- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Gofry, przyjdzcie do mnie:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
am mam mam Kasandra... tego goferka też bym chętnie wciągnęła...
u mnie w sobotę przyjechała siostra ze szwagrem i córeczką. jejciu ile ta moja chrześnica ma energii... biega, skacze, ciężko ją zatrzymać na chwilkę a i tak nie daje za wygraną i nie chce odpocząć szok...chyba odzwyczaiłam się trochę od dzieci heh albo to kwestia tego, że ja praktycznie tylko leżałam albo siedziałam i nie mogłam za bardzo się nią zająć. za to mój mąż zabrał ją na jakiś czas przed dom puszczać bańki mydlane, potem trochę na plac zabaw. ale po tym wszystkim to i tak wujek wracał wykończony a mała nadal mogła szaleć
siostra naprzywoziła mi pyszności bo i rosołek i takie mięsko w sosie, sałatkę jarzynową i ciasto. tak więc dzisiaj obiad też mam z głowy grilla też zrobiliśmy aczkolwiek mnie jakoś kiełbaski nie pociągały i zajadałam się ciastem ale ona od początku mówiła, że ma męski apetyt bo tylko mięcho jej było w głowie heh a co do brzuszków to kurcze ona ma tydzień młodszą ciąże ode mnie a brzuch duuuużo większy. ale to pewnie dlatego, że córeczkę donosiła do 40tygodnia i po prostu jej ciało jest już bardziej rozciągnięte. no i już mam pępuszek na wierzchu a mi w poprzedniej ciąży nie zdążył jeszcze wyjść więc zobaczymy kiedy teraz się pokaże
jutro mam wizytę ale dopiero na 20.40...chyba oszaleję jutro do tej godziny... ale to już była ostatnia godzina przyjęć mojego lekarza i nie miałam innego wyjścia. ale nic...najważniejsze, że to już jutro i zobaczę mojego Bąbelka. a może nawet dowiem się kim jest
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Sylwia gratuluję córci ! Oj będzie miała chłopaków do wyboru do koloru
Za mną też gofry chodzą..... zaczęłam też marudzić T. abyśmy kupili nowy toster i żeby miał wymienne wkładki -m.in. właśnie do gofrów I będę sobie robić w domu własne Najgorsze, że jeśli chodzi o bitą śmietanę to tak naprawdę smakuje mi najbardziej ta taka kupna w wysokiej puszce Taka prawdziwa mi nie leży.. Nie wiem czemu
A teraz przerwa na kawkę w sprzątaniu Zrobiłam cały salon (bo mamy nową kanapę i musiałam inaczej poustawiać na szafeczce wszystko aby pasowało), kantorek w kuchni "na wszystko" i balkon Oczywiście na raty Ale na ostatnim badaniu lekarz mnie uspokoił, że jakieś drobne rzeczy itd. mogę robić, tylko nie wszystko na raz i powoli Oczywiście wolałabym aby mi to prowadząca powiedziała i do jej badania się wstrzymam z "bieganiem", ale coś tam sobie dłubię powolutku
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oooo co do dzieci mnie wczoraj dziecko w parku spytało "plose pani a jaka to lasa?" -jego ojciec stoi i się na mnie gapi, a ja jak ćmok tłumaczę małemu "to jest kundelek, czyli duuużoo ras w jednej" Mały: "A ile? " Ja: "Noooo... z 50 będzie" -mina ojca.. bezcenna
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój zakrywał "inne" części heh
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Asia - super kocyki!! Strasznie mi sie podoba rowerowy ale poczekam do srody, w srode mam polowkowe i moze sie dowiem w koncu czy Jacek czy Agatka - wtedy bede wiedziala w jakie kolory moge sie bawic .
Kasandra zazdroszcze wyjazdu, ja bylam rok temu i tak mi sie chce znowu.. Ale ja nie wytrzymam takiej dlugiej drogi nawet jak juz samochod bedziemy miec...
Lidziun to dlaczego Cie tamten lekarz tak nastraszył z tym sercem? Maasakra jakaś musiałaś sie bez sensu stresować! Dobrze, że wszystko ok.
Sylwia dawaj znać jak tam po Twoim. I Mech jutro też . Ja już odliczam godziny...
W ogole to nie dosc ze zagladam ludziom do wózków (mój mąż tez zaglada do wózkow, mówi że czuje ze ludzie patrza na niego dziwnie jak na pedofila hahaha) i porównuje się z kobietami w ciąży. Mam wrażenie, że mój brzuch jest "mniej ciążowy" a bardziej "grubaśny", eh .
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq ja właśnie też chcę się jeszcze upewnić żeby nie nakupwac różowych ubrań i rzeczy a tu chłopak jednak:-)
zrobiłam sobie spaghetti i jejku musiałam się położyć bo pojadlam tak ze ruszać nie mogę się
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq przypomnij o której masz wizytę, bo już zdążyłam zaopmnieć
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wlasnie zaczynam robic pomidorową, musze jeszcze wyjsc z psem i pranie rozwiesic bo wstałam o... 12
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
jejku Zazanna ja jeszcze mam smak na gofry przez Kasandre naleśniki myślałam żeby zrobić ale nie będę przesadzać bo kurcze okaże się że przytyłam 5 kg przez miesiąc
a tak w ogóle mam takiego lenia ale posprzątałam samochód bo syf był i robaków jedynie w nim brakowało, ale powiedziałam że ja już nie sprzątam bo już brzuch coraz bardziej męczę schylając się itp... i tak mnie od wczoraj dziwnie pobolewa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Jeśli macie w najbliższym czasie zamiar kupować jakieś body dla maluchów to dostałam dzisiaj na maila info, że w Smyku od 4-12.05 wszystkie body -25%. ale tylko w sklepach stacjonarnych. może i dobrze, że nie w sklepie internetowym bo bodziaków akurat mam sporo a nie daj Boże coś by mi wpadło w oko, jeszcze do tego promocja to już w ogóle ciężko byłoby się powstrzymać
ale z tego co widzę w sklepie internetowym Smyka jest promocja na karuzele i pozytywki do -30%. tylko akurat z tym mam problem czy w ogóle chcę mieć taką karuzelę. i ten dylemat mi się już ciągnie od poprzedniej ciąży heh...bo nie wiem czy to jest aż tak nie zbędna rzecz, która ja i dziecko musimy mieć. niby fajny bajer, jakaś tam melodyjka leci, Bąbel sobie na to patrzy ale kurcze no nie wiem czy w ogóle zdecyduję się na zakup.
idę podgrzać rosołek