BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #980432 przez Zazanna
Pokaż ciuszki !!! :)
W którym byłaś lumpeksie? Może pójdziemy któregoś dnia razem "na łowy" ? :cheer:
A lekarz super, prawda? :D Ja jeszcze około 30 tyg. do niego pójdę na to ostatnie badanie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #980434 przez pesq
Jurada witam w klubie, piona ;) ;) !

Moja mordki nie pokazała, same narządy typu noga główka na usg tak zgięta siedziała, "pipki" zdjecia tez nie mam niestety :/

Słuchajcie dziewczyny te które są dłużej na zwolnieniu - jak wygląda kwestia wypłaty z ZUS? Ja jestem od 10 marca i wypłate dostaje za przepracowany miesiąc zawsze ostatniego dnia miesiąca, za marzec i kwiecien dostałam przelewy z pracy (mniejsze troche niz zwykle ale u mnie tną premie nawet na zwolnieniu 100 procent).. Dzis dzwonila do mnie inna ciezarna kolezanka i mowi ze ZUS zwleka z przekazem pocztowym za zwolnienie - a jak listonosz juz przyniosl to jakos mało.. Podobno zeby dostać kase na konto trzeba składać jakieś oddzielne druki gdzieś? I czemu mniej kasy - u Was tez tak jest? Cholera co za biurokracja...

9 lata 8 miesiąc temu #980435 przez me.ch
Jurada super!!! :) :) :) gratuluję :):):) to masz już komplecik! :)

Pokaż ciuszki, jestem ciekawa co wyszukalas! :)
Ja już za dwa miesiące też będę mogła pojechać i poszperac z mamą, już się nie mogę doczekać!!

Szukam weny na gotowanie... Ktoś coś dobrego dzis?

9 lata 8 miesiąc temu #980436 przez me.ch
Juradka, a imię już wymysliliscie?:)

9 lata 8 miesiąc temu #980438 przez agatagama
gratuluję Jurada dziewczynki !! I Pesq Tobie też !! ;))
troszkę się juz wyrównało "płciowo" u nas :D

9 lata 8 miesiąc temu #980440 przez Kasia888
Jurada gratki z powodu dziewczynki, ale masz fajnie wymarzona parka będzie, I starszy brat będzie opiekować się młodszą siostrą :cheer:
Mech masz fajny brzuszek, ładnie go widać :)
Podziękowania: me.ch

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #980441 przez jurada
Zazanka tam przystanek dalej na 11 listopada jest lumpeks i zajrzałam... Jak cos to pisz jak sie będziesz zapisywać to ja zapisze sie po tobie i połazimy później bo przy wileńskim to jest sporo lumpeksów.
Lekarz świetny na koniec badania piątkę przybił - super gość. Az mu opinie na ZNANY LEKARZ wystawie...

Co do zusu to mi cały czas placu zakład pracy. On sam sobie odbiera od zusu to co mi przelewa.

na dzien dzisiejszy Hania ale nie wiem czy tak juz zostanie...

A oto łowy:

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 8 miesiąc temu #980443 przez jurada
Ten bialy pajacyk jest taki pluszowy jak maskotka i w nim malutka wyjdzie pewnie ze szpitala

9 lata 8 miesiąc temu #980448 przez jurada
Moj syn chcial brata i jest troche niepocieszony siostra ale ma jeszcze sporo czasu na przyzwyczajenie się i oswojenie z sytuacja...

9 lata 8 miesiąc temu #980451 przez me.ch
Super ciuszki, zwlaszcza ten mis bialy :) bedzie w nim slodziutko wygladala! :) a synek napewno sie przyzwyczai i bedzie kochal mocniej niz sobie wyobraza :)

PS. w ramach 'nie kupowania wiecej ubranek' zakupilam pociag z literek imienia Kornel dla naszego malucha :D wlasnie zamowilam, cos takiego:

9 lata 8 miesiąc temu #980452 przez pesq
Jurada super ciuszki! Ja własnie podobne znajduje na ciuchach :) I me.ch super te zaczepki do smoczków!

Dziewczyny pokaze Wam coś... Bo jak wiecie moja Agatka miala być Jackiem, wczoraj zrobilam pranie - oto ciuszki dla Agatki :P :P :P :P Niebieskie - zielone - ze strażą pożarną itp :P :P No trudno

W nagrode kupiłam jej dzisiaj różowy drobiazg ;)

Dajcie znać te dziewczyny, którym płaci ZUS jak tam idzie u Was :)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #980453 przez jurada
Pisałyście wczesniej o łożysku to ja mam tak...

Lozysko na przedniej ścianie macicy I-st dojrzałości, poza ryzykiem przodowania.
Wiec chyba jest dobrze????

9 lata 8 miesiąc temu #980458 przez Scarlett86
Me.ch swietna ta ciuchcia, bardzo mi sie podoba!!! Chyba tez cos zamowie dla synusia :lol:
A co do zamawiania to z mezem 25 kwietnia zamowilismy dla syna telefon na urodziny. Telefon byl nowy z jakiegos sklepu na stronie ebay, zaplacony itd mial przyjsc do 30 kwietnia a syn mial urodziny 1 maja i telefonu do dzisiaj nie ma :blink: Pisalam do nich okazalo sie ze 28 kwietnia telefon dostarczono przesylke podpisano nawet podali mi nazwisko tej osoby ale maja to wyjasnic i podobno telefon maja nam jeszcze wyslac.Pierwszy raz mi sie cos takiego zdazylo :huh:
Teraz beda 2 takie same tel bo maz pojechal w urodziny syna i kupil w sklepie taki sam. Od paru miesiecy odliczal dni do swoich urodzin i nie mogl sie doczekac az dostanie wymazony prezent...szkoda gadac :dry:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #980459 przez me.ch
ach, dwa razy to samo sie wpisalo jakos:)

9 lata 8 miesiąc temu #980460 przez Sylwia-89
Dziewczyny gratuluję dzieciaczków! Ale fajnie, że coraz więcej osób zna plec swojego maleństwa :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia