BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #982996 przez me.ch
Anisia, mi chodzilo o to ciastko (babeczke) z covera ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982997 przez pesq
Czesc dziewczynki :)

Me.ch - woow, zdjecie jak nie wiem, jak z bajki :D A mi tez tak dziwnie na fb - zostane jednak tu :P

Anisia - ja miesiac temu mialam szyjke 3,50 i lekarz na moje pytanie czy ok powiedzial 'wszystko ok'. Az sprawdzilam wczoraj raz jeszcze no i 3,50 jak w morde strzelil. I tak siedzialam martwilam sie, ze nastepna wizyta na poczatku czerwca, on raczej na kazdej wizycie nie sprawdza i sie martwie teraz czy nic mi sie nie skraca i czy nie jechac na SOR.. :P Boze ciagle cos :/

9 lata 7 miesiąc temu #982998 przez pesq
A ja na sniadanko 2 sadzone jajka, raczej nie mam zbyt duzego wyjscia na diecie :P...

Dziewczyny napiszcie jak tam Wasze szyjki bo jakos sie zmartwilam mocno :/

9 lata 7 miesiąc temu #983001 przez asiekasiek
Dzień dobry.

u mnie zimno i pada deszcz:(

Mech zdjęcie śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!

Anisia kurcze to mnie zmartwilas:( to odpoczywaj. a mnie coś tez pobolewa brzuch ale nie chce panikować... no spróbuję chociaż a jak coś to na SOR:p ale chociaż mała czuje chociaż nie kopie tak mocno jak w tygodniu...

ja na śniadanie miałam jajecznice zrobiona przez męża dodał kielnaske cebulkę i pomidorka oraz hmmm przyprawę... na którą nawet nie wpadlalbym żeby ją dodać!! a ta przyprawa była przyprawa do grilla!! no po prostu brak słów...ehhh czasem to on wymyśli...

9 lata 7 miesiąc temu #983002 przez mysia5
www.poscieldladzieci.pl/

znalazłam fajna Stronę :) wydaje mi się, że jest tam duży wybór i fajne rzeczy :)
Być może któraś z Was już ją podawała, jeśli tak to będzie jeszcze raz :)

9 lata 7 miesiąc temu #983006 przez anisia27
Moze taka mialas od poczatku to wtedy jest ok:) jednak widzimy, ze ciaza to nie tylko same przyjemnosci, ale za to gdy bedzie dzodzius to zapomnimy o tym jak to w ciazy nas to bolalo czy tamto :D

9 lata 7 miesiąc temu #983008 przez Kasia888
Cześć dziewczyny :)

Pesq mam podobnie, tak jak Wam pisałam ostatnio nie dość, że jestem chora to na dodatek mały ostatnio prawie się nie ruszał, obiecałam sobie, że jak po śniadaniu nie da znaku to jadę na SOR no i się ruszył. Na dodatek rano miałam świszczący oddech, żeby mi tylko na płuca nie padło, zaczęło się niby od katarku i kaszlu a teraz mam, jak leżę jest jeszcze gorzej, bo chce mi się bardziej kasłać. Mama pożyczyła mi inhalator. Może przez tą alergię tak kiepsko to przechodzę, ech...

Mech śliczne zdjęcie takie jak profesjonalne zrobione ;) w ramach poprawy humoru zamówiłam ten kocyk z poduszeczką minky co kiedyś Asiek wrzucała allegro.pl/komplet-kocyk-minky75x100-pod...ory-i5298402778.html

9 lata 7 miesiąc temu #983010 przez asiekasiek
Kasia to trzymaj się cieplutko. A ktory dokładnie? Ja po wypłacie sobie go zamówię, chcę ten czerwony w czarne kocurki, ale nie wiem czy jeszcze mi się podoba :) ale któryś wybioreę:)

9 lata 7 miesiąc temu #983013 przez AgusiaKRK
Dzień dobry Wrześniówki! Chciałabym Wam zaprezentować mojego słodziaka bez kabelkow kolo buzi:-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #983015 przez me.ch
Dzieki Dziewczyny, zobilam ta fotke wczoraj jak sie tak zezlilam i sama siedzialam w domu i nie mialam co robic, wiec mnie natchnelo i od razu mi sie humor polepszyl, a jak wyslalam P zdjecie to tez mu sie spodobalo i zaraz byl w domu :P :)

a dzis z Kornelem dzis zrobilismy na sniadanie French Toasty z salsa pomidorowo czosnkowa z bazylia, zjedlismy ciastko do kawy i wstawilismy rosol a potem przeszukalismy internet w poszukiwaniu gofrownicy. Bo juz od lutego mam ochote na gofry, a sorzedaja tu tylko takie z paczki, a nie swiezo pieczone, potem jeszcze chyba Kasandra smaka narobila w miedzy czasie a dzis rano jak zobaczylam zdjecie gofra na fb to juz mnie ponioslo i zamowilam gofrownice i bede miec w koncu gofry kiedy tylko zechce :)

Siedzimy teraz z P i tak tylko siedzimy - niedzielny chill ;) mozna by sie za cos zabrac, ale w sumie....jutro tez jest dzien (a u nas jutro wolne akurat bo bank holiday mamy), wiec chyba bedziemy siedziec dalej :)

a na deserek bedzie galaretka :) jeszcze tylko cos na drugie musze wykombinowac ale czuje ze pojdzie gladko bo mam dobry humor po zakupie hehe a poza tym juz od rana sie wczulam w gotowanie wiec zobaczymy co tam upichcimy :)

9 lata 7 miesiąc temu #983016 przez me.ch
Agusia, CUDOWNY jest :) slicznosci, normalnie nie moge zdjac usmiechu z buzi :) CUDO!!

9 lata 7 miesiąc temu #983018 przez pesq
Agusia - ja jestem zakochana we Franiu ile juz wazy? :))))

Me.ch - chce gofra albo lody albo ciasto albo cokolwiek z rzeczy ktore nie moge :(((((((

W ogole tak od kilku dni chodze jakas przybita - już chcialabym bezpieczny okres ciazy, najchetniej 8 miesiac bo ciagle w jakims lęku zyje.. I tak pomyslalam wlasnie o Basi, jak Tobie ciezko kochana musi byc.

No a na nastepnej wizycie powiem ginowi zeby raz jeszcze przyjzał sie mojej szyjce czy jest ok bo sie denerwuje - chyba ze nie dotrwam tygodnia i pojade na SOR :P :P ...

9 lata 7 miesiąc temu #983019 przez Kasia888
Agusia po prostu cudny, z każdym dniem coraz silniejszy :cheer: :)

Asiek zamówiłam wzór sowy niebieskie-niebieski :) też się długo zastanawiałam, w końcu wychodzi dość drogo razem z przesyłką, ale z drugiej strony pomyślałam, że jeden lepszy, grubszy kocyk się przyda, tym bardziej, że widziałam ten kocyk u babeczki w wózku tyle, że różowy i wyglądał super :P

9 lata 7 miesiąc temu #983020 przez basiek149
hej hej :)
me.ch zdjęcie cuuuudne! bardzo mi się podoba :)

anisia27 mi też się wydaje, że szyjkę masz ok. ale pewnie, jak lekarz mówi, że masz się oszczędzać to lepiej się zastosować. ja jestem ciekawa czy przez te 3tyg coś mi się skróciła...zobaczymy we wtorek co gin powie.
a tak mnie za przeproszeniem już d**a od siedzenie boli, że nie wiem co to będzie dalej. a chodzić za dużo nie mogę.

AgusiaKRK cudny synek! nic tylko całować! tak więc ucałuj od ciotek z forum! :*:)

u nas słoneczko dzisiaj rozpieszcza ale ja i tak jakiś taki beznadziejny humor dzisiaj mam nie wiem czemu. nic mi się nie chce. nawet gotować więc nie wiem co dziś z obiadem będzie heh ;p

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983026 przez kasandra9
no to na FB już jestem w grupie;) Zupełnie inaczej Was tam zobaczyć niż tu z brzuszkami tylko ;)))
Kasiu, piękny zestawik!
U nas na śniadanko były tosty, na obiad kurczak z warzywami z patelni, a teraz deserek - banan z truskawkami pokrojone;)
Właśnie poprasowałam i ogarnęłam, bo wczoraj wieczorem mieliśmy lenia i dziś wyglądało jak po jakiejś imprezie;))))
Mąż dziś rusza w traskę, więc postanowiłam się przejechać do Ciechanowa, we wtorek po śniadaniu wrócę;) niespodziankę im zrobimy z Agatką;) no i wywiozę wózek, bo nie mamy miejsca w garderobie i ciągle nim wjeżdżamy i wyjeżdżamy;))) piękny jest, musiałam się przed chwilą na niego napatrzeć <3

A Franio jest cudny!!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia