- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeśli to ma ustrzec maleństwo to mogę siedzieć do końca ciąży w domu, jak w klatce zamknięta, wszystko mi jedno. Tylko starsi nie zauważają, że pewnych rzeczy nie da się przewidzieć. W końcu nie pojechałam specjalnie, żeby się rozchorować ech......
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spójrz choćby na moją Mamę, która jest aniołem, gadała ostatnio z moją babcią (jej teściową) i babcia się "pochwaliła", że poroniła w 22 t.c. i oczywiście cała historia i pierwsze co to Mama zadzwoniła do mnie mi o tym opowiedzieć.. I co? i cały zeszły tydzień siedziałam jak na szpilkach, bo mi to w głowie siedziało :/ Dopiero dziś odetchnęłam jak się skończył 22...
Nie sądzę aby chcieli nam robić przykrość.. to pewnie dlatego, ze się o nas martwią.. Więc głowa do góry i skoro lekarze nie widzą przeciwwskazań to nie daj się wsadzić do łóżka !
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
ja też jestem ciapa i co chwilę albo się ubrudze albo coś upuszczę, nie ma dnia bez tego
Kasiu biedulko, lez i szybko wracaj do zdrowia
Pesq śliczny Brzusio
Zazanka ja też mam coś z głową bo zapomniałam już co jeszcze chciałam napisać za często tak mam.. albo idę do kuchni po coś, wchodzę do niej i myślę 'po co ja tu przyszłam'
to piesek miał dzisiaj pyszności :d małe zoo masz w domu ale zwierzaki są kochane
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
wg starych zwyczajow nie powinno sie z dzieckiem nie chrzczonym wychodzic z domu bo ktos zle spojrzy to jak 30 stopni będzie latem to dzieci bedziemy kusić ... głupota
ciekawe co zrobila by twoja mama jakbys mieszkala 300 km od niej i jej powiedziaka ze orzez rok jej nie odwiedzisz bo jestes w ciazy a pozniej z maluszkiem tymbardziej nie będziesz podróżować
od razu by zmienila zdanie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
A ja to samo mam z paćkaniem a dzisiaj przechodzę samą siebie obiad mi nie wyszedł pojechałam zawieść obiad to wylałam jedna sałatkę z ogórków, przyjechałam do domu rozlałam wodę z drugiego sloika później jak jadłam placki ziemniaczane z sosem z kurczaka to ufajdałam się cała, a później xhxiałam placa z ketchupem to wylał się na stół
Siostrzenica męża dała mi się troszkę przespać bo powiedziałam jej , że brzuszek mnie boli, to grała na tablecie jutro też mam wziąć ją rano, grzeczna jest, ale taka gadatliwa, że szok buźka jej nie zamyka się
Basiek ubranka śliczne są ten polarek słodki a w sumie takie wszystko malutkie słodziutkie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Jeszcze muszę nieco rzeczy przygotować, więc uciekam do pracy, bo korki miałam i w sumie cieszę się, że nie odwołałam, bo jakaś taka śnięta byłam pół dnia, a tak się rozbudziłam. Koleżanka znów wysyłała mi zdjęcia cudeniek w 5, 10, 15, bo przeceny, ale na razie sobie zakaz postawiłam, żeby coś kupować!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zazanna no to masz urwisy słodko mieć takie zwierzątka dzisiaj przez przypadek uderzyłam moją Lolę w chore oczka i jak ją przytulałam to tak zawiesza przednie łapki na szyi jak dziecko nauczyłam ją tak od małego ja uwielbiam wszystkie zwierzątka
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17454731
ale zobacz sobie jeszcze tych 2:
babymarket24
allegro.pl/listing/user/listing.php?order=p&us_id=29340203
baby-mix
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11128541
ci ostatni mają najwięcej aukcji
i tam nie ma wszystkiego ale większość, którą potrzebuję
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
glooria napisał: kasia 888 olej to i nie daj sie wcisnac do łóżka bo oni nie sa lekarzami
wg starych zwyczajow nie powinno sie z dzieckiem nie chrzczonym wychodzic z domu bo ktos zle spojrzy to jak 30 stopni będzie latem to dzieci bedziemy kusić ... głupota
o to ja bym miala problem bo Olek do 13 czerwca nie moglby jeszcze wychodzic z domu
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
kasandra9 napisał: właśnie zwymiotowałam pod prysznicem :/ w ogóle to mój pierwszy raz haftowania
dzień dobry
a co tak z rana cię przeczyscilo
zdrówka życzę
ja jeszcze gnije w łóżku
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja w łóżeczku z kawką
Kasandra może Ci maleństwo skoczyło na żołądek.. zdarza się Odpocznij sobie i zjedz coś lekkiego i koniecznie pij
Asiek ja też uwielbiam wszystkie Jakbym mogła to wszystkie bym przygarnęła i w ogóle
Zróbcie coś żeby słońce wysszłooo... miało być dziś ładnie i chłopaki mieli mnie zabrać gdzieś na "niespodziankę", a jak będzie brzydko to nie pojedziemy... a ja bym chciała pojechać
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mnie cos ostatnio w nocy budzi takie rwanie w brzuszku. Najczęściej jak zmieniam stronę z prawego boku na lewy. A wczoraj wieczorem tak mnie bolała kość łonowa ze myślałam ze sie popłaczę. Na szczęście nie czuje potrzeby jechania na ip bo młodą fika jak szalona.