- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zawsze przed ciaza wybieralam jakies slone lub kwasne przekaski. Nigdy nie mialam parcia na slodkie. Teraz zupełnie inaczej, chipsy lub ogorki moga stac na stole- nie rusze, za to owoce, ciasto, lody uwielbiam minimum raz w tyg lody musze zjesc
smaki mi sie zmienily, ryb przed ciaza nie jadlam. Teraz mi posmakowaly za to od miesa mnie odrzucilo! zawsze uwielbialam mega kwasna ogorkowa, teraz bleee...
Bardzo lubilam pikantne dobrze przyprawione jedzenie, skonczylo sie. Moj M. Zawsze musi sobie przyprawic obiadek sola, pieprzem lub chili koniec "talentu" kulinarnego
no, ale nie narzeka bo desery zagoscily w naszym domu
śmiesznie, ze w ciąży wszystko sie zmienia.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja mdlosci za bardzo nie mialam, Glowa mnie za to bardzo bolala... Nie wiem zatem, co z tymi zabobinami:) wlasnie mnie Gagacia poszturchała:)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A dzis przypomniał mi sie sen jak plamiłam na poczatku ciąży to snilo mi się ze straciłam ciążę i na łóżku leżałam i obok siedziala taka dziewczynka z 2 latka i powiedziała do mnie " nie płacz, ja bede twoja córeczka" pamiętam ze obudziłam sie z płaczem... Moze cos w tym jest...
Jak dostałam kartę ciąży w przychodni to śmiałam sie do mamy ze z D. Byla niebieska i chłopak a teraz różową wiec pewnie dziewczynka...
Jeszcze nie wiedziałam ze dziewczynka i babcia do mnie mówi ze snilo jej się ze urodziłam dziewczynkę...
Moze ktos dawał znaki
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Mdłości miałam, bóle głowy też są. Zabobony się sprawdzają w moim przypadku.
Jurada przypomniałaś mi o moim śnie też na początku ciąży śniła mi się dziewczynka była już starsza koło 2-3 latek, byłyśmy razem na zakupach i kupowałyśmy dla niej ubranka.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
I moje przeczucia poszly...jak wszyscy mowili ze bedzie chlopak tak jest:)
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
dzień dobry
ja jeszcze się wyleguje jak tylko wszyscy wstana to smigamy na bootfair
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze u mnie pogoda znowu beznadziejna ze nie chce się wychodzić z łóżka:( do kitu...
a jeszcze zgage w nocy miałam po pizzy w przełyku piekło nie milosiernie. pierwszy raz coś takiego miałam wiec wiem co to już zgaga
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasandra, ale Wam fajnie, że kupujecie działeczkę <3 Ja to bym już nawet pomidorki sadziła, czy co tam się sadzi heh Wstawiałaś już zdjęcie wózka –dobrze pamiętam? Wstaw jeszcze raz proszę, bo nie pamiętam jak wygląąądał
Agatka domku to tam póki co nie ma Znaczy jest, ale się nie nadaje kompletnie, bo dobrych kilkanaście lat tam nikt nie patrzył i wyniszczało wszystko, ale sam fakt takiego pięknego kawałka na ziemi, gdzie można pojechać <3 A kiedyś może jakieś coś się tam postawi Już widzę małego w baseniku na podwórku jak się pluszcze z pieskiem, a ja sobie siedzę obok i czytam książkę popijając zmrożoną lemoniadę (oczywiście szczupła, piękna i nie zmęczona –wiecie coś na wzór gwiazdy holywood heh )
Lody boskie, mniam!
Juradka żabki rządzą !!! Uwielbiam żabki
A sen o rany… aż mnie dreszcze przeszły … Malutka Cię wspierała od początku
Mysia jak już ustrzelisz kogoś do zrobienia placka, to niech zrobi też dla mnie
Co do skurczów, to mnie dziś obudził skurcz w pośladku :/ Wrrrr…. Za długo spałam w jednej pozycji ewidentnie, ale kotałek mi spał koło głowy i się wtuliłam i nie chciałam jej budzić, więc ¾ nocy w jednej pozycji –kocia mama
Oooo Asiek ja też się nauczyłam dopiero w ciąży co to jest zgaga hahah
Ło matko mam dziś tyle sprzątania, że to się w głowie nie mieści wgggrrrr.... a póki co wstawiłam jedzonko dla piesy, T. jej kupił świeżutkie serca wołowe i teraz ja to muszę gotować, a to strasznie śmierdziiii................... łeeee. No ale robię jej z warzywkami i w ogóle, więc przynajmniej będzie miała piękne futerko i będzie szczęśliwa, więc jakoś ten smród przeżyję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Aj tez bym sobie wyjechala na działkę odpocząć... A pojadę pewnie dopiero w lipcu jak będą wiśnie do zbierania... Ale ja w tym roku protestuje
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Ech naprawdę boję się o dziecko, żeby nie było niedotlenione ech tydzień czasu minął a ja dalej nie mogę wyjść z tej choroby
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
To jeszcze z Agatka na taty sprzęcie dwukolowym )))
Jejku czuje ze nie wytrzymam i wstapie zbankrutować w 5 10 15 a jest tak bliskooooo teściowej buu
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Kasandra,a to czerwone auto też wasze? Bo się fajnie zagrało kolorystycznie z Wozeczkiem