- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia to lepiej idz bo jeszcze zapalenie płuc dostaniesz... niech sprawdza co i jak:( biedna ty ze tak meczysz się
a ja też nie pokoje się w tamtym tygodniu czułam mocne koniaki a teraz takie laskotania... jeszcze mnie ten brzuch bolał od piątku do niedzieli. wczoraj mieliśmy jechać na sor ale mój mąż spytał się czy na pewno nie panikuje za bardzo i żeby nie było że lekarz powie ze przesadzam i mnie wysmieja... wkurzalam się na niego i smutno mi się zrobiło bo kurcze pierwszy raz jestem w ciąży to skąd mam wiedzieć. w sumie dziewczyny które zostają poraź kolejny mamami tez nie pokoja się... dzisiaj rano oddzywala się mała a teraz znowu cisza!! za tydzień dopiero ginekolog heh. jak się wkurze to sama pojadę na sor bez męża!!!! malpa jedną wredna!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Kasia888 kochana trzymaj się! Oczywiście, uciekaj do lekarza, musi Cie ponownie osłuchać!
Ja jeszcze w łóżlu. Wiecie co wcinam na śniadanko? Kaszkę ryżową bananową dla niemowlaków hahah ostatnio w polskim sklepie zobaczyłam na półce i naszła mnie ochota. Przeczytałam, że znajduje się tam dużo żelaza, witamin i wapnia. Dobre to nawet
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek mąż nie jest w ciąży, to niech się nie mądrzy. T. też mi gada, że przesadzam, a ja wolę przesadzić 10 razy za dużo, niż jeden raz za mało. I niech się podśmiewa.
Kasia współczuję kochana, pozostaje Ci faktycznie lecieć się przebadać, bo tyle czasu to strasznie długo i już powinno przechodzić..
Agata zapraszam, zapraszam
Ja dziś jeszcze małego nie czułam Mam nadzieję, że jak będę jeść drugie śniadanie to się uaktywni trochę, bo oczywiście już panikuję wrrr....
W razie czego pojadę na SOR, ale tym razem na inny, bo na tamten i już głupio heh Tak tydzień w tydzień, to faktycznie przesada.. zwłaszcza, że ja jeszcze nie czuję regularnie, tak naprawdę jak czuję raz dziennie to jestem spokojna..
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwszy raz widziałam jak mi się brzuch ruszył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A T. oczywiście ma zajęty telefon wrrrrrr..................................... więc zadzwoniłam do Mamy się pochwalić
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Grratuuuuulacje!!!
Jestes juz pewnie spokojniejsza co???
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurka wodna i jeszcze ta zgaga po pizzy. ja pierdziu koszmar... a nie chce brać jakiś tabletek przejdzie może jak zacznę jeść lżej może...
Agata to wiesz Już co dziecku będziesz dawać
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ja jeszcze się lenie w łóżeczku, ale już po śniadanku i pora się ruszyć.. sprzątanko czeka
Zazanka jak kogoś znajdę, nie ma problemu tylko znaleźć takiego osiolka który mi zrobi duuuuuuzo tego placucha nie będzie proste, ale ponoć ciężarnym się nie odmawia wiec mam szansę musze ciocie odwiedzić
Kasiu biedulko uciekaj do lekarza, niech Cię dobrze zbada i wracaj szybciutko do zdrowia. Trzymam kciuki
Asiek ja ostatnio też tak miałam, że wcześniej małego bardziej czułam a nagle dni gdzie prawie nic, i już panikowalam ale na następny dzień już czułam znów malucha, może wczesnej był w innej pozycji albo jak dużo chodziłam i coś robiłam to nie czułam po prostu. Wiec myślę że wszystko będzie dobrze i nie zamartwiaj się ale oczywiście jak będziesz czuła niepokój to jedz do szpitala i będziesz juz spokojna
I Zazanka gratuluję widocznych kopniaczkow! Ja tez na takie czekam
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja tez nie czuje takich kopkow jak kilka dni temu, tak od 2-3 jakos tak mniej i wczoraj ja prosiłam, żeby dala cynk, ze jest i wsio ok i raz czy dwa cos poczułam, w nocy kiepsko mi sie spalo, jakiś niespokojny brzuch mialam, a przed chwila maly kopek mialam czekając w kolejce w banku:)
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mój na szczęście sporo się rusza i kopie więc bardzo się cieszę bo inaczej na pewno bym zwariowała. i tak już któryś raz śni mi się mój gin, szpital i w ogóle ciągle mam takie niespokojne sny w tym tygodniu. nie dosyć, że w dzień się człowiek zamartwia to jeszcze w nocy przez te sny pospać nie może ale już jutro jak tylko wejdę do gabinetu to z fotela nie schodzę dopóki mnie nie przepada całą jak mnie uspokoi to dopiero wtedy opuszczę jego gabinet
a ja właśnie wciągnęłam pączka i mam ochotę na drugiego bo był taaaaakie dobry
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Mało tego każdy lek sprawdzała w książce przy mnie i sama nie wiedziała co mi dać.
Wybieram się prywatnie do alergologa, bo państwowo drugi lekarz nie jest w stanie mi pomóc a ja już się tydzień męcze
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojjj pączek mmmm....... jadłabym Ale dopiero jutro (dzień mamy wprawdzie połowiczny -w większości nasz pierwszy !) sobie coś zjem, dziś grzecznie
Asiek to tak się pije na zgagę sodę? ło matko, musi być paskuuudneeee..............
Ja własnie mam jak zjem coś ciężkiego i niezdrowego, jak się pilnuję, to nie mam i też zauważyłam, że nie mam żadnych bóli brzucha jak jem zdrowo, a jak sobie pozwalam, to zaraz mnie coś kłuje, zaraz pobolewa etc..
A teraz jem fasolkę żółtą z jajkiem sadzooonymmm mniam Warto było kupić tą fasolkę, mimo, że cena zbiła mnie z podłogi Ale jest pyyyyszzznnaaaaa
I przed chwilą Mama dzwoniła, że dostałą urlop i jedziemy ZA TYDZIEŃ !!! Znaczy na Mazury Od poniedziałku do niedzieli zatem mnie nie będzie -już uprzedzam
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanna tak przeczytałam w necie, fakt przeszło mi pieczenie w przełyku, ale odbija mi się wczorajszą pizzą też uważam co jem, ale właśnie zauważylam że po pizzy i tłustych potrawach tak mam... no cóż trzeba uważać
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Zazanna a no widzisz:-) teraz będą już coraz częściej, super!
Asiek i co pomogła ta woda z sodą? Bleee musiało być obrzydliwe:(