BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #982850 przez Zazanna
Oj Juradka biedna :( Mnie też rwie jak zmieniam pozycję zbyt szybko, staram się pilnować aby robić to powoli i bokiem, ale czasem się zapominam..

Dziewczyny a rożek lepiej twardy, czy miękki ? Właśnie odkryłam na allegro, że nie ma "po prostu" rożków :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982851 przez Zazanna
I jeszcze jedno, wczoraj któraś z Was (przepraszam, znów nie pamiętam ! :( ) pisała, że fajnie byłoby utrzymać forum też później -ja też bym chciała :)
I bym chciała się spotkać jakbyście kiedyś miały czas :)

I tak pomyślałam, że jakby się któraś chciała wymienić fb, to niech napisze link w prywatnej wiadomości, bo fajnie by było móc Was częściej oglądać "na żywo" heh ;)

9 lata 7 miesiąc temu #982852 przez Zazanna
www.smyk.com/cool-club-komplet-fisher-pr...ubranka-dla-dzieci-p

Aaaaa to będzie pierwsza rzecz, którą kupię heh :D

9 lata 7 miesiąc temu #982853 przez me.ch
Zazanna, ja też bym chciała później też :)
A komplecik super!:)

Co do pedicure to ja mam powoli problem z zakładaniem skarpetek czy butów hehe, za pedi się nawet nie biorę;) jak pojadę do pl to se dam zrobić ale póki co nawet nie próbuje :)

Mam tak zapchany nos codziennie z rana że sama nie wiem, a nie mam alergii z tego co wiem ani też nie czuję przeziębienia. Czy to może być po prostu jeden z uroków ciąży?:)

9 lata 7 miesiąc temu #982854 przez me.ch
Kasandra, Jurada mam nadzieje ze Was nie będzie bardzo męczy.....

9 lata 7 miesiąc temu #982857 przez Zazanna
Mech ja też mam rano cały nos zapchany, mi się wydaje, że to urok ciąży jednak, bo nic mnie nie boli i w ogóle.. :)

9 lata 7 miesiąc temu #982858 przez Scarlett86
Dzień dobry. Dziewczyny macie czasem bóle jak na okres? Mi to znowu wróciło obudził mnie silny ból teraz się trochę uspokoiło

9 lata 7 miesiąc temu #982860 przez Zazanna
Ja nie mam, więc nie pomogę, ale wczoraj dziewczyny mówiły, że to normalne..

9 lata 7 miesiąc temu #982861 przez agatagama
dzień dobry :)
ten katar to normalna sprawa, ja też mam cały zapchany nos rano, aż mnie gardło boli, bo wszystko w nocy spływa... czasem nawet z krwią, bo słabe naczynka teraz mamy. Także tym się nie przejmujmy ;)
Scarlett ja nie mam takich bóli, także niestety nie pomogę, nie wiem może to te skurcze przepowiadające?
miłego dnia Mamusie !

9 lata 7 miesiąc temu #982862 przez jurada
Bólu jak na okres nie mam... Ale właśnie wczoraj dziewczyny pisały ze normalne...
Ja jestem tego zdania iż żadna z nas nie jest lekarzem ginekologiem ani położna wiec jak cos mnie niepokoi wole pojechać na ip.

Co do forum to pewnie nie zaniknie... Te które jesteśmy teraz juz zostaną... Większość z listy sie nie odzywa a szkoda...

9 lata 7 miesiąc temu #982863 przez glooria
macie tak ze w nocy albo rano macacie się po brzuchu i sorawdzacie czy jestescie w ciszy cxy moze wam to sie śni
ale mam schizy co nie :blink:

9 lata 7 miesiąc temu #982874 przez Sylwia-89
Jurada, a w ktorym dokładnie miejscu boli to spojenie łonowe tak bardziej z przodu czy w środku? Od wczoraj tez mam jakies takie dziwne bóle mniej więcej w lokalizacji spojenia ale nie wiem czy to to, bo nie mam porównania. Takie czasami jakby ukłucie mocniejsze czuję w środku i tak się zastanawiam. Chyba, ze to kopniaki w jakies czule miejsce...

9 lata 7 miesiąc temu #982875 przez Zazanna
Mnie czasem boli spojenie "w środku" ale w szpitalu mi powiedziała lekarz, ze to od luteiny prawdopodobnie, bo hormony tak działają i do póki to nie jest uporczywe to mam się nie martwić. A uporczywe nie jest, bo wystarczy, że parę minut poleżę i przechodzi :)

9 lata 7 miesiąc temu #982876 przez jurada
Mnie tak pobolewa na wzgórku łonowym i tuż nad nim. A czasem jak mala kopie to czuje tak jakby w pochwie... Wczoraj do męża mowie ze mam takie uczucie jakby mi miała zaraz rękę bądź nogę wystawiać na zewnątrz przez moje krocze... Sny mam tez ostatnio ze idę do wc a tam krew albo ze rodzę... Chyba juz zaczynam się podświadomie stresować porodem i stad te sny.

Gloria ja tak nie mam, ale miałam na poczatku ciąży...

9 lata 7 miesiąc temu #982882 przez glooria
ja mam takie klucia od dołu jskby mi ktos dlugopis w c.... wsadzal
a bole @ mam czasto po wysilku i zabieganiu i wtedy tez twardnienie brzucha

ale zawsze tak mam w ciazach wiec to poprostu taki wewnetrzny hamulec zwolnij mamuśka

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia