- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asiekasiek napisał: Jurada ja właśnie dzisiaj oglądałam te body on line i chciałabym je kupić ile dałaś w sklepie stacjonarnym?? Bo śliczne są
25zl.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kurcze Dziewczyny ja nadal nie czuję tak mocno.. albo łaskotki albo na dole mocniej -ale tego na dole nadal nie jestem pewna, czy to on, czy nie.. Choć w sumie łupie w podobnych godzinach, więc zakładam, że on..
A w ogóle to mi dziś dr powiedział, że Mały już nie zmieni pozycji Znaczy, że głowa już będzie tam gdzie jest, bo już jest za ciężka A tydzień temu na usg w szpitalu lekarz powiedziała, że słabo czuję, bo ma jeszcze mnóstwo miejsca.. i bądź tu człowieku mądry. To w końcu zmieni czy nie ? Dodam tylko, że byłam u tego lekarza "wrednego", bo tylko u niego był dostępny termin.. Oczywiście był komentarz podczas badania, że "i dlatego powinnyście rodzić naturalnie, a nie sobie wymyślacie jakieś pierdoły" -to było odnośnie naczynia, które się zamyka przy porodzie, ja nic nie mówiłam, a on tak powiedział.. A przecież nie wie jak ja chcę rodzić. Burak.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
My napadliśmy z mężem biedronkę, choć już o 13:00 było nieźle nawywracane wszystko;) kupiłam sobie T-Shirt i legginsy;) Gagaci 2x trójpak bodziaczków na 68 i 74, kocyk, pościel i prześcieradło;) no i mleczko do prania;)
Poza tym stałam w garach, a teraz jeszcze piekę ciasto z truskawkami...zaraz wyjmuję z piekarnika:)
edit: Jurada, te bodziaczki z biedronki - właśnie je mi koleżanka wysłała na fb, no ale nie dojechałam dziś póki co chyba mały stop z zakupami, bo budżet nadszarpnięty;)
edit2: dziś na tym usg nie było źle, nie wiem, czy męża się pod gabinetem wystraszył czy co, ale już nie miał głupich komentarzy, wręcz sam mi powiedział płeć, a podobno nienawidzi, jak się go pyta;) także się nie zestresowałam;) wg niego też wszystko ok wygląda z Gagatulką.
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
ktoras pisala o termomerze do wody ze musi kupić wiec polecam kupic porzadny termometr na podczerwień i on zmierzy tez temperature wody i goraczke u dziecka
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Dwa razy probowałam do was napisać i oczywiście posta wcięło. Czytam Was na bieżąco!
Pesq gratuluje wytrwałości. Totalny detoks dla organizmu. Pare lat temu pracowałam jako niania dla jednnej rodzinki. Mama dziewczynki, którą się opiekowałam miała cukrzycę ciążową- dość późno wykrytą, dlatego przy wysokim cukrze musiała przyjmować tez zastrzyki insulinowe. Chłopczyk urodził się zdrowy, śliczny i mial jakoś kolo 3kg500! Będzie dobrze!
Agata, super zdjęcie! Rzeczywiście Jasiu pięknie zapozował
Widzę, że zakupy pełną parą, Ja jeszcze niczego nie kupiłam, za to mój mąż ostatnio przyszedł z pierwszym prezencikiem dla naszej córeczki od babci i ciotek też już coś dostała, tylko matka taka niedobra zaraz wstawie zdjęcia prezencików.
W tydzień brzuchol mi bardzo urósł, tak długo nie było widać, a teraz z dnia na dzień coraz większy Ruchy Alicji czuję już w miarę regularnie. W nocy nie daje mi spać, wierci i kopie coraz mocniej. Wspaniałe uczucie, lecz później z powodu braku snu w pracy przysypiam:P dzisiaj troszkę sie przestraszyłam, gdyż po pracy krew z nosa mi poleciała czytałam, że w ciąży to w miare normalne.
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra czy Ty bywasz czasem w E. Leclerc przy al. Jerozolimskich?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agata super prezenciki ! Boskie ! A nr 2 od Babci wymiata -zakochałam się.. Powiedz Babci, że ma świetny gust !
Ja też myślałam, ze wszystkie będą takie same, a jakby mi ktoś pokazał 10 milionów zdjęć, to i tak bym poznała mojego Malucha <3
Kawka poranna mmmm... na dziś mam plan tylko i wyłącznie zrobienia paznokci
I nie mam kompletnie pomysłu na obiad.............................
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po wypłacie wybieram sie na Bakalarska po jakos koszule x3 do szpitala, szlafrok bo ten co mam taki bo... Babciny. I kapcie po oddziale bo pod prysznic kupiłam takie japonki za 4.99
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratulaaaaaaacje Zazanka!!!!!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakoś świadomość 6 miesiąca mnie uspokaja