- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kasandra - body z sukieneczka powalaja! Ja juz mam cala komode ciuszkow 56-66 kurcze, po tych bliźniaczkach co mowilam, nic nie musze kupować
Meliska - brzusio rośnie!
Kasia-współczuje Ci kochana... Ehhhh.. Ja nie tak wyobrażałam sobie całą ciąże..
Zazanka, Me.ch - ehh, przed ciążą ważyłam 84 kilogramy... Zaczęłam się odchudzać i bum - ciąża, wymioty, pamiętacie co tam u mnie było.. Do 17 tygodnia schudłam do 77, teraz ważę 78-79 i nigdy w życiu nie musiałam działać w te strone a teraz musze.. liczyć żeby kalorie nabić.. A weź i nabij chlebem żytnim i kalafiorem. Nie fajnie, oj nie. Najważniejsze jest jedno - nie głódźcie się, bo ja w życiu nie wiedziałam o czymś takim jak ketonuria a teraz to mam - mam przegłodzony organizm (przez ten brak apetytu, wymioty no i cukrzycę która nie pozwala wydzielać insuliny tylko spala tłuszcz). W poniedziałek dostanę pewnie zastrzyki i będę się kłuja już nie tylko w palec. Także prosze pilnujcie, żeby też się nie przegłodzić, lepiej już przytyć 30 kilo niż mieć jakieś choroby . A na słodycze czy słodzenie herbaty to ja nic nie powiem bo zbytnio za tym nie szalałam, a teraz przez 2 tygodnie raz podgryzłam 1/3 michałka i miałam cukier taki, że podziękowałam za cokolwiek
Wrzucam i ja zdjecie brzuszka
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Tak, te posty są wkurzająąąąąąąąąąąąąąąąące! Ja odpalam żelazko i prasuję, bo mi się nazbierało:) Na 14 mam korki, a potem znów podbijam Wawkę haha, nie no, tym razem jadę na uczelnię, bo muszę poćwiczyć z tą tablicą przed lekcją w sobotę.
edit: co do jedzenia...wydaje mi się, że nie jestem dużo, co mam zrobić, jak nie jestem głodna;( a poza tym dla mnie samej jednej pichcenie i wymyślanie - nie chce mi się po prostu, bo przecież połowę tego musiałabym wyrzucać, bo też zjem raz i potem już niechętnie to samo:/ może gdzieś podświadomie myślę o wadze, że nie chcę utyć za mocno, ale z drugiej strony jakoś nie jest to moją manią prześladowczą, że liczę kalorię czy specjalnie czegoś sobie odmawiam....np. widzę coś mega kalorycznego i sobie myślę, że mmmmmmmmmm pojem, ale przecież to bomba, ale co tam....można...zaczynam jeść i niee, nie dojem tego, wyrzucę albo oddam mężowi...i w efekcie nie jestem jak gąbka wszystko chłonąca:/ sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć..
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A ostatnio naszło mnie na barszcz ukraiński... Pycha był.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja wrzucałam filmik, ale to na YouTube, a dopiero potem tu link:)
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Ale narobiłyście apetytu tym kapuśniakiem
Jurada, super, że wszystko w porządku
Kasandra, boskie ciuszki. Ja troszkę też już nazbierałam, jeszcze siostra chodzi po sklepach i ciągle coś dokupuje jak znajdzie ładne rzeczy. Dzisiaj kupiła 2 mega słodkie sweterki
Pesq, no Ty to szczególnie namęczyłaś się w tej ciąży, oby teraz było już tylko lepiej mimo tej cukrzycy...
Pokażę Wam swój brzuchol i te sweterki od siostry
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale się tu dzisiaj działo ja coś nie mam dziś energii, wstałam, zjadłam śniadanie, potem wafelka, położyłam się znowu do łóżka, wstałam na chwilę i znowu się położyłam...chyba taki dzisiaj będę miała senny dzień. pogoda dzisiaj ponura, pochmurno jest i kropi. na obiad robię kurczaka w sosie słodko kwaśnym i ryżem - tak jak asiekkasiek mi wczoraj ochoty narobiła tak do dziś mnie trzyma
kasandra9 ciuszki boskie. również zauroczyły mnie te buciki <3 i sukienusie też są śliczne
Sylwia-89 ładny masz ten brzuszek a co do sweterków to baaardzo podobny miała moja chrześnica jak była malutka. do tego często nosiła leginsy i wyglądała cudnie. jak znajdę jej fotkę w tym to wam pokażę właśnie ten żółty
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dziewczyny ale brzusieeee !!!!! Teraz to już u każdej widać !
Kasandra buciki aaaaaaaa <3 Nie chcę marudzić, ale dla dziewczynek to tyleee rzeczy fajowych No nic, dla młodego też coś wyszukam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zrobiłam też już obiadek -taka a la chińszczyzna, ale takie jakieś to mi wyszło średnie, nie mam ani smaku ani pomysłu na doprawienie.. No i szczerze mówiąc to chętniej bym zjadła np. placki ziemniaczane z sosikiem pieczarkowym -ale nie chce mi się trzeć Może jutro
No i muszę poopróżniać lodówkę żeby potem nie wyrzucać, więc nie będę marudzić tylko jeść to co mamy Nie lubię marnować jedzenia