- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po wypłacie też idę poszperać :] Nie mogę się doczekać !!!
Czyli te dwie godziny to trzeba tam u lekarza siedzieć? O rany... ale możne sobie pójść gdzieś i wrócić? Czy trzeba siedzieć za przeproszeniem na tyłku? Nie znoszę siedzieć w miejscu...
Jeśli można chodzić, to jak ja będę miała, to pojadę na badanie do enelmendu w arkadii i pójdę połazić w międzyczasie po sklepach i wyłapię coś dla małego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my dzisiaj z rana pojechaliśmy do laboratorium zrobić badania przed wtorkową wizytą, mocz, morfologia i toxo...i prawie 60zł tam zostawiliśmy ;/
potem podjechaliśmy do małej na cmentarz, na szybkie zakupy do biedronki i padam. dzisiaj już nigdzie się nie ruszam. mąż teraz z teściem pojechali do Poznania a mnie po tym wszystkim nawet nie kusiło żeby się z nimi przejechać. widziałam w Biedronce te kocyki i bodziaki dla szkrabów. kocyki cudne i gdyby nie to, że mam już 3 to bym kolejnego chapnęła bodziaki też fajne, ładne wzorki mają ale też już mam ich mnóstwo. jedyne co się zastanawiałam to nad prześcieradłem ale nie mieli koloru, który by mi podpasował.
wczoraj też się gryzłam z myślami czy coś zamówić na allegro, bo mąż wyszedł z kolegami a ja tylko przeglądałam te stronki. ale obiecałam sobie, że kupię jak teraz we wtorek gin powie, że wszystko jest ok. więc muszę wytrzymać...jeszcze kilka dni
jurada mi też bardzo podoba się ten śpiworek. ja widziałam ładny w Ikei ale niestety już w innej cenie niż ty kupiłaś ;/
Agata28 skarpeteczki <3 mam takie same tylko szare i żółte a ubranko cudne, zwłaszcza od tatusia
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam, że się żalę od rana
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Mnie plecy i brzuch popoludniami tak bola ze masakra :/ Schylanie, wstawanie, coraz gorzej.
A moje bejbi już mocno szaleje w brzuchu, czasem naciska na pęcherz, czasem rusza się tak, że jak mąż przyjdzie to czuje - ale muszę go cichutko zawołać, bo jak się rozemocjonuje i OOOOO RUSZA SIE CHODŹ to nagle przestaje . Jeny już 6 tygodni czuje ruchy a mam wrażenie jakbym poczuła pierwszy raz wczoraj . Fajnie, że tak szybko czas leci. Jeszcze 17 tygodni! Szybciej:P
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Melisa ja tez czytam na poczatku tak nisko tuż nad wzgórkiem łonowym a teraz juz i po bokach i na górze pod żebrami...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic, jakoś przeżyję. Jak mus to mus
Juradka jak Ty zgrabnie wyglądasz ! Ja już ogromna jestem cała... i brzucho tez
Meliska ja się wczoraj pytałam lekarza, czy to normalne, że go czuję tak nisko, a on się spojrzał jak na wariatkę i mówi "on ma tam głowę, to niby gdzie by go pani chciała czuć ?" No i na dole czuję mocniej, a czasami w okolicy pępka czuję takie delikatne łaskotki tylko
Pomalowałam. Łapki już też. Ufff... następny raz za tydzień Teraz maluję tylko bezbarwnym, bo mi lakier śmierdzi, a w ten sposób, nie muszę często poprawiać i jak mi odpryśnie to się nie stresuję, z resztą obcinam króciutko teraz, bo mi w domu wygodniej z krótkimi i liczę, że się wzmocnią dzięki temu
Wiadomo, nie chodzę do biura, to nie muszę mieć super extra hiper pięknych kolorów
Poza tym od kiedy jestem w ciąży jakoś bardziej podoba mi się wszystko co naturalne... I makijaż jakiś taki mega delikatny robię, a zawsze lubiłam mocniej podkreślić oczy heh Pozmieniało mi się ogólnie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juradka slicznie wygladasz!
Zazanka pokaż brzuszek! Dawno Cie nie widzielismy
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogole tak sobie myśle dziewczyny, bedziemy kontynuowały forum po porodzie? Chcialabym bardzo, przyzwyczailam sie do Was <3 Chcialabym tez kiedys sie z Wami spotkac.. Moze juz po porodzie, np. na wiosnę z maluchami ? Wiem, że dalekosiężne plany, ale fajnie by bylo
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anisia oczywiście ze widac ze ciaza:)