BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982948 przez kasandra9
Cześć dziewczynki:) nie wiem, co mnie tak wzięło, w sumie nie miałam czym, więc głównie to się pokrztusiłam nieco i tyle:/ pod prysznicem tak mi niedobrze z reguły, szczególnie, jeśli rano się kapię, ale dziś myślałam, że zemdleję....otworzyłam drzwi, oparłam się o ścianę i czekałam, aż minie. Mamy taką baterię, że ustawia się stopnie i ja się naprawdęw chłodnej kąpię między 30 a 35 stopni, a mój mąż to blisko 40, więc to na pewno nie woda..ale depilowałam nogi, więc się schylałam, myłam włosy, więc wiadomo, głowa do tyłu...byłam jeszcze przed śniadaniem - albo po prostu stres taki miałam:/ przed tymi dzisiejszymi zajęciami. ALE lekcja się bardzo podobała wszystkich, pani rektor też nic nie krytykowała (szok!!!!!), oddałam pracę do sprawdzenia, potem na konwersacjach 4+ dostałam, więc udało się wszystko:) niepotrzebnie tyle stresu:) małej za to nie mogę nakarmić dziś - wrzucam jak do śmietnika mam wrażenie i ciągle nie to, bo nadal mi się czegoś chce i nie wiem czego!!:P
A co do boleści - też tam mam, nisko mnie pobolewa, właśnie tuż nad wzgórkiem - podobnie jak Juradę. I też tak w środku czuję - widocznie nasze panienki się podobnie usadowiły :)
I zapomnialam Wam pokazac zakupy biedronkowe:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982949 przez me.ch
Haha Anisia, ta z profilu ;)

Wygląda smacznie.. :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982950 przez mysia5
Hej :)
Lidziun słodkie skarpetusie, uwielbiam Kubusia Puchatka i takie bajki "ładne" :)
Jurada, zakupki znowu udane :) Śliczne body.
Mech. Faceci ..... nie przejmuj się kochana, weź sobie Kąpiel i relaks :)
Kasandra, gratuluję dobrej ocenki ;) niepotrzebny stres, ale masz już to za sobą :)
Ja byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam kocyk ! :woohoo: ten który ma Asiek, tylko w wersji dla chłopca :) mój pierwszy zakup, jestem taka dumna :) a ten kocyk jest taki milutki :)
Dzisiaj w nocy męczyły mnie tak straszne skurcze w łydkach ze myślalam ze juz będę płakać z bólu ;( wystarczyło, że delikatnie chciałam wyprostować nogę i juz ... :/ są jakieś sposoby na taki ból?
Miłego wieczoru :)

9 lata 7 miesiąc temu #982951 przez anisia27
ta z profilu to ja :D
wiem wiem nie podobna jestem - wyprostowalam wlosy :D

Kassandra, super ciuszki :)

9 lata 7 miesiąc temu #982952 przez Zazanna
Mysia magnez :) Magne B6 mi kazała lekarz brać i tylko czasem mnie łapią skurcze :)

Asiek zaproś mnie, bo ja Cię nie mogę, nie mam/ nie widzę opcji "zaproś" jak wchodzę na Twój profil :)
Resztę pozapraszałam -profilowe z żabą to ja :)

My już po spacerku z piesą, a ja wręcz w koszuli nocnej :)

Mech nie załamuj się.. ja się rano popłakałam jak mnie nie chciał ze sobą zabrać.. Właśnie dlatego, że mnie nie uprzedził, że dziś będzie jeździł i się nastawiłam, że cały dzień spędzimy razem.. No ale nie przetłumaczysz -.-'

Lidziun te podkłady fajne, ale ja chyba jednak zostanę przy zwykłym takim "oddychającym" co będę mogła i pod prześcieradełko wsadzić i w razie co na nim przewinąć :) Ale to pewnie dlatego, że mam sprawdzone podkłady, bo pewnie jak wiecie podkładów medycznych używa się również dla szczeniaczków heh B) No i wypróbowaliśmy kilka i mam swoje ulubione ;) Chłonne, nie przemakają, a mają tą taką oddychającą niebieską stronę ;)

A w ogóle to mam dziś strasznego głoda od rana.. Udało mi się póki co stanąć na około 3000, ale ciężko się powstrzymać wrrr

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982954 przez pesq
Asiek przyjmij zaproszenie :)

Jakby któraś jeszcze chciała dołączyć do fbkowych znajomych dawajcie znać.

Kasandra - cudowne różowo-szare bodziaki!!!!!!!!!!! Ja już mam całą komodę ciuszkow na rozmiary 56-62 i jeszcze mi dokupują, już sama nic nie moge kuipć bo i po co... W sumie szczescie olbrzymie mnie spotkalo z tymi blizniaczkami sasiadki mamy, juz moja mała ubrana bedzie cale życie :D, chyba ze znowu okaze sie chlopcem bo ja nadal nie jestem pewna na 100%

Zazanka - Ty głodna a ja sie zmuszam.. zjadlam dzis 1400 kcal i już mam dość a musze jeszcze z 1000 wcisnać.. przez ten ból gardła chyba.. a w ogole masz super tatuaż na plecach. Ja mam kotka malutkiego na nodze ale nie mam na fb. Moge tu wrzucic pokazac :)
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982955 przez glooria
mozecie stworzyć grupe fb
pesq wyslalam ci moje namiary

tym sposobem pewnie upadnie forum bo na fb sie przeniesie

9 lata 7 miesiąc temu #982956 przez basiek149
ja też nie mogę zaprosić Asi. widzę cię ale też nie mam tej opcji ;/

9 lata 7 miesiąc temu #982959 przez mysia5
Zazanka dziękuję, w poniedziałek lecę po magnes :) pokaż tatuaż ! :)
Pesq jaki kociak słodziutki :).
Kurcze wszystkie mi uciekniecie na fb i tu Was stracę :( a ja nie mam fb, już dłuższy czas. Ale może czasami jeszcze tu będziecie zaglądać :blush: :kiss:
Kasandra śliczne bodziaki ;) Ja tez dostałam bo moja mama kupiła dla wnusia :) a jaki masz rozmiar tych swoich ? :)

9 lata 7 miesiąc temu #982960 przez Lidziun

Zazanna napisał: Lidziun te podkłady fajne, ale ja chyba jednak zostanę przy zwykłym takim "oddychającym" co będę mogła i pod prześcieradełko wsadzić i w razie co na nim przewinąć :) Ale to pewnie dlatego, że mam sprawdzone podkłady, bo pewnie jak wiecie podkładów medycznych używa się również dla szczeniaczków heh B) No i wypróbowaliśmy kilka i mam swoje ulubione ;) Chłonne, nie przemakają, a mają tą taką oddychającą niebieską stronę ;)
wrrr

wiesz mnie bardziej chodzi o jakies wyjscia np idziesz do przychodni na kontrole i nagle sie okazuje ze musisz dziecko przebrac i wyciagasz jeden a potem wyrzucasz, a tak w domu to wiadomo ze co innego

9 lata 7 miesiąc temu #982961 przez Sylwia-89
Ja też chętnie dołączę do Was na Facebooku :) A grupa, to bardzo dobry pomysl ;)

9 lata 7 miesiąc temu #982962 przez ana23

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982965 przez Sylwia-89

9 lata 7 miesiąc temu #982966 przez jurada
Mysia nie martw się dziewczyny na pewno nie odejdą z forum... Mam taka nadzieje... :)
Podziękowania: mysia5

9 lata 7 miesiąc temu #982967 przez pesq
Na pewno nie odejdziemy - fajnie sie poznac tez na fb ale przeciez nie wszystkie mamy fb a poza tym ja np. juz sie przyzwyczailam do tego forum i nigdzie sie nie wybieram :). Dziewczyny reszte poddodaje jutro bo musze isc :)
Podziękowania: mysia5

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia