BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #980462 przez me.ch
Scarlett, na ebayu zamowilam, £0.99 za literke :) tu masz linka (ale jest wiecej aukcji z podobnymi):

www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-Wooden-Alph...&hash=item3ced1d32dd

Ale z tymi aukcjami to roznie bywa, zazwyczaj sie wszystko wyjasni, ale czasem sie trzeba dobrze nawkurzac zanim to nastapi... .

Pesqu, a kto powiedzial ze dziewczynki nie moga byc strazakami? :) sliczne kapciuszki :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #980463 przez Scarlett86
Dzieki Me.ch zaraz zerkne :)

9 lata 8 miesiąc temu #980468 przez Scarlett86
No wlasnie :dry: no trudno. Me.ch jak zamawialas ta ciuchcie to lokomotywe i wszystkie literki osobno kupowalas? Czy tam sie gdzies wpisuje imie dziecka?

9 lata 8 miesiąc temu #980469 przez me.ch
ja po kolei dodawalam do koszyka a potem naraz zaplacilam za wszystko, wzielam tez lokomotywe i wagonik :)
Podziękowania: Scarlett86

9 lata 8 miesiąc temu #980472 przez Kasia888

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jurada z łożyskiem wszystko dobrze, położenie przednie lub tylne, tylko rozmawiałyśmy, że przy przednim słabiej odczuwa się ruchy, ale z tego co pamiętam Ty dobrze je czujesz, więc może to nie dotyczy wszystkich.

9 lata 8 miesiąc temu #980474 przez Scarlett86
Ok dzieki :laugh: bo nie wiedzialam jak to ogarnac :laugh: taki ze mnie haker hahaha

9 lata 8 miesiąc temu #980477 przez kasandra9
Jurada, gratuluję córci!!!!!!!!!!:) tak mi się zdawało na USG właśnie, że tam siusiaka nie ma:)))
Co do łożyska - ja mam z 21.04. napisane też, że na przedniej ścianie macicy I-st dojrzałości - bez tej adnotacji tylko, którą Ty masz:)
U mnie na wizycie spoko, znów będę szła na podwójne USG - na nfz i prywatnie:P zapytałam, czy tak można, a ona czemu nie, skoro się pani należy;) z tą wątrobą wszystko, po prostu poswędziało i przeszło samo, najważniejsze, że nic tam nie ma niepokojącego. Pani doktor mi sprawdziła szyjkę, mówi, że długa i w porządku wszystko:) Także pod tym kątem mogę być spokojna.:) Teraz 1,5 tyg i my się pochwalimy 3d, o ile...............Gagatka zapozuje!!!!:)
Jejku, muszę się pakowaaaaaaaaaaać, bo jutro lecę. Jeszcze się widzę z moimi maturzystkami, idę na manicure, ale muszę ogarnąć pakunki:/ nie znoszę się pakować:///

9 lata 8 miesiąc temu #980482 przez jurada
Pesq moja mala tez ma kilka ciuszków chłopięcych :) ale Male dziecko to moim zdaniem wszystko jedno co.

9 lata 8 miesiąc temu #980484 przez jurada
A to ja słonik w 21 tyg ciąży

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #980489 przez asiekasiek
Basiek gratuluje synusia!!
Pesq, Jurada gratuluje córeczek!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

PS Jurada przesadzasz z tą otyłością, że tyle przytyłaś k, bardzo dobrze wyglądasz:)

Rozglądam się za podgrzewaczami i mam pytanie czy ja tylko widzę tą samą rzecz o 50 zł tańszą
allegro.pl/canpol-podgrzewacz-butelki-pa...pee-i5328501281.html
niż w
www.entliczek.pl/canpol-podgrzewacz-do-butelek-9-271.html ??!!

Mech śliczne to na smoczki :) też muszę poszukać takie cuda :)

Pesq moja Laura (chyba tak będzie córcia miała na imię bo mąż wymyślił i nie chce inaczej :() też ma chłopięce ubranka po siostrzeńcach :) więc luzz ;)

9 lata 8 miesiąc temu #980497 przez kasandra9
Jurada, pięknie wyglądasz, gdzie z Ciebie słonik?!?!?!
A co do ZUSu - ja to nie wiem, kto mi płaci, ale mam dokładnie w takim samym terminie wynagrodzenie jak zwykle, więc wcale nie odczułam:)

9 lata 8 miesiąc temu #980498 przez jurada
Mile to co piszecie ale wyglądałam tak

Wiec różnica spora.
Ale co mnie nie zabije to mnie wzmoccni...
Schudnę jak urodze:)

Asiekasiek nie mam otylosci :)

9 lata 8 miesiąc temu #980503 przez asiekasiek
Jurada nie o to mi chodziło tylko pisałaś ze aż tyle przytylas jakbyś nie wiadomo jak wygladala...
no ja też nie wyglądam teraz jak przed ciaza miałam płaski brzuch wcięcie w tali tylek jedrny a teraz brzuch wystajacy i cellulit na tyłku i udach:( ale tak jest jak człowiek przestaje ćwiczyć. wiec porównywanie zdjęć jak było przed ciążą a jak teraz to nie jest dobrym pomysłem bo przecież normalne jest to ze nie chudnie się w ciąży... sama piszesz o sobie słonik:p
Podziękowania: kasia_asia

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #980504 przez Scarlett86
Jurada ja tez nie widze slonika :) Jakie my wszystkie juz mamy brzuszki :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #980506 przez anisia27
Hej dziewczyny, z gory przepraszam ze nie odpisuje, ale w ta sobote wychodze za maz i same rozumiecie- czasu brak!

Gratuluje Wam wszystkim slodkich dzidziusiow :D
Chyba zostalam ja i glooria ktore nie wiedza co pod serduszkiem nosza:D
Nie wiem czy sie dowiem na polowkowym, jakos ciezko w to uwierzyc... jak nie to trudno juz pytac nie bede i zrobimy sobie mila niespodzianke w dniu porodu :P a jak powie to bedzie cudownie :woohoo:

Ja tez zagladlam w sprawie mojego lozyska i mam na przedniej scianie wysoko a najbardziej dziwne jest to ze czuje juz od 17 tyg kopniaki :P moze kolejny chlopak-pilkarz haha jakos mi wszyscy gadaja, ze chlopak bedzie:D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia