- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- madzia.080288
- Wylogowany
- gaworzenie
Do porodu jeszcze dużo czasu, a ja juz strasznie się boje. Syna urodziłam 4 lata temu w UK. A jak wygląda poród w Polsce znam tylko z opowieści. Boje się że będzie dużo gorzej...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Dylemat pomiędzy:
babyboo-disney.pl/pl/p/Pokoj-Standard-Kubus-Baby/181
a:
babyboo.pl/pl/p/Pokoj-Standard-grawerowany-mis-/1094
To byly moje wymarzone, ale sa dwa razy drozsze: www.amko.com.pl/winnie-dotted-line-sauthon/9290/
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Witam nowe mamusie,łał ale nas przybywa szkoda,że nikt z mojej okolicy
Zazanka,ale super z tą maszyną,ja od mamy mam pożyczoną i nie mogę się zabrać,a takie miałam ambitne plany,może w końcu się zmobilizuje i znajdę czas
W środę mam Usg,już niedługo
Lidziun dzięki za stronkę,w sierpniu idziemy na wesele i już coś mi się podoba
A jak tam są już wyniku testów Olka?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A tak w ogóle to Dzień dobry wszystkim
Piękny dzień się zapowiada...
Witam nowe mamusie !
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jak tam poranek? Ja już z kawką poranną się relaksuję
Dziś nie mam dnia szycia niestety, muszę się wziąć za naukę, bo mam test na tym zjeździe ze statystyki i muszę napisać minimum na 4, bo jak napiszę tak 2 testy to będę zwolniona z egzaminu -a bardzo mi na tym zależy
Zatem dziś nie będzie tak wesoło jak wczoraj
aachh i dziś mam dentystę ostatni raz Kamień, piaskowanie i lakier I będę mieć spokój na rok do kontroli
Dziewczyny czy Wam też dentystka wpisywała w kartę, że macie wszystko ok? Bo podobno potem lekarz tego wymaga -a ja nie miałam o tym zielonego pojęcia
Magdalena zabieraj się za szycie -świetna zabawa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale może się cos zmienili, bo w pierwszej nie miałam badan na różyczkę a teraz miałam...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jurada mi to nawet nie przyszło do głowy, ze ktoś by mi kazał chodzić heh No ale na wszelki wypadek dentystka mi wpisała i podstemplowała żebym w razie czego nie musiała latać
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O ile rozmiarów zwiększyłyście swoje ubrania (spodnie).
Pytam bo wydaje mi się ze tylko ja tak tyje a wy po kilo, dwa, góra trzy...
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Agata drugi zestaw jest ładny taki delikatny:)
Jurada mi się poszerzyly biodra no brzuch urósł. leginsy noszę ten sam rozmiar co przed ciążą a jeansy wejdę ale nie zapne się. a ile ważę to mię wiem we czwartek dowiem się.
Ana na pewno za niedługo poczujesz bąbelka:)
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
Magdalena9t napisał: Hejka
Lidziun dzięki za stronkę,w sierpniu idziemy na wesele i już coś mi się podoba
A jak tam są już wyniku testów Olka?
pamietasz?? kurcze w szoku jestem za tydzien mamy wizyte, niby jakos szybko zeszlo od pobrania krwi ale teraz sie dluzy, wszystko mi sie dluzy, nie wiem dlaczego ale wstaje o 7 razno, w nocy czesto sie budze, dzisiaj jakies koszmarne sny mialam, to tak jest jak mam wszystko na glowie, slub ma byc skromnuy ale nic nie jest przygotowane, dzisiaj moj ojciec bedzie zapowiedzi zalatwial (moj dom rodzinny pod bydgoszcza, a ja w wawie siedze), zaproszenia jeszcze nie dotarly, sukni nie mam (ale juz zamowiona) i w sumie niczego co do slubu potrzebne a slub 13 czerwca, do tego ciaza, olek ciagle choruje bo jest straszny niejadkiem nie jeprawie nic normalnego, tylko ciagle jakies platki, skorki od chleba itd (ze slodyczy to tylko mamba i biszkopty), ogolnie jakos brak kasy na zycie no i na dodatek mieszkam w jednym mieszkaniu ze stara babcia i na koniec w jednym pokoju z mezem dwojka dzieci i niedlugo dojdzie trzecie, no po prostu zycie jak w madrycie jak to mowia,
wybaczcie za te slowa, ale czasami to zycie daje mi tak w kosc, zapewne jest wiecej jakis spraw ktorych tutaj nie dodalam, no ale trzeba zyc dalej
a jak u was poranek?? u mnie zapowiada sie swietnie
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Agata mebelki przesłodkie w sumie wszystkie mi się podobają ale kurcze drogo to wychodzi. Ja na razie będę miała normalne meble, te co mamy, czyli takie jasnobrązowe, a jak Beybe podrośnie i będzie już mógł się cieszyć z mebelków kolorowych to wtedy pomyślimy nad jakimiś fajnymi a tymczasem wystarczyć mu będą musiały ozdoby kolorowe, obrazki, naklejki, itp
też się dziś muszę pozapisywać do dentysty i neurochirurga na konsultację, bo mam odkładany rezonans głowy od kiedy jestem w ciąży i ciekawa jestem czy w ogóle będę mogła rodzić naturalnie ... zobaczymy na kiedy termin w ogóle ;P
Jurada ja przytyłam 4,5 kg już ;P w część spodni się nie mieszczę a w część jeszcze tak, ale głównie w pasie są za ciasne, bo zawsze nosiłam mega dopasowane i obcisłe.
Ana23 ważne, że czujesz może Twoje Beybe jest tak ułożone, że musisz jeszcze trochę poczekać
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
Agata28 napisał: Ja dzisiaj zaczęłam przeglądać mebelki do pokoju dziecięcego. Ciężko się zdecydować
Dylemat pomiędzy:
babyboo-disney.pl/pl/p/Pokoj-Standard-Kubus-Baby/181
a:
babyboo.pl/pl/p/Pokoj-Standard-grawerowany-mis-/1094
To byly moje wymarzone, ale sa dwa razy drozsze: www.amko.com.pl/winnie-dotted-line-sauthon/9290/
ja wybralabym zestaw pierwszy z kubusiem puchatkiem tym kolorowym, jakies takie przyjemne sa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Alez piekna pogoda za oknem!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziś mi się sniło że ginekolog zginął w wypadku lotniczym a ja nic nie czułam oprócz złości, że muszę przełożyć jutrzejsze badanie
Lidziun - musisz się trzymać i cieszyć z tego, że dzieciaki zdrowe.. reszta jakoś się ułoży
Jurada - ja przed ciążą nosiłam 42 teraz też noszę 42. Do 14 tygodnia ciąży schudłam -2 kilo, dziś jest +1,5 kilo na plusie od schudnięcie, -0,5 od początku ciąży. Nie wiem jak to możliwe, bo brzuch już spory i czuję się ciężko.. Ale ale... ja mam nadwage i tak, więc to bardzo ważne żeby mi się ta waga nie posypala zbytnio.. I tak jestem ciekawa jak to będzie do końca.. Z moją nadwagą wskazane jest przytycie 7 - max. 9 kilo - ja ne wiem czy to w ogóle jest możliwe? A Ty ile przytyłas? Nie przejmuj się, wyglądasz i tak bardzo zgrabnie..