BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #980595 przez Scarlett86
Tak czytalam jak pisalyscie o gofrach ze musze je zrobic :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #980597 przez pesq
Mi wyszedł chłopak z kalendarza, wszyscy mowili ze ladnie wygladam na chłopaka i ogólnie apetyt na słone - no i co :) Gagatka :) .

Dziewczyny ja oprócz tej radosnej informacji o cukrze dziś od rana nie czuje nic w brzuchu.. W nocy mała sie wierciła teraz jakos nic.. Czy wy tez macie takie przerwy?

9 lata 8 miesiąc temu #980598 przez Scarlett86
Oooo... :laugh: Kubus bedzie mial fajnego dziadka
Pesq moj synus ma juz wyrobiony swoj rytm i codziennie o tych samych mniej wiecej godzinach kopie jak jest cisza to wiem ze spi :)

9 lata 8 miesiąc temu #980599 przez Kasia888
Hej dziewczynki ;)
Pesq z czasem tak jak pisze Scarlett wyrobi się pewien schemat ruchów u dziecka.
Moje najczęściej się rusza wieczorem, rano zależy od dnia. Dziś cisza np.

9 lata 8 miesiąc temu #980600 przez Kasia888
Mi z kalendarza wyszedł chłopiec i jest chłopiec, ale nie ma reguły :P
Na słodkie nie mam ochoty, przez parę dni miałam tylko straszną ochotę na lody jadłam trzy razy dziennie :laugh:
Teraz już mi przeszło.

9 lata 8 miesiąc temu #980601 przez Agata28
Pesq tez jeszcze nie mamy regularnej pory aktywności.
Ja juz w drodze na lotnisko, trzymajcie kciuki żebyśmy daly rade w samolocie, bo parcie na pęcherz dzisiaj straszne hehe :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #980603 przez Scarlett86
Zrobilam :laugh: ze sniezka i powodlami wegierkowymi :silly: Agata milego lotu

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #980605 przez Agata28
O mniaaaam ale bym zjadla takie gofry :P wyglądaja przepysznie :) moja mama na nasz przyjazd upiekla sernik :silly: :lol:

Ja mialam glukoze podwyższona w 11 tc i wtedy zalecili mi 2 tygodniowa diete i ponowne sprawdzenie. Straszne te bylo :P zero sokow, malo owocow. To byl czas, ze praktycznie na nic nie mialam apetytu.Na szczęśc po 2 tyg wyszla prawidłowa i moge juz jesc wszystko na co mam ochotę. Ten test z płynem bede miala kolo 30 tyg zobaczymy... oby wyszło w porzadku bo oszaleje bez owoców i lodów :-)

9 lata 8 miesiąc temu #980608 przez asiekasiek
Ja właśnie zjadłam naleśniki i chyba małej posmakowało bo coś rozbzikała się w brzuchu :D chyba musze sobie kupić takie coś na gofry, bo pyszniej wygląda coś takiego :)

Agata będzie dobrze :) wytrzymasz siusiu a w samolocie nie jest tragedii z siusianiem, troszkę gorzej jak się spłukuje siuśki :P

a ja jak już wcześniej pisałam mam ochotę ciągle na słodkie :) i przez to chyba tyje najwięcej bo jem tak jak przed ciążą posiłki, ale nie jadałam cukierków ciasteczek i innych słdokości ...

9 lata 8 miesiąc temu #980612 przez Sylwia-89
Pesq ja też mam momenty, kiedy nie czuję brzdąca, ale jak piszą dziewczyny, pewnie śpi w tym czasie :) Ale wiadomo jak coś za cicho to też się denerwuję

Dziewczyny jakiś czas temu był temat koszulek nocnych. Znalazłam na tej stronie koszule dla mam, niektóre są dosyć kobiece :) ekskluzywna.pl/koszule-nocne-ciazowe

Scarlett, ale robisz apetyt na gofry, a teraz mi dużo nie trzeba żeby sięgnąć po jakieś słodkości :silly: Poza tym mam apetyt na pomidora ze śmietaną, nie wiem czemu, ale ostatnio za śmietanę zabiłabym :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #980613 przez asiekasiek
Sylwia ja sobie zamówiłam allegro.pl/show_item.php?item=5154658176 krata szara
oraz tąhttp://allegro.pl/show_item.php?item=5259714082- jak widzę na allegro są tańsze niż na tej stronie. a te same koszule. w poniedziałek zamówiłam a jeszcze nie przyszły mi :( może jutro przyjdą ...
ta piżama mi się podoba jeszcze na allegro ją widziałam tylko nie wiem czy taka sama cena czy coś tańsza była.
ekskluzywna.pl/p/91/83027/dobranocka-pm-...e-nocne-dla-mam.html

9 lata 8 miesiąc temu #980614 przez Sylwia-89
No pewnie, że lepiej kupić taniej. Wiadomo, że to na czas pobytu w szpitalu i ewentualnie w domu na czas ciąży, potem zmiana garderoby na bardziej sexy :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #980616 przez asiekasiek

9 lata 8 miesiąc temu #980617 przez jurada
Dziewczyny w poniedziałek w lidlu odzież ciążowa i niemowlęca

Ja wybieram sie po top, legginsy i biustonosz. No i pewnie cos dla Hani kupie bo nie byłabym sobą :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #980618 przez Sylwia-89
Asiek, no mi też się podobają, ale to takie bardziej po domu niż do szpitala ;) No, ta cena powala :blink: W ogóle w szpitalu można w czymkolwiek chodzić byle było wygodnie i nie musi być sexy :laugh:

Jurada, ja też się czaję na tego Lidla :D Słyszałam, że mają dobrej jakości ubrania

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia