- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze kiedy te słońce będzie !?
glooria ja też nie wierzę w zabobony. ja tez zamierzam jeździć do końca, moje okna, itp nie dajmy się zwariować...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Gloria a co to oznacza, że jednorożna?
Piję już kawkę Wczoraj "źle jadłam" :/ Mc donald, naleśniki z nutellą w domu, czekolada -i całą noc miałam problem z żołądkiem, 3 razy byłam w łazience i nic i dalej się męczę :/ Dziś będę jeść grzecznie -zrobię sałatkę z kurczakiem i będę się rehabilitować I postaram się jednak unikać takiego jedzenia jak wczoraj, bo mocno nieprzyjemnie się robi :/
Aaaa i zapomniałam -po ty odkamienianiu itd. bolą mnie wszystkie zęby :/ Czy piję zimne, czy gorące, czy nic nie piję to je czuję :/ Ponoć przechodzi to po dwóch-trzech dniach -liczę na to
A okna umył mi brat Ale mi lekarz zabronił, inaczej pewnie bym sama umyła
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
U mnie deszcz od rana:/
Jakas chyba jeszcze spiaca jestem, bo wylalam juz mleko a paczka szukalam w mikrofalówce:D wiec mąż mnie odprowadził do lozka:)))))
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja jadę odwiezc autko do naprawy a wieczorem mam spotkanie u koleżanki z koleżankami
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
aż z ciekawości zerknęłam na wypis z usg jak tam moje łożysko, ale jest na tylnej, wysoko, także dobrze
kasandra pączka w mikrofali? dobre
ja ostatnio też taka zamulona byłam rano i zamiast balsamem na rozstępy posmarowałam się wszędzie mleczkiem do demakijażu ;P i się wkurzyłam bo myślałam, że balsam mi się zepsuł, taki rzadki coś ;P
Zazanna też wczoraj miałam słodki i niezdrowy dzień ;P w sumie zdrowego zjadłam tylko płatki z mlekiem, jabłko i bułkę z serkiem śmietankowym;P reszta to kurczakburger, słodycze, lody, lody i lody ;P ta nadwrażliwość powinna Ci rzeczywiście przejść, ale znam to uczucie, bleee;/
u mnie też leje od rana, aż mnie kości bolą jak starą babcię ;P
pytałyście o glukozę, dla mnie tragedii nie było, jakoś przełknęłam, bardziej wkurzało mnie to, że nie mogę sobie po tym słodkim napić się wody, także ewentualnie wypłuczcie sobie usta zaraz po, bo ten posmak nie jest fajny... ale ogólnie ok, koleżanka też teraz była i też jakoś zniosła, także bądźcie dobrej myśli
miłego dnia, pozdrówcie swoje wiercipiętki
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
będę miała SYNKA
w końcu się dowiedziałam kto tam siedzi ogólnie wszystko ok, gin jest zadowolony z szyjki. fakt, że powiedziała, że to, że mam szew nie jest u mnie gwarancją, że wszystko będzie dobrze tylko zwiększa moje szanse. ale ogólnie jest bardzo zadowolony więc i ja również powiedział, że jeśli z takimi wynikami i z taką szyjką dotrwałam do 24tyg to wtedy będzie się cieszył więc jeszcze trochę nam zostało
mąż później zeskanuje mi zdjęcie z usg to wam pokaże mojego Kubusia, jak pięknie świecił pewna częścią ciała żeby udowodnić mamie, że jest chłopcem <3
ogólnie z wizyty nie pamiętam nic, dobrze, że był ze mną mąż bo ja bym nic nie wiedziała taka zakręcona byłam kolejną wizytę mam za 3tyg, nadal mam się bardzo oszczędzać, mogę sobie małe spacery wokół domu robić ale o zakupach nie ma mowy. no i jak wszystko będzie się dobrze układać do w 37tyg zdejmują mi szew.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
to mamy już 12 chłopców i 6 dziewczynek, niezła rozbieżność ) będą miały w kim Wasze panienki wybierać
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I kolejny chłopaczek ! <3
A mnie dziś brzuch pobolewa i oczywiście już soę od rana zamartwiam wrrr.
I w ogóle deszczyk pada -ale ja lubię deszcz, jest moja ulubiona pogoda "książkowa" -ciepłe kakałko, kocyś i książka <3
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już pozmywałam, umyłam podłogę w salonie i się wykąpałam i oczywiście zasmarowałam balsamami Usmażyłam też kurczaka do sałatki
A teraz próbuję się zmusić do pójścia do sklepu po jakieś pieczywko do sałatki, bo wypadałoby zjeść śniadanko ahh... i chyba wejdę do cukierni po jakieś ciastko Oczywiście w ramach nie jedzenia słodyczy tonami, bo jak sama upiekę, to zjem tyle ile będzie heh
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
To Wasi panowie będą musieli zabiegać o nasze panienki:Pagatagama napisał: basiek no to gratulacje !! kolejny młody mężczyzna
to mamy już 12 chłopców i 6 dziewczynek, niezła rozbieżność ) będą miały w kim Wasze panienki wybierać
Haha, nieee, nie chowam pączków w mikrofali:D stoją na A co do wylewania mleka, to już nie pierwszy raz...zawsze mam pecha..raz całą ścianę zalałam:/
Pospałam jeszcze trochę, ale już wstałam, jem śniadanie i się muszę ogarnąć i mieszkanie poza sypialnią, którą wczoraj zrobiłam, bo o 12 mam korki. A tak mi się chce:/ sprawdza mi się ta teoria, że jeden tydzień mam mega dużo energii i latam, a drugi - muł. Teraz mam ten drugi przypadek:/ Najchętniej wciągnęłabym dresy i pod koc. W ogóle chyba mi wróciło to spanie i najchętniej bym leżała tylko..........jaaaaaaaaaaaaaa? szok po prostu..
Basiu, gratuluję chłopulka! Najważniejsze, że wszystko dobrze!
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170