BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #983053 przez Zazanna
Dzięki za super miłe słowa !!! :) <zawstydzony> ;)

Ja teraz poleciałam do sklepu po śmietanę dla T. bo chciał do truskawek, a że był dziś taki kochany to nie czekałam aż sam pójdzie, tylko zeszłam na dół (sklep mamy na dole w bloku, więc daleko nie jest), a przy okazji kupiłam wafle torcikowe mini :woohoo: Mniammmm :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #983057 przez glooria
przecież mozna fb ukryc grupe i nikt jej nie zobaczy :evil:
ja właśnie wrocilam z pracy do domowego burdelu eh

9 lata 7 miesiąc temu #983058 przez Zazanna
A ja już w łóżku hahah :D
Chłopaki pojechali obejrzeć jakiś samochód, a ja wskoczyłam w piżamkę i do łózia ;) Z każdym dniem co raz wcześniej :P

Chcę na wieeeeśśśś !!!!!! :D

9 lata 7 miesiąc temu #983059 przez pesq
Zazanka super brzuszek,

Dziewczyny czy na IP można iść tez w tygodniu czy tylko w weekend? Bo mnie ciągle kluje z prawej strony brzuch, lykam nospe ale najchętniej bym poszła do lekarza a mój przyjmuje chyba dopiero w środę... Uspokoilabym się nieco gdyby ktoś mnie zbadał, jutro z rana bym pojechała po diabetologu bo już dziś nie mam siły

9 lata 7 miesiąc temu #983060 przez Zazanna
Pesq na IP możesz iść w każdej chwili. W święta, nie święta, w środku dnia i nocy i muszą Cię zbadać :)
Więc jak się martwisz, to jedź, bo szkoda stresu <przytula>
Podziękowania: pesq

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983062 przez jurada
Tak pisalyscie o jajkach ze 2sadzone właśnie wciągnęłam... Jeszcze dzis byliśmy na Olimpii i kupiłam m&m po 1,5zl za opakowanie i tak paczke zjadl synek. Poczęstował mnie a potem tak mi bylo niedobrze... Aj!!! Głupia ja i pazerna... I kupiłam 2 czapeczki i łapki niedrapki... :)

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 7 miesiąc temu #983064 przez kasandra9
Zazanka, cudnie wyglądasz! No i jaka niespodzianka!!! Fajnie z ta dzialeczka;)
Widzę, ze dzis spscerki, lody gora:) my się tez wyspalismy, powiesilismy w końcu ramke na zdjęcia co kilka ladnych tyg. Albo i mcy czekala:) pojechaliśmy na spacer;) byliśmy w Modlinie Twierdzy na lodach i pochodziliśmy troszkę:) potem pojechaliśmy w jedno miejsce obejrzeć dzialke, bo rozglądamy sie za jakas rekreacyjną;) albo budowlana, co nam wpadnie w oko:) i szukając tej z ogłoszenia trafiliśmy na inna i nas zauroczyla, przynajmniej na chwile obecna:) w tyg byliśmy zrobić rekonesans w jednym rejonie, dzis drugi, jeszcze trzeci nam zostal:) jutro idę sie dowiedziec w banku co i jak;) potem zjedliśmy pyszny obiad, msz juz w trasie do Wrocka, a ja u teściowej.:) jutro niespodziankę mamie robię i do nich pojadę;)) przywiozłam wózek i teściowa zachwycona, cudny jest:))))

9 lata 7 miesiąc temu #983065 przez Agata28
Zazanna wow domek na wsi- zazdroszcze ! Bedziecie mieli gdzie spedzac weekendy z maluchem :-)

Ale pyszne lody zjedliśmy

Z orzechami :woohoo: :kiss:
pozniej odwiedziliśmy ciotkę i zostalismy tam na obiadokolacje :-)

Zaluje, ze nie dalam rady zagłosować. Wszystkie formalności zalatwilam, ale nie chcialo nam sie jechac do Amsterdamu... kolo 50 minut mamy.

Jurada sliczne te czapeczki :-)
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983066 przez mysia5
Zazanka ślicznie wyglądasz :) Brzusio piękny.
I jaka miła niespodzianka - super :)
Jurada czapeczki słodkie :) i łapki w żabki tez ;)
a za mną strasznie chodzi pyszny placek drożdżowy z truskawkami <3 ale sama niestety pewnie nie będę umiała zrobić wiec musze kogoś na niego ustrzelic :silly:
ja dzisiaj miałam mały dzień lenia i zaraz lecę się wykąpać i do łóżeczka :)
Agata jaki deser mmm ! :)

9 lata 7 miesiąc temu #983067 przez glooria
ja chce lody aaa :woohoo: teraz aaaa

9 lata 7 miesiąc temu #983069 przez asiekasiek
a to ja nie wiem jak można schować grupę... wkurza mnie Facebook bo jak gra się w gry ich to wszyscy muszą widzieć. ile razy próbowałam zablokować żeby nie wyswietlalo się to nie wszystko widać :(

u mnie też tata robił jajecznice:D

ja bylam z mężem do kościoła bo został poproszony za świadka na bierzmowanie i żeby nie przerwał komunii :p potem na wybory na działkę popodziwiac roślinki noi widoku z domu z piętra:) i pojechaliśmy pizze sobie wziąć na wynos i leżę do góry brzuchem:) kurcze tak mi się juz źle siedzi :)

pisała Jurada i Kasandra ze nie macie ochoty na słodkości chociaż jak zabobony mówią słodkości to dziewczynki:) ja to od początku ciąży musze coś zjeść słodkiego bo mnie delirka łapie:p staram się jeść ciastko dziennie czy jakiś batonik chociaż jadlabym i jadła te słodkości... a wcześniej przed ciążą nie lubiłam ciast jakieś ciastko czy czekoladę jak zjadłam raz na miesiąc to było dobrze więc u mnie słodkości=dziewczynka sprawdziło się :) ale podobno nie zbrzydlam wiec ufff :p

9 lata 7 miesiąc temu #983074 przez jurada
Dziewczyny macie skurcze w nogach? Tj. W udach i łydkach oraz pośladkach?

9 lata 7 miesiąc temu #983075 przez jurada
Asiek to nie jest tak ze ja nie mam ochoty na słodkie... Owszem mam ale jak zjem to potem mi niedobrze... Wiec wole nie jeść bo przypomina mi sie 1 trymestr a wesoło nie było:)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #983076 przez asiekasiek
tak. ja miałam wcześniej nawet nie w ciąży. a dziewczyny nawet ostatnio pisały ze maja skurcz. brak magnezu chociaż ja brałam i nic nie pomagało. .. a i tak miałam wcześniej gorsze skurcze ze z krzykiem budziłam się w nocy.

heh to mi nie dobrze nie jest po slodkosciochach:) pozeralabym ciągle ;)

9 lata 7 miesiąc temu #983079 przez jurada
Czytałam ze na dziewczynkę ma się mdlosci w 1 trym i u mnie się zgadza z synem nic a nic...
Podobno Glowa nie boli przy dziewczynce, mnie nie bolała...
Kubek jak lapiesz za ucho to chłopiec, jak obejmujesz to dziewczynka, ja zawsze obejmuje...
Nawet głupia przed usg robiłam test z obrączka nad brzuszkiem i tez wyszła dziewczynka...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia