BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #983028 przez AgusiaKRK
Dziękuję, wycaluje! :-) Waży dziś 1930 g. Lekarze mówią, że jak będzie ładnie jadł, to wkrótce wyjdzie do domu. Miłej niedzieli kochane!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #983030 przez anisia27
Franio, taki przystojniak z niego! :kiss: maly slodziaczek!:)))

Wrzucic na luz nie zaszkodzi, tylko jakos tak lezec i lezec to nie w moim stylu:D
Ja w sumie tez myslalam nas tym kocykiem z minky...w sumie juz mam 2 kocyki w tym jeden to Tatusia jak byl maly:D wiec musze przemyslec :)

9 lata 7 miesiąc temu #983031 przez Agata28
Mech przepiękne zdjęcie- mega nastrojowe :-)

A my dzisiaj caly dom posprzatalismy, teraz chwila odpoczynku i zbieramy sie na plaze jakies dobre lody zjesc :-) smaka mi zrobilyscie ;)
Mala dzisiaj caly dzien spi, moze po dawce cukru będzie jakis kopniak :P
Pozdrowionka w ten sloneczny dzień :kiss:

9 lata 7 miesiąc temu #983032 przez mysia5
Agusia śliczny Franio! :kiss: śliczna ma buzke :) ciszę się ze wszystko idzie w tą dobra stronę ! :)
Kasandra ja wczoraj robiłam truskawki i banana , mmm smacznego :)
Ja dzisiaj mam wielkiego lenia :-D ale jeden taki dzień się przyda :)
Gofry ! Mech. Chyba tez kupie gofrownice, zjadlabym sobie takie pyszne, puszyste :) choć teraz tyle wydatków... zobaczymy jak to będzie:)
Kasiu kocyk i podusia śliczna :) tez bardzo mi się podobają te zestawy i może na jakiś się skuszę :)

9 lata 7 miesiąc temu #983033 przez asiekasiek
Agusia synek śliczności!! Super, ze wszystko w porządku.

Anisia a gdzie byłaś na SOR-ze piszę tak jakbym ja kiedyś... wolę nie kończyć :P

Agata ale Ci dobrze, plaża, lody... a u nas jedynie ciepła herbata i kocyk tak jest zimno :( to tam wygrzej się za nas ;)

Kasia kocyk śliczny :) już sama nie wiem który :P ja chyba zamówię grubość jesienną... bo cienki kocyk już mam w sumie ten co kupiłam w bierdronce. a Ty jaką grubość wzięłaś??

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983039 przez Kasia888
Za duży wybór kocyków, u mnie był mniejszy problem, bo od dziecka lubiłam kolor niebieski, więc w sumie dobrze się składa, że będzie chłopczyk :P
Asiek zamówiłam grubość jesienną właśnie wydaje mi się, że grubszy kocyk będzie lepszy, tym bardziej, że maluch na jesieni się pojawi ;)

9 lata 7 miesiąc temu #983040 przez jurada
Co do szyjki to nie wiem jak jest u mnie, bo na ostatniej wizycie w 22 tyg lekarz mnie nie zbadał. Czyli ostatnie badanie miałam w 18 tyg i byla 4 cm.

Franio <3 <3 pięknie rośnie :)

9 lata 7 miesiąc temu #983042 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Pesq kotek śliczny !!! :) Ja bym chciała jeszcze jeden, ale ten tak strasznie bolał, że się już raczej nie zdecyduję.. zwłaszcza, że ten jeszcze muszę dokończyć, bo nie ma wszystkich elementów i parę poprawek muszę, bo oczywiście przez sen rozdrapałam ehh. Może za 5 lat jak już zapomnę ten ból ;)

Dziewczyny nie obraźcie się, ale ja póki co nie dołączę do grupy, bo jeszcze się nie „chwaliłam” na fb o dzidziusiu i do 7 miesiąca nie zamierzam, więc jakbym dołączyła do grupy to wszyscy by zobaczyli, a ja nie chcę na razie –mam nadzieję, że zrozumiecie :)

Lidziun te podkłady „moje” to też jednorazowe ;) Takie „pieluchowe” trochę w sumie heh, no i nie mają takich ładnych wzorków –no ale się sprawdzają i są niedrogie :)

Mech CUUUUUDNEEEE zdjęcie ! PIĘKNE !!!

Ja nie wiem jaką mam szyjkę.. muszę zapytać jak teraz będę. Ale oczywiście też cały czas panikuję, że się skraca albo coś.. ale ja ze wszystkim panikuję ;)

Asiek tez miałam dziś jajeczniczkę –T. robił :D Ale on jest w tym miestrzem ! Nie wiem jakim cudem ale jego jest pyszna, a jak robię sama to mi zawsze wiór wychodzi heh ;)

Agusia ! Z dnia na dzień inny chłopak ! REWELACJA ! Wygląda słodko i taki koochanyyy <3

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #983043 przez jurada
Zazanka no to wypad rewelacja!!! A jaka pogoda ci się trafiła! A wyglądasz ślicznie i wcale nie grubo. Zgrabna mloda mamusia :)

9 lata 7 miesiąc temu #983045 przez basiek149
Zazanna wow! śliczny brzusio! w ogóle bardzo bardzo ładnie wyglądasz! pogoda widać też dopisała i niespodzianka się udała. super :)

a co do fb to mam nadzieję, że i tak głównie będziemy pisać na tym forum bo jednak nie wszystkie z nas mają fb. zresztą ja też się przyzwyczaiłam, że co dziennie pierwsze co to zaglądam na forum :)

9 lata 7 miesiąc temu #983046 przez asiekasiek
Zazanna no u mnie mój mąż zawsze robi jajecznice i zawsze pycha mniam mniam:) a dzisiaj nie wiem co mu odwalilo z przyprawa do grilla :huh:

o no to fajnie mieć taką działkę na wsi :) ale u Ciebie śliczna pogoda na południu zimno i deszcze pada :(:(

9 lata 7 miesiąc temu #983047 przez asiekasiek
co do grupy na fejsie ja wolę tu pisać. tam będę myślała czy znajomi widzą wpisy czy też z pracy ktoś widzi. a tu czuje się bardziej anonimowa ;) ja jutro wstawię zdjęcie brzucha ;)

Zazanna a i oczywiście śliczny brzusio oprócz pogody ;) widać ze ciąża służy:)

9 lata 7 miesiąc temu #983049 przez basiek149
ja też sobie w końcu pstryknę fotkę z brzuszkiem ale to po lekarzu jak wszystko będzie dobrze :)

a mi teściu dzisiaj przywiózł serniczek i jabłecznik...ale ten sernik cudowny...dawno tak dobrego nie jadłam... mój mąż nie lubi serników ale jeszcze zaraz się upewnię czy na pewno nie będzie jadł tego ostatniego kawałka i wtedy go wciągnę :evil:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983050 przez me.ch
Tak to jest z tymi naszymi mężczyznami, co jak to ale jajecznice robią najlepsza.
Mój tak samo, co by nie zrobił, super. Jak ja robie to albo za sucha albo przesole, dlatego nie robie,przekazałam pałeczkę mężowi podtynkowa względem. Zresztą u nas w domu wcześniej ttaki zawsze robił, nie mama, wiec coś w tym musi być...:)

Ślicznie wyglądasz Zazanka, i jaka pogoda, w sam raz do niespodzianki!:) ekstra!:)

My zjedliśmy lody, kawka była a teraz znów nic nie robimy:) tzn P. Poszedł do kościoła, ja niestety się podałam bo tak mnie głowa rozbolala że nie dałam rady, więc leżę sobie i czekam aż mi przejdzie...

Jutro może sobie porobimy takie parzyste zdjęcia, z tatusiem też, bo zapowiada się deszczowo i chyba wyjście jakieś odpada :)

9 lata 7 miesiąc temu #983051 przez anisia27
Ja bylam u Narutowicza!;)

Widze, ze pogoda sie udala. U mnie akurat ponuro, ze tylko siedziec i ogladac tv:)
Zaraz jade jak to moja babcia mowi "ratowac Polske" :silly:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia