ubrania wyglądają identycznie jak na zdjęciach materiał tez spoko także na pewno zamówienie więcej ale to juz po ślubie i doszły jeszcze moje upragnione pieluchy w owieczki

Na koniec moj brzuch z wczoraj

9 lata 8 miesiąc temu #979560 przez jurada
Ale mnie malec bombarduje!!! <3

9 lata 8 miesiąc temu #979561 przez jurada
Zuzanka ja myślałam ze juz po jak zobaczyłam ze jesteś online... :)

Lidziun wymiatasz z brzuszkiem.

9 lata 8 miesiąc temu #979563 przez pesq
Agusia - dawaj znać jak tam, trzymamy kciuki byle tak dalej :) !

Zazanka - pisz jak tylko będziesz po!

Lidziun - super ciuszki i super brzuszek

9 lata 8 miesiąc temu #979564 przez ana23
Hej dawno mnie nie było ale jakos czasu brakowało. Sliczne ciuszki macie i brzuszki :laugh: . ja nadal takich wyraźnych ruchów nie czuje czy to normalne?

9 lata 8 miesiąc temu #979565 przez jurada
Ana ale czujesz cos???

9 lata 8 miesiąc temu #979566 przez jurada
Dziewczyny macie skurcze? Bo mnie lapie a to w lydkach, a to w stopach i w pośladkach :/

9 lata 8 miesiąc temu #979568 przez Lidziun
skorcze na razie mam delikatne na lydlach ale pamietam jak z amelka to juz wytrzymac nie moglam bo tak mnie w nocy bolaly, dzisiaj mialam znowu stres maly rano mnie kopnal tylko raz i to tak delikatnie i potem nic i juz nawet brzuch stukalam i nic, zmartwiona powiedzialam mezowi ze jak do wieczora nie kopnie to do szpitala ide, potem znowu nic, wiec postanowilam kolo 15 zjesc kanapke z ogorkiem kiszonym i.... podzialalo :woohoo: , teraz tez sie wierci, po takich atakach mam ochote kupic detektor tetna plodu
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsou...taw-i5284592952.html
co o tym sadzicie???

zazanna pisz co tak, jak bylo, jak lekarz, a maluszek?? czy maluszka???

9 lata 8 miesiąc temu #979569 przez pesq
Jurada mam skurcze i to w klatce piersiowej - czasem musze tak boleśnie oddechnąć aż coś prrzeskoczy.. zaczełam brać aspargin

9 lata 8 miesiąc temu #979570 przez pesq
Lidziun fajny ten detektor sie wydaje

9 lata 8 miesiąc temu #979572 przez jurada
Mnie to jak w stopie zalpie to aż się zwijam z bólu :'(

9 lata 8 miesiąc temu #979573 przez basiek149
Lidziun nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje tak dla nas bo tam w szpitalach czy w gabinetach ginekologicznych to różne urządzenia mają. ale naprawdę tak ciekawie i konkretnie to wygląda :)

też jestem bardzo ciekawa relacji Zazanny z wizyty :) tak więc czekamy :)

my już po zakupach, lodówka uzupełniona, prezent dla chrześnicy kupiony. w sumie dwa bo nie mogłam się zdecydować :) mała teraz szaleje za syrenką i bajką Kraina Lodu i chciałam jej kupić lalkę syrenki. ale jak weszliśmy do sklepu była i lalka Elsy z Krainy Lodu i Syrenka. no i koniec końców wzięliśmy i jedną i drugą :) w końcu ukochana chrześnica, rzadko się widujemy niestety więc jak już wpada do nas to dostanie po lalce od chrzestnego i od chrzestnej :)

ale chyba za dużo krążyliśmy, niby wszędzie autem, jak najbliżej stawaliśmy żebym nie musiała dużo chodzić ale jednak jak już wchodziliśmy do domu to czułam, że mnie tam w środku ciągnie więc na dzisiaj koniec chodzenia. trzeba trochę poleżeć i odpocząć mojej szyjce. Bąbelek na szczęście kopie więc daje mamie znać, że jest ok :)

9 lata 8 miesiąc temu #979577 przez asiulek_dolls
Hej Mamuski!

Dzięki za podpowiedzi w sprawie prezentu, wczoraj nie udało mi się nic kupić bo na zakupach spotkalismy się z moimi rodzicami, bratową i z Szymonkiem. W efekcie chłopaki biegali i rozrabiali jak zwykle w końcu moja mama skomentowała ze wszystkie dzieci wokół takie spokojne tylko jej wnuki takie rozdarte i robią ruch na cały sklep.... i żeby nie było babci to pasowało bo się wszyscy za nimi oglądali i mówili jakie to fajne rozrabiaki wiec babcia się cieszyła ze taka furorę robią :)
przyznam ze choć czasem brakuje mi sił i cierpliwości to uwielbiam takich małych rozrabiakow :P

dziś mamuska podjęła się kupna prezentu po pracy a jak jej się nie uda to juz mam upatrzona bransoletkę wiec wieczorkiem na szybko podjade do galerii

Zuzanna jak tam USG?

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #979579 przez asiulek_dolls
AgusiaKRK gratuluje synka i trzymam kciuki!!! Wierze ze będzie dobrze bo znam ten oddział i naprawdę opieka jest najlepsza jaka tylko mogła się Twojemu synkowi trafić, super lekarze i położne no i ciocie do pomocy takie kochane, ciężko tak wychodzić do domu i zostawiać maluszka samego ale jak przygladnelam się z jaka troska i czułością opiekują się maluszkami i jak do nich mówią jak takie prawdziwe kochające ciocie to było mi trochę łatwiej bo wiedziałam ze nie leży tam taki sam samiusienki ze zawsze znajdzie się ktoś kto się nim zajmie z czułością, widać ze pracują tam ludzie z powołania, nawet przechodząc przez sale i mijając malucha przy którym akurat nie ma nikogo przystają na chwilke albo przynajmniej się do niego usmiechaja... nie dość ze kompetentni to jeszcze wspaniali ciepli ludzie!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia