- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jurada ja przytyłam już 6,7 kg W nic się nie mieszczę i obawiam się, że nawet jak schudnę po ciąży, to w spodnie nie będę chodzić, bo też mi się biodra mocno rozeszły I niestety zrobił mi się ogroooomnyyy celulit na udach (może i na pupie -nie wiem, bo się tam nie widzę ), mam aż tak, że jak stoję, to na lewym udzie z przodu tak u góry robi mi się dołeczek -i wcale nie ściskam skóry -po prostu stoję Ale ja się tym nie przejmuję, wrócę do ćwiczeń i się doprowadzę do porządku, a jak mi coś tam zostanie, to kij z tym, ważne, że będę miała dzidziusia !
Kasandra toś Ty w ogóle nie przytyła ! Ale fajnie!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też już moje szyłam.. ale nie dlatego, że poszły na szwie, tylko dlatego, że się przetarły na udach heh Rosnę w siłę
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Zazanka ucz się, ucz nauka to potęgi klucz moja nauka stanęła w miejscu, gdyż moja promotorka od ponad pięciu tygodni sprawdza mi pracę i sprawdzić nie może
Ana nie przejmuj się może jest tak jak dziewczyny piszą, że dziecko jest inaczej ułożone, powiem Wam, że ja ostatnio też słabo czuje ruchy , wczoraj było słabo, a na tym punkcie jestem strasznie przewrażliwiona. Kiedy Ana masz wizytę? Będziesz spokojniejsza.
Lidziun masz dużo na głowie, chandra minie.
Jurada jeśli chodzi o góry ubrań to mieszczę się w swoje, w spodnie nie wchodzę już żadne (nie zapiełabym się) w piątek wybieram się z siostrą na zakupy może kupię sobie parę ciążowych rzeczy, bo już naprawdę nie mam w czym chodzić. Od początku ciąży przytyłam 5,5 kilo, i brzuszek zaczyna być widoczny. Ostatnio jak stałam w kolejce po lody to Pani mówi "przepuścimy tą Panią, bo jest w ciąży, a nas już dużo" na co jej mąż żartobliwie "a ich dwoje "
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasia mnie nikt nie przepuszcza nigdzie i nie pozwalaja usiąśc w autobusie, gapią się tylko świniaki na ten mój brzuch
Aktualizacja brzucha (ktory nie wiem czemu próbuje wciagnac do zdjecia oczywiscie bezskutecznie:P)
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Także muszę się teraz zajmować sobą i dzidziusiem w brzuszku a do tego chorym mężem
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja 1,5kg to przytyłam w ciągu ostatnich 3 tygodni i brzuszek się uwidocznił. Dzidzi ma mi skąd podjadać, więc bardzo mnie to cieszy:) Ale wiecie...to różnie bywa, potem może przytyję 20 kg oby nieeeee:) wydaje mi się, że ramiona mi się trochę zwiększyły, nie wiem, jak piersi, bo mnie się wydaje, że nie, ale mąż mówi, że tak:)
Aaaaaaaaaaaa, Gagat głodny, idę robić śniadanko!!! i wczoraj nie miałam weny na odkurzanie, więc zaraz wskakuję na rurę
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na obciążenie glukozą idę jakoś w ostatnim tygodniu maja. To męczące badanie też słyszałam o tym. Moja ginekolog poradziła mi, że jeśli nie będę mogła jej wypić (podobne ta glukoza jest obrzydliwa w smaku) to mogę sobie do niej wcisnąć cytryny. Także dziewczyny w razie czego weźcie ze sobą cytrynę
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mój T. ma 16.05 urodziny, no i mam problem z prezentem ;/ On WSZYSTKO ma. A nawet jeśli nie ma, to i tak si okazuje, że jednak ma. Kwestia funduszy wygląda tak, że na co dzień jestem oszczędna, ale na gwiazdkę i urodziny staram się kupować "fajne" prezenty -znaczy mogą być ciut droższe. No i pytanie, macie jakikolwiek pomysł ?? Póki co wymyśliłam tylko to sklep.ochnik.com/etui-na-dokumenty-pl-216-99.html -no bo karty nosi w takiej obwolucie na dowód rejestracyjny, a portfela nie nosi, bo mu niewygodnie. Ale nie wiem czy to będzie trafione. Ogólnie interesuje się informatyką i samochodami -czyli w tej kwestii nic mu nie kupię, bo się na tym nie znam :/ No i spytanie nie wchodzi w grę, bo chcę mu zrobić niespodziankę, bo on zawsze zapomina o swoich urodzinach i planuję go obudzić śniadankiem z prezentem, zwłaszcza, że urodziny wypadają w sobotę Błagam, pomóżcie ! Dziś będę w Arkadii po dentyście, bo chcę kupić "pierwszy album chłopca" no i bym się rozejrzała
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiem Wam, że ostatnio coś mnie naszło i powiedziałam swojej uczennicy, że jestem w ciąży i ona potem tak się rozczuliła, że nie mogła się na niczym skupić i jak to stwierdziła, że uwielbia wszystkie kobiety w ciąży. Także z informowaniem innych uczniów chyba się wstrzymam, żeby lekcji sobie nie rozwalać Choć przypuszczam, że większość się domyśla już
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ale mi pomoglyscie z mebelkami kazda z was wskazała inny typ
Jurada ja jak na razie 3 kg na plusie i jeszcze mieszcze sie w swoje ubrania. Jedynie są niewygodne dlatego wybieram spodnie ciazowe z h&m. Spodnice/sukienki mogę jeszcze zakładac znowu piersi mi urosly tak wiec czas na zakup nowego cyckonosza
Mnie dzisiaj strasznie plecy bolą ledwo się ruszam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Co do prezentu - ja to zawsze mam dylemat i nie umiem nic wybrać...lubię komuś coś kupować, ale nie znoszę takiej myśli, że ktoś ma jakieś święto, a ja właśnie muszę iść i coś kupić...wolę tak przy okazji:))))))))) mój będzie miał 10.06. i też już myślę, co tu kupić...
- madzia.080288
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Zazanka - ciezko podpowiedzec bo kazdy facet inny. Moj mial urodziny 1.05 i dostal mega profesjonalny moździerz oraz ksiazke
Boje sie tego obciazenia glukoza.. Przede wszystkim boje sie, ze zwróce to i tyle - po badaniu :/ albo ze zemdleje bo mam do tego tendencje..
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24