BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #982932 przez anisia27
Tez sobie wmawuam, ze tak ma byc... w koncu brzuch rosnie :D a jeszcze bol na okres no doslownie juz chce wrzesien :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982933 przez me.ch
Hello, ja z pracy jadę, tez się chętnie na fb "poznam"

9 lata 7 miesiąc temu #982934 przez me.ch
Mój P mnie włwłaśnie wkurzyl bo się umówiliśmy że do mnie zadzwońi i da znać czy będzie dziś wychodzić a nie zadzwonił i mu focha strzeliłam, jak się nad tym zastanowić to pewnie bezpodstawnie ale co ja poradzę jak mnie to zdenerwowało? Ja sobie zawsze do serca biorę wszystko co się umawialiśmy a on tak lekko do tego podchodzi i zazwyczaj jak np mówi że nie będzie długo albo że już wraca itp to się zazwyczaj nie sprawdza. Eh. Pewnie ze nic się nie stało ale chyba już byłam z założenia zła że w ogóle wychodzi, zwłaszcza ze wczoraj już był i się ogóle nie widzieliśmy bo jak już wrócił to ja już spalam a dziś rano jak wychodzilam to jeszcze spa, no a teraz ja dopiero wracam z pracy a jego już nie ma więc pewnie widzimy się jutro. Jakby się nie mógł umówić na jakiś dzień kiedy ja też mam planu albo dać mi znąć wcześniej żebym też się z kimś umowila chociaż. A tak będę znów sama siedzieć.a on się teraz oczywiście nie odzywa bo sie wkurzyl że focha strzeliłam . Błędne koło takie...

Sorry ze się wyzalan tak, ale musiałam.

Pesq ja bym się czerwonego wina napila....

9 lata 7 miesiąc temu #982935 przez Lidziun

Agata28 napisał: Pisałyście wcześniej o aplikacji ciązowej na telefon. Polecam "moja ciąża z edziecko.pl" mam od 6 tygodnia, co tydzień można przeczytać informacje dotyczące dziecka, ile waży, co sie rozwija w danym tyg, jakie badania powinnyśmy wykonać, jak my możemy się czuć itd. :-) co tydzień wbija się tam także swoją wagę. Pozostało mi 115 dni do porodu B)

tez mialam te aplikacje ale aktualizowala sie co 2 tyg i potem juz nie dzialala, wiec po ktoryms razie ja usunelam

9 lata 7 miesiąc temu #982936 przez Lidziun

9 lata 7 miesiąc temu #982937 przez anisia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982938 przez pesq
Me.ch , Zazka - witajcie na FB :)

Me.ch - moj wczoraj poszedl z kumplami TYLKO do kina na 19.. Wrocil o 3:30 i cala noc na mnie chuchal. Siema.. :/ :P

9 lata 7 miesiąc temu #982939 przez asiekasiek
kuwźa zezarzło mi posrt!!!!!!!!!

Mech ja też nie lubię takiego czegoś w moim mężu, a tak samo zachowuje się... więc ja Cię rozgrzeszam że jesteś zła na niego :)

Pesq whisky z colą mniam...., czerwone wino... mniam ja chyba pod każdą postacią mam ochotę na alkohol :P tęsknię za sobotnimi wieczorami z drinkiem :P

Anisia mnie wczoraj cały dzien bolał brzuch jak na okres, a na wieczór jeszcze zaczął kłuć mnie brzuch, ale mała na szczęscie o swojej porze czyli 22:30 była aktywna, heh jakoś upodobała sobie ten czas ja idę spać, a ta mi już nie daję :) ale wczoraj ucieszyłam się z tego bo troszkę zaniepokojona byłam :(

Mąż się teraz kąpię i na kebaba jedziemy :D kupiłabym sobie warkę radler, ale pewnie nie da mi kupić :angry: :angry: :angry: nie pozwala mi napić się nawet tego... może i dobrze :dry:

9 lata 7 miesiąc temu #982940 przez asiekasiek
Witaj na facebooku anisia :) widzę że na tej samej uczelni studiuowaliśmy :) moze nawet mijałyśmy się :D

9 lata 7 miesiąc temu #982941 przez asiekasiek
albo i nie mijałyśmy się bo 3 lata temu skończyłam :)

9 lata 7 miesiąc temu #982942 przez me.ch
achhhhhhh dziewczyny, nie dość że poszedł to jeszcze jak weszłam do domu to okazało się że NIC nie zrobił. Nawet nie odsłonił zasłony w kuchni nie wspominając już o poscieleniu łóżka albo czego bardziej konkretnego, np prania które aż się prosi z kosza żeby ie wstawić. Wrrrr.
No i praktycznie dwa dni soe nie widzimy dzięki temu.

No cóż.

Witajcie na fb dziewczęta :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982944 przez Lidziun

9 lata 7 miesiąc temu #982945 przez me.ch
Anisia, ta babeczka na fb to z wesela? :)

9 lata 7 miesiąc temu #982946 przez me.ch
Lidziun, śliczne te skarpetki :)

9 lata 7 miesiąc temu #982947 przez anisia27
skarpetki naprawde fajne, moze sie skusze:D

Mech, jaka babeczka? Taka starsza? :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia