BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 7 miesiąc temu #982611 przez Zazanna
Na czczo, na czczo.. łech, dlatego zawsze na krew i mocz latam "świtem", bo jakbym miała dłużej czekać na jedzonko to masakra ;)

Mój T. też zawsze mówi, że te desery okropne wszystkie, np. ciasta z fasoli nie chciał jeść, a dla mnie było pyszne, moim koleżankom z uczelni też smakowało :P
Że mało słodkie, to chyba kwestia jabłek -następnym razem wybierz słodsze i ju :)

Oj placuszki to ja do tej pory zajadam -uwielbiam :) I na słodko i na ostro i można kombinować i dodawać przeróżniaste rzeczy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #982616 przez Lidziun
wlasnie wrocilam z biedronki i w ostatnim momencie zauwazylam te pizamy i wzielam i pizame i koszule bo byly na napy a nie na guziki, spodnie dresowe choc wzielam rozmiar s to jakies wielkie byly, ale jestem zadowolona przynajmniej to mam z glowy

9 lata 7 miesiąc temu #982617 przez melisamienta
Przeglądałam allegro ,kurcze strasznie dużo rzeczy będę potrzebowała, a co za tym idzie szykuje się naprawdę grubszy wydatek. :( a i tak wydaje mi się ze oglądałam tylko rzeczy które będą mi na 100% potrzebne. A jeszcze czeka nas malowanie w pokoju i kuchni.

9 lata 7 miesiąc temu #982619 przez basiek149
melisamienta mam to samo. ostatnio robiłam sobie listę rzeczy, które muszę mieć i patrząc na kartę to nie było tam nic konkretnego bo właśnie pieluchy tetrowe i flanelowe, czy termometr do wody, nożyczki, cążki, aspirator do noska itp. I w miarę możliwości wszystkie rzeczy wybrałam sobie od jednego sprzedającego żeby przesyłkę już mieć z głowy. i prawie z krzesła spadłam jak sobie podliczyłam i zobaczyłam sumę. bo paczuszkę pewnie nie wielką dostanę a kurcze kasy pójdzie sporo. zwłaszcza, że to wszystko takie maleńkie, że nawet nie odczuje się wartości tych rzeczy. ja się bardzo cieszę, że kwestie ubranek mam już z głowy, jedną pościel też mam więc jeszcze z 2 sobie dokupię, prześcieradła też będzie trzeba kupić, nie mówiąc już o tych większych rzeczach typu wózek czy łóżeczko z materacykiem.

9 lata 7 miesiąc temu #982621 przez mysia5
Wrrr napisałam posta i mnie wywaliło ze strony :angry: kurde felek !
No cóż ...cierpliwie, jeszcze raz :whistle:
Zazanka ja też bardzo lubię czas po remoncie kiedy wszystko jest takie nowe i pachnące :) ale Ty chyba niedługo się przeprowadzasz wiec tez same fajne rzeczy przed Tobą :)
Ja w wynikach tez raz miała bakterie, ale po chyba miesiącu robiłam kolejne i juz było ok, bakterie same sobie odeszły :)
Asiek śliczny kocyk! A skarpetki ... miód malina :woohoo: pan ślimak również całkiem przystojny ;)
A ja mam dziś ochotę na ogórkowa i właśnie gotuje :) będzie na jutro przy okazji.
kurcze. . Mój mały dziś praktycznie nic się nie rusza, prawie go nie czuje i zaczynam się martwić bardzo :( oby było dobrze bo jak nie to jutro lecę do szpitala ... <panikara> no ale trudno.. synek najważniejszy.
Pesq ja też tak mam ze jak coś więcej robie to boli mnie brzuch gdzieś z boku albo na dole. Ale mam nadzieje ze to nic poważnego ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982622 przez jurada
Ślimak!!!! Brzydzę się ich...
Bylam w smyku i kupiłam body w biedroneczki a tak to mega wyprzedaż -50% na odzież... Takze warto. A żeby synuś nie był zawiedziony ze dla niego nic to kupiłam mu shaker do robienia lodów bo chcial.

Załącznik nie został znaleziony

Załącznik nie został znaleziony

Zazanka ja miałam bakterie dość liczne i kazał mi brać zuravit i juz będę go brala do konca ciąży...
A robią Wam CZYSTOŚĆ POCHWY?

9 lata 7 miesiąc temu #982623 przez Zazanna
Juradka śliczne ! :woohoo:

Mysia to mam nadzieję, że mi też samo przejdzie.. będę jeść więcej nabiału na wszelki wypadek :)

Co do wydatków.. rany, moja lista jest ogromna, aż się boję tej strony wyprawki... :P

9 lata 7 miesiąc temu #982624 przez Zazanna
Nie miałam czystośi :blink: Chyba B) A co to to i jak to robią?

Też chcę shaker do lodów :P

9 lata 7 miesiąc temu #982625 przez agatagama
cześć ponownie :)
już po badanku ;)
Janko zdrowy i baaaardzo ruchliwy, ale to wiedziałam, bo non stop go czuję :)
pierwsze co zobaczyliśmy to .... SIUSIAK ;P tak akurat się ustawił a lekarz tak akurat przystawił ten aparat, także od takiej strony nam się zaprezentował bezwstydniś :) Janko waży 402 g dokładnie, czyli przez 16 dni "przytył" 112 g. Serduszko ok, paluszki wszystkie zaprezentował, żołądek, itp zdrowiutkie :) obrócił się tak, ze ma główkę na dole, a ostatnio miał pupę na dole :) no i cały Tata z niego, serio widać podobieństwo :)) zaraz wstawię zdjęcia z komórki, bo nie mam na kompie ;)
a na urlopie super, odpoczęliśmy, byliśmy w Istebnej z zaprzyjaźnioną parą, która oczekuje bliźniaczek :) my z koleżanką byłyśmy w spa, i ogólnie relaks na leżakach bo pogoda dopisywała, a mężowie na rowerach śmigali i przyrządzali nam przysmaki na grillu :) chociaż koleżanka też ma cukrzycę ciążową, także zbytnio nie poszalała niestety. a i byliśmy jeszcze na basenach, także trochę atrakcji było :)

9 lata 7 miesiąc temu #982627 przez jurada
Ja miałam juz 2 razy. Podobne do cytologii. Tez pobiera sie próbkę i do analizy... I czystość pochwy mam ok tylko w moczu bakterie.
Zazanka ten shaker w smyku jest po przecenie 39.99 a normalnie 69.99. Jutro młody go testować będzie, takze dam znac czy warto. Zahaczyłam jeszcze o lumpki ale nic takiego łał nie bylo...

9 lata 7 miesiąc temu #982628 przez agatagama
Moj Janko :))
Podziękowania: jurada

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #982629 przez jurada
Agatagama no to Janeczek bezwstydny jest niczym moja Lenka bo ona tez buziaka schowała a pipoche wystawila.

Eeee Twój to pokazał buźkę - śliczności.
Dla mnie ciaza to cud... Jak z chwili przyjemności dwojga ludzi powstaje nowy człowiek... cud natury:)

9 lata 7 miesiąc temu #982630 przez basiek149
jurada ładnie to napisałaś :) cud, cud...nie ma co do tego wątpliwości :)

agatagama śliczny ten Twój Janko :) a jaka buźka piękna, uszka...wszystko fajnie widać :)

oj mój Kubuś coś się dziś rozkopuje w brzuszku, ciągle coś mu dzisiaj nie pasuje i się rozciąga, zmienia pozycje :) ale fajnie...to wszystko tak cieszy :)

9 lata 7 miesiąc temu #982631 przez jurada
Moja Niunia chyba lubi Kasie Cerekwicka bo co leci piosenka " miedzy słowami" to Ona tak tańcuje z brzuszku ze aż mój brzuch przyjmuje dziwne kształty :)

9 lata 7 miesiąc temu #982635 przez asiekasiek
Jurada ja właśnie dzisiaj oglądałam te body on line i chciałabym je kupić :) ile dałaś w sklepie stacjonarnym?? Bo śliczne są :)

Zazanna ja mam co roku wielkiego pająka na balkonie i nic mu nie robię bo w sumie nie wchodzi do domu ( szkolony ;) )

Agata Jaś przystojniak :) zazdroszcze ci że dzisiaj widziałąś swojego bąbla ja dwa tygodnie muszę czekać :whistle:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia