- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia no ja też jem i jem tylko słodycze ale po ciąży powinno się zrzucić dodatkowe kilogramy. Wiecie co kobiety mają przerąbane ciągle muszą uważać co jedzą i ile jedzą... a faceci jakoś tak mniej się chyba przejmują ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
No bo ja nie jestem beksaaa, więc tym bardziej mnie dziwi i smuci fakt, że mam taki nastrój i nie umiem chyba sobie z tym poradzić ))
U mnie zero smaka na słodycze...zjadłam właśnie kilka ciasteczek, ale żadnej euforii:/ zjadłam, bo pomyslałam, że słodkości mnie nieco podniosą z tego padołu;)
Manicure mi się przesunął na 15, więc muszę do ok. 12 być spakowana ja i auto, bo potem po korkach od razu pędzę.
Jejku, nie zrobiłam nic na studia, masakra jakaś.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.edziecko.pl/edzieckoporady/pytanie/76163
Zobacz Pesq, pewnie będziesz mieć kolejny test
ps. własnie jem orzeszki w chrupiącej skorupce paprykowej i humor lepszy )))
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jutro do fryzjera idę bo końcówki wołają o ratunek nie byłam od listopada u fryzjera..., zrobiłabym sobie ombre jeszcze ale chyba fundusze na maj wyczerpały się albo jakoś tak zafarbowała
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasandra ja też dziś płakałam ! Jak wstałam to poszłam zmywać taka zaspana, bo chłopaki się szykowali do pracy i łazienki pozajmowali i jak T. wszedł do kuchni to mówię "przyyytuuul mnie", on "a co się stało?", ja "bo mi smuuutnooo" i w ryk (już przytulona), on "a czemu ci smutno?", ja "nieee wieeemmm"
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: Dziewczynki wlasnie dzwonilam do poradni po wyniki cukru i mam 179 - norma chyba 140 po glukozie.. Jutro ide do lekarza na konsultacje, czy ktos cos wie na temat cukrzycy ciążowej ? Jestem w kropce i martwie sie
Kurcze ktoś pisał, że ją miał nie wiem czy nie Lidziun ...
Anisia kurcze już w sobotę ślub fiu fiu, żeby pogoda wam się udała, a maj śliczny miesiąc na ślub bo wszystko rozkwita i jest tak zielono :D obowiązkowo po ślubie jakaś fotka na forum
Niezapowiedziana też chyba jakoś teraz miała brać ślub czy już wzięła i jej mąż teraz nie wypuszcza z łóżka i nie może do nas pisać przez to
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do paznokci, to idę na zwykły manicure...czytałam o hybrydach, ale....nie będę ryzykować. Niby robią i nic się nie dzieje, ale wiadomo........jakoś przeżyję. Wcześniej cały czas nosiłam od ślubu, czyli 2,5 roku;) ost. robiłam na początku stycznia, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży:) Ja noszę krótkie paznokcie, ale lubię pomalowane, a nie mam nerwów, żeby sama robić te skórki, czekać, aż lakier wyschnie....i hybrydy to super rozwiązanie;) teraz ślęczę z lakierami....no ale na to wesele postanowiłam się przejść Natomiast włosy farbowałam już 2x u fryzjera i pewnie jeszcze do rozwiązania ze 2x pójdę - w czerwcu i w wakacje jakoś w sierpniu zanim urodzę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Niby mówią ze na dziewczyno to słodkie a mnie tam od poczatku ciągnie do ostrych, kwaśnych rzeczy...
A jak was?
Na poczatku robiliśmy taki test chiński czy chłopiec czy dziewczynka?
Sprawdzilo sie wam bo mi tak.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
a ja właśnie od początku ciąży wcinam słodkie i dlatego tak ciągle byłam nastawiona na dziewczynkę widocznie będzie słodki synuś za to mam wstręt do mięsa... jak wczoraj miałam robić kotlety z piersi i jak brałam ta pierś do ręki i miałam z nią cokolwiek robić... no nie mogłam nawet na nią patrzeć eh.
wczoraj pojechalismy na wieczór zawieźć moje zwolnienie, fajne bo sobie chwileczkę z dziewczynami pogadałam. zaraz potem wstąpiłam na sekundę tylko do jednego sklepu i kupiłam taką doniczkę w kształcie żółwia do małej na cmentarz muszę ją tylko podpisać żeby znowu się ktoś nie połasił i jutro ją tam postawimy, jakieś kwiatki dokupię i będzie miała ślicznie
a śmiać mi się wczoraj chciało bo zadzwonił mój tata i pytał jak się czuję, jak tam wnuczek. a ja mówię, że właśnie kopie. a ten się rozczulił i przez słuchawkę do mnie mówi "Jakub, dziadek do ciebie mówi ti ti ti"
mama mówiła, że tata bardzo się ucieszył na wiadomość o wnuku bo tak to ma 3 wnuczki a teraz 2 wnuków w drodze mówi, że to jego czas